2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Slm kızlar uzun zmndır giremiodum yoğunluktan sohbet edemedik bi türlü
ne alemdesiniz gelişmeler varmı?
phenomenciim hazırlıklar nsl gidio

bnmde erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya geldi geçengün
şubat gibi nişan dioruz ama bakalım kısmet :))
şubat tatilinde de ablam evlencek e bnm sefgilimin babasıda okul müdürü olduğu için anca şubat tatilinde gelebilirler anlayacağınız işler karışık nasıl yapılmalı bilmiorum -tatlicadiarzu-

Selam Kısslaarrr nasılsınız bakalım???

mujdeci cimmmm canımm nerelerdesin sen bakiimm gel bi sarılayım sana görmüyorum bayadır :1hug: Pek bi ilerleme kaydedemedik bu aralar,ev almıştık ya yarın kornişleri spotları taktırıp evi temizletcez canımcım :) Yarın evimi görüciiimm yanii mutluyumm kaydirigubbakcemile3
Fıstık senin nişan işi bayağı sıkışık bir zamana gelecek anladığım kadarıyla..Peki nişan aile arasında mı olacak yoksa salonda böööölee şaşalı bişey mi olacak?? CADIARZU Eğer evde aile arasında olacaksa şubattan önce bi haftasonuna sıkıştırın derim ben,o zaman fazla vakit ve nakit gerekmiyor.Hemde ablacığının düğününe niiişanlını koluna takıp gidersin, çok hoş olur senin için kaydirigubbakcemile3 Naçizane fikrim,sevgiler opuyorumnanaktan

HERKESE SELAM 2010 MAYIS SONU İNŞ EVLENİCEM.ASKER YOLU BEKLEYENLERE ALLAH SABIR VERSIN DİYORUM.ben 22 nişanlım 26 yasında.benim ilişkim 2006 ağustosta başladı bız tanısmadan askerlıgını yapıp geldıgı ıcın asker yolu beklemek gıbı bı derdım olmasada o ıst ben antalyada olunca ınanın daha beter oluyo<2010 da evlenıcemıze göre 4 sene ya dıle kolay ayrı sehırlerde:) kendımı bıkez daha takdır ettım.2008 ağustosta nişanlandık.neden bukdr cok bekledıgımızı sorcak olursanız tanıstıgımda ben unv 3e yenı gecmıstım.15 dersım vardı alttan.annem nasılsa okul uzar bunun dıe dusunerekten okul bıtmeden nısan felan olmaz dedı bende bı asılmısım derslere tam yılımda bıtırdım hemen o yaz nısanı yaptık zaten bu yılda olurda kpssyı kazanırım belkı dıe bekledık hazrlık yapamam ders calısırım dedım.çalıstımmı hyr kazandımmı hayr yalandan 1 sene daha beklıoz ıste öle yanii.ufak tefek çeyızler daha çok para tutuyo buyuk esyalardan zıyade.ve bırde çok gereklı kucuk basıt mutfak esyaları unutulabılınıyo.aman dıkkat edın.ben gelınlık sıtelerını arayataraya bır hal oldum ama hala işte bu dıyemedımm.sizde durumlar ne alemde.çok konustum görusmek uzere

canım ya du bende sarılıım :1hug:
oh oh maşallah çok güzel cnm ya düğün ne zaman şimdi karar verildimi?
sorma ya işler çok karışık kafamçokkarıştı . biz çok kalabalığız yani öle mümkünatı yok aile içinde yapamayız o yüzden nişan dışarda biyerde olcak mecburen eve de sığmaz o kdr kişi çünkü geçen gün hjesapladım sadece en yakınlar 200 kişi.. tam şubat tatilinde çok sıkışacak çünkü ablamın da düğünü var muhtemelen sonrasına kalcak mart gibi falan. yada kurban bayramına :roflol:
öfff bilmiorum bende mesela ablamın düğününe nişanlımla gitmeyi isterdim ama mümkün olmıcak sanırım :gitme:

sn hazır değilen zorlamalarının anlamı yok sonuçta gelinin stressiz bi şekilde evlenmei lazım.
neden bu kadar acele ediolarki?

aslına bakarsan onlarda haklı 1 yıl sözlü kaldım sonra nişanlandım bir yılda niaşn beklemek istemiyorlar ben 2010 nisan mayı gibi diyodum ama onlar kasım olsun diyolar
ben yatak odası ve beyaz eşyaların hepsini alıcam birden almak zorlarrr
yani sonuçta ebn olmaz dersem olmaz ama babamda öle olsun diye söz verio annem olmaz dedikçee
sanki ödicke eşyaların parasını

şu durumda sana birilerinin yardım etmesi lazım bence canım. Ya nişanlın ve ailesi kalan eşyaları biz tamamlarız dicek (çünkü ayrı gayrınızın kalmaması lazım) ya da baban durumu varsa ben kızımın eşyasını kendim yapcam evlenebilirler dicek çünkü bu şekilde düğün stresine girersen çok panik olursun canım ya zaten düğün hazırlığı ayrı bi tantana. hem bence hiç bi baba kızını öyle yarı yolda bırakmaz emin ol halledecektir. en hayırlı kararı verirsiniz umarım.

alkisalkisalkis bak burdayım:)) kaçmadım.hala 2010da düğnüm var:dance::dance:

hoşgeldin cnmm a.s. bak yazıp kaçmak yok hee anlaşalım herkes yazıo kaçıo wala bidaha uğramıolar :gitme:[/QUOTE]

mrb kızlar ben de 2010 yazında eveleneceğm innşşallaahhh,nişanlım suan asker ama kısa sürecek,yine de cok uzak yerlerdeyiz o bingöl de calısıo ben samsun da calısıyoum,oooofff offf cok zor 2senedr uzagız,bir sene daha böyle.inş hemencecik gecer.ben de basladm ufaktan ceyiz hazırlıklarına...iiyi oluyo ona buna bakarım derken vakit geçiyorbenneyaptımki

Kızlar merhaba biz nişanlımla 2010 şubat veya martta düşünüyoruz.yazı beklemek istemiyoruz.ailelerde tamam diyo.ama yakın çevremiz kışın düğünmü olur falan dio.kapalı yerde sigara içilmicek sıkıcı olur diyolar.insanlar sigara içcek diye yazımı beklicez yani. moralimi bozuyolar.izmirde oturuyoruz kar derdide yok burda.siz ne diyosunuz bu duruma zormu olur gerçekten kışınn :çok üzgünüm:

bence kış düğünü de güzel olur hem de izmir gibi bir yerde,benim durum musait olsaydı beklemezdim yazı,çevreyi çok dinlememek gerek bazen bence...

cnm benim de ablamın düğünü şubatta olcak hemde kışın ortası ama o da farklı bişi düşünsene herkesten farklı olcak düğünün ne güzel bence hiç önemi yok yani. ayrıca millet sigara içecek diye extra bi 6 ay beklemenin hiiiç anlamı yok kafan rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…