2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Selam Kızlar nasılsınız bakalım???

OmrumunSahibi eğer çok kalabalık olmayacaksa düğün bence düğün nikah birarada yapın,hem insanlar oradan oraya gitmek için koşturmazlar hemde tasarruf edersiniz.Yok biz çok kalabalık olcaz diyosan nikah ayrı bir nikah salonunda olsun;çünkü bu yaz bir arkadaşımın nikah+düğün birarada oldu ve kalabalık olduklarından takı törenni bittiğinde saat 11 olmuştu hiç oynayamadan düğün bitti canım..

Magiclowe canımmmm iki kere gelinlik giyceksin yaa ne güzelll :) Bende düğünü sırf gelinliğim üstümde uzun kalsın die istiyorum zaten :))

Selam Kızlar nasılsınız bakalım???

OmrumunSahibi eğer çok kalabalık olmayacaksa düğün bence düğün nikah birarada yapın,hem insanlar oradan oraya gitmek için koşturmazlar hemde tasarruf edersiniz.Yok biz çok kalabalık olcaz diyosan nikah ayrı bir nikah salonunda olsun;çünkü bu yaz bir arkadaşımın nikah+düğün birarada oldu ve kalabalık olduklarından takı törenni bittiğinde saat 11 olmuştu hiç oynayamadan düğün bitti canım..

İyiyiz cnm sen nasılsın bizim topik bir kaç ay sonra daha hareketli olacak galiba kaydirigubbakcemile2 bizim düğün kalabalık olur diye düşünüyoruz en iyisi nikahı önceden yapmak ben hep salonda istemiştim ikiside aynı gün olsun diye ama kısmet artık

Bende iyiyim fıstık saolasın :) Canımcım herşey gönlüne göre olur umarım ama kalabalık olacaksa nikah düğün ayrı daha iyi olur sanırım..Yaa düğün zamanı geçti bu yıl tatilden döndü herkes hadiii hareketlensin topicimizzzzzz...

Bende iyiyim fıstık saolasın :) Canımcım herşey gönlüne göre olur umarım ama kalabalık olacaksa nikah düğün ayrı daha iyi olur sanırım..Yaa düğün zamanı geçti bu yıl tatilden döndü herkes hadiii hareketlensin topicimizzzzzz...

Sğl cnm seninde herşey gönlüne göre olsun.Artık bizim topiğe sıra geliyo ne kaldı şurda yılbaşını bi atlattıkmı bakmışız evleniyoz hemencik geçmiş kaydirigubbakcemile2 daha mobilyalarımızı beyazeşylarımızı felan paylaşıcaz sositososito

Kızlar beyaz eşyaları aldınız mı siz?Çeyiziniz ne alemde anlatın bakalım?Biz yılbaşından sonra mobilyaları almaya başlıycaz inş dk dk size rapor edicem :))

Bide nikah yaptınız herkesi çağırdınız diyelim.Düğün nasıl olcak?Yemekli mi kimleri çağırcaksınız?Evet kıssslarr yorumları alayım :)

Kızlar beyaz eşyaları aldınız mı siz?Çeyiziniz ne alemde anlatın bakalım?Biz yılbaşından sonra mobilyaları almaya başlıycaz inş dk dk size rapor edicem :))
Biz bir dahaki aya beyaz eşyaları alıcaz cnm büyük ihtimal ötv olayları bitmeden yılbaşından sonrada mobilya bakarız büyük ihtimal zaten şubat gibide ev bakmaya başlarız. Yılbaşından sonra benim telaşım çoğalıyo çeyizimde bi eksik kalmadı gibi ufak tefek şeyler var senin ne durumda

Biz beyaz eşyaları aldık canım şu ÖTV indirimini kaçırmamak için,bosch dan aldık ve hakikatn büyük bir indirim oldu tavsiye ederim fırsatı kaçırma :) Çeyizimde tamamlandı sayılır ütü masası çamaşırlık gibi eksiklerim kaldı..Yalnız bardak takımı arıyorum misafirlik tam takım bi türlü beğenemedim bi yerde :( Çeyiz alışverişi çok eğlenceli yaa ben herşeyi didik didik araştırıp en ince ayrıntıyı düşünüp öyle alıyorum :))

Bide sağolsun nişanlım benden daha meraklı,bi lavabo fırçası alıcaz standın önünde benden çok bekledi hepsini inceledi filan kaydirigubbakcemile3 Mesela biz ev aldık,banyoya uygun banyo seti alıcaz haftalardır geziyoruz bi türlü içine sinmedi paşamın alamadık kaydirigubbakcemile3 Sizinkiler nasıl?Böyle alışverişlerde ya da diğer evlilik hazırlıkları konusunda?Anlayışlı mı karar kime ait vs vs?

Bide sağolsun nişanlım benden daha meraklı,bi lavabo fırçası alıcaz standın önünde benden çok bekledi hepsini inceledi filan kaydirigubbakcemile3 Mesela biz ev aldık,banyoya uygun banyo seti alıcaz haftalardır geziyoruz bi türlü içine sinmedi paşamın alamadık kaydirigubbakcemile3 Sizinkiler nasıl?Böyle alışverişlerde ya da diğer evlilik hazırlıkları konusunda?Anlayışlı mı karar kime ait vs vs?

Benimki bana bırakır genelde herşeyi ben düşünürm ayrıntıları onun için aynı evde olacak olmamız evlenicek olmamız daha önemliymiş hem öyle der evin herşeyi senin içine sindiği gibi olsun der.Yanlız mumlardan çok hoşlanır.Henüz almadı bişey ama bakmaktan zevk alıyo.Ben çok kararsızımdır oda çabuk sinirlerinir o yüzden ben bir çok seyi kendim aldım.Evimiz tutulduğundan almamız gereken bişeyler daha var.

Ya o da genelde bana bırakıyo ama şu anda o kadar hevesliki herşeye karışıyoo dur şuna da bakalım ay yok bide şu mağazaya bakalım içinde kalmasın diyo.Halbuki kendisinin içinde kalacak daha güzeli varsa :))) Ben bu kadar heyecanlı bu kadar ilgili olacağını düşünmemiştim,bunlar kadın işi sen bilrisin diye kestirip atacak sanıyodum öyle olmadı çok şükür :))

Bide onu dinleyip diğer alternatiflere baktığımızda hep daha güzellerine rastladık biliyo musun :)) Bak koca sözü dinle diyo bide bana :)))

Back