2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hoşgeldş cnmm nerelerdesn sen ya wala bi çıktın o çıkş :))

değişen bişe yok cnmcım benim açımdan herşey aynı dewam.. düğün salonunu ayarlayan arkadaşlar war gelince paylaşırlar zaten heyecanlarını opuyorumnanaktan

sen neler yaptın??

Oyy magiclowem özlemişim kıss senii :1hug:

Bende bi değişiklik yok aslında bikaç minik eşya aldım şarjlı süpürge tencere tava filan :)) Aaaa bi dk bi dk az daha unutuyordummmm, düğün gününü kararlaştırdık :) Allahtan bir mani çıkmazsa 27 Haziran'da evlenmeyi düşünüyoruz :dance: Gün alacağız ama daha erken diye şimdilik biraz daha bekleyeceğiz.Ve düğün mekanı arayışlarına başladık yavaş yavaş..Sizce ne zaman gün alınmalı arkadaşlar???

Bu arada Albümler bölümünden Burcuözgenin düğün fotoğraflarına bakın kısslarr süper olmuş bizde böyle bişiler yapmalıyız yaa :))

Oyy magiclowem özlemişim kıss senii :1hug:

Bende bi değişiklik yok aslında bikaç minik eşya aldım şarjlı süpürge tencere tava filan :)) Aaaa bi dk bi dk az daha unutuyordummmm, düğün gününü kararlaştırdık :) Allahtan bir mani çıkmazsa 27 Haziran'da evlenmeyi düşünüyoruz :dance: Gün alacağız ama daha erken diye şimdilik biraz daha bekleyeceğiz.Ve düğün mekanı arayışlarına başladık yavaş yavaş..Sizce ne zaman gün alınmalı arkadaşlar???

fıstığımmopuyorumnanaktan
wayyy demek gün alndı haaa süper yaaakaydirigubbakcemile2 darısı başıma inşşşş:Saruboceq: cnm çokta geciktirme herkes erkenden alıo wala , eylül sonu ekim ortası gibi al bence..

burcuözgenin fotolar süperrrr yaaa çılgın çift onlar zatenkaydirigubbakcemile3

bende dış mekan çekim istiorm ya aşkımlada konuştukta öle yartırcaz bizde.. önceleri sewmiodum ama burcuözge we kelebeklikkuzu nun fotoları mestetti benii wala...:lepi:

Merhaba Kızzllarrrr,

Nasılsınız bakalım?Nasıl gidiyo hazırlıklar???Benim bilgisayarım bozuldu yazamadım kaç gündür neler değişti anlatın bakalım??Özledim valla sohbeti :)

İyiyiz sen nasılsın hoşgeldin Düğün günün hayırlı olsun nikah günü almak için daha erken defterler aralık gibi açılacakmış.Benimde düğünüm 24nisan ben sordum daha çok erken dediler.Ama nikahı salondamı yapıcaz öncedenmi yapıcaz daha karar veremedik :çok üzgünüm:

herkese ii günler işlere ara verip bi bakim dedim bende 2010 gelini olucam inş tarih konmadı tam ama haziran gibi düşünüyoruz kısmet olursa sizlerin ne zmn

Hayırlısı olsun cnm hoşgeldin a.s.

Hmm demekki aralığın ilk günleri gidip günü almak lazım nikah dairesinden sağol OmrumunSahibi :)

Kızlar bu arada düğün planlarınız nedir?Sade bir nikah mı?Düğün mü?Yoksa ikisi biarada mı?

Biz nikah+düğün düşünüyoruz ama mekana karar veremiyoruz..

Hmm demekki aralığın ilk günleri gidip günü almak lazım nikah dairesinden sağol OmrumunSahibi :)

Kızlar bu arada düğün planlarınız nedir?Sade bir nikah mı?Düğün mü?Yoksa ikisi biarada mı?

Biz nikah+düğün düşünüyoruz ama mekana karar veremiyoruz..

Bizim düğün kesin şimdilik salonumuz tutuldu :nazar: nikahı salondamı yapsak yoksa öncedenmi yapsan ona karar veremedik :uhm: düğün 7de başlıyıp 11 de bitecek bide nikahı takı töreni felan zaman kalmaz diye düşünüyoruz ama kararsızız

slm kıslar nasılsınız bakalım nikahı önceden kıydırmak daha iyi ablamın salonda kıyılmıştı nikah+takı çok uzun sürüyo

Ayy buldum buldum ama dış mekan çekimi değildi ciciş onlar acaba yanlış şeyi mi buldum CADIARZU Neyse canlar ben çıktım ütü yapcam-tatlicadiarzu- Sevgiler a.s.

Evet kızlar haklısınız..Bizde şöyle düşündük; nikahı kıyalım güzel bir nikah dairesinde,herkesi çağıralım.Daha sonra yakın akrabalar ve samimi arkadaşlarla farklı bir mekana geçip yemek yiyip eğlenelim..

Evet kızlar haklısınız..Bizde şöyle düşündük; nikahı kıyalım güzel bir nikah dairesinde,herkesi çağıralım.Daha sonra yakın akrabalar ve samimi arkadaşlarla farklı bir mekana geçip yemek yiyip eğlenelim..

Oda güzel olur cnm.Bende nikahıda aynı gün öğlen mesela sonrada salonamı geçsek diye düşünüyorum ama çok yorgunluk olur herhalde bide boşa masraf siz ne dersiniz kızlar

bide kalabalık bi ailen varsa bizim iki tarafta kalabalıktı oynamaya az zaman kalmıştı öyle olmasına rağmen çok güzel olmuştu 5 sene önce

Benim ailem pek kalabalık değilde nişanlımın ailesi çevresi kalabalık ona kalsa bir hafta önceden ikimiz gider atar imzaları geliriz diyo kaydirigubbakcemile

slm kızlarrr... benm 2 tane düğünüm olucak, yani biri nikah diğeri düğün.. nikah samsunda, düğün antalyada..

Back