- Konu Sahibi CADISILA87
-
benim annemin elinde olsa kesin yapar maalesefkii yok
ben çalışıtığımı ona veriyorum o bişeyler yapmaya çalışıyor ama babam parası olduğu halde elini
uzatmaz cnm
Bizde aynı şekilde kendimiz yapıcaz çoğu şeyi kayınvalidemler salonu ve takıları halledicekler babamda yatak odasını alabilir oda kesin değil hiç konuşmadık bu konuyu çünkü biz sözlenirken herşeyi kendimiz yapıcaz demiştik. Hemde senin dediğin gibi olacak cnm bende aynı fikirdeyim yani kimse biz aldığımız için hiç bir şeye modeline yada fiyatına karışamıycak daha rahat olacak kaydirigubbakcemile2
Tabiiki cnm olmayınca nsl yapsın ztn ona sözüm yok ama işte baban nasıl oralı olmaz ona şaşırıorum gerçi büyük konuşmak istemiorum bn daha nişanlı fln diilim bu konular hiç konuşulmadı erkek tarafı ne der ne yapar bilemem...
nooldu cnm tarih konusunda bi değişiklik varmı??
yaani madem kendiniz yapcaksınız kimse karışmamalı ama işte ilk evlenirken borçlu evlenmeseniz daha ii olur cnm yerimseniben
canım ya du bende sarılıım :1hug:
oh oh maşallah çok güzel cnm ya düğün ne zaman şimdi karar verildimi?
sorma ya işler çok karışık kafamçokkarıştı . biz çok kalabalığız yani öle mümkünatı yok aile içinde yapamayız o yüzden nişan dışarda biyerde olcak mecburen eve de sığmaz o kdr kişi çünkü geçen gün hjesapladım sadece en yakınlar 200 kişi.. tam şubat tatilinde çok sıkışacak çünkü ablamın da düğünü var muhtemelen sonrasına kalcak mart gibi falan. yada kurban bayramına :roflol:
öfff bilmiorum bende mesela ablamın düğününe nişanlımla gitmeyi isterdim ama mümkün olmıcak sanırım :gitme:
Kızlar merhaba biz nişanlımla 2010 şubat veya martta düşünüyoruz.yazı beklemek istemiyoruz.ailelerde tamam diyo.ama yakın çevremiz kışın düğünmü olur falan dio.kapalı yerde sigara içilmicek sıkıcı olur diyolar.insanlar sigara içcek diye yazımı beklicez yani. moralimi bozuyolar.izmirde oturuyoruz kar derdide yok burda.siz ne diyosunuz bu duruma zormu olur gerçekten kışınn :çok üzgünüm:
mrb arkadaşlar bende 2010 nisanda evleneceğim size birsey sormak istiyorum bizim alınması gereken sadece mobilyalar kaldı sizce para biriktirip peşinmi alalım yoksa hemen taksite girip alalım mı aileler karısmıcak mobilya işine fikirlerinizi bekliyorum
Oy yafrimmmm sıkıntı yapma hayırlısı olsun,bi bakmışsın nişanlanmışsın zaman çok hızlı geçiyor opuyorumnanaktan O zaman ablan evlensin bekle sindire sindire bi nişan yaparsın,hiçbişey içinde kalmamış olur tatlım..
Biz düğün tarihini 27 haziran diye belirledik bakalım,aralıkta gün almayı düşünüyoruz inş canımcım opuyorumnanaktan Ayyy çok heyecanlı yaa evime gittim pazar günü nişanlım beni çeke çeke çıkarmak zorunda kaldı evden kaydirigubbakcemile3
annem olmaz diyo müjdecim zaten bende kışın istemem
buarada üst kattaki evde oturun yaptıralım diolardı bugüne kadar olmaz diodum biara olurmu acaba dedim ama yok yok kirada otururum daha iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?