2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım benim yaa sen dha fazla ilgi bekliodun ama düşünki o sadece izne geldi şuan nası bi dengesizlik içindedir zaten asker yolu bekleyen askerine kavuşanların yazılrını okuosun hep onlar döndükden snra bile dengesiz oluolar..
Düşünsene o doya doya yaşayamıo hiç bşeyi bidha gidiceni bilio bidha oraya dönceni bilio bnde çok kötü olurdum nişanlını birazcık anlamaya çalş döndüğünde eminol düzelicektir oda seni özlemiştr özlemesmi seni sewio bence öle düşünme güzelim ya arkdşlarıda görüşelim die plan yaptılarsa oraya gitmek istemiştr belkide biranönce.
Ama herşeye sıkıldım hadi gidelim falan demesinden belli zaten hiç bi yere sığamıo herşey onu bunaltıo belli..

cnm şimdi asker psikolojisi var heralde alışamamş olblr sen sözlerini yanlış anlma aslında seni çok özlemş ama dedgm gibi psikolojsne bağlıorm bn cnm üzme kendini ..

saat 10 a kadar yıl vardı o aradı arkadaşşlarını onları daha çok özlemiş sanki onlarla vakit geçirmek istiyo sanki benden çok sonuşta ben kim bilir bi daha ne zaman buluşcam onla ama o her akşam görüşebilir arkadaşlarıyla istediği her akşam çıkar gider yanlarına ama ben her zaman çıkamam aradan bi beş gün en az geçicek daha fazla aslında anca öle çıkarım ve bunların yanı sıra bu ilk günümüz yaa ben yakınlaşmaya çalıştıkça o tepkisiz kaldı çok zoruma gitti bütün gün böle geçti yaa...

cnm şimdi asker psikolojisi var heralde alışamamş olblr sen sözlerini yanlış anlma aslında seni çok özlemş ama dedgm gibi psikolojsne bağlıorm bn cnm üzme kendini ..

haklısın canım ama bugün bana sanki hiç askere gitmemiş gibiyim sanki yeni gitcem bundan önce askerlik yapmamış gibiyim falan dedi...

Bak canım içtenliğime samimiyetime inanıosundur inşallah bence nişanlın çok heycanlandı bazı insanlar heycanlandıklarında hiç bişey yapamazlar akannehir böle kalıverirler..
Dediğim gbi o şuan çok zor bi durumda napsın ne etsin hiç bi yere sığamıyodur..
Düşünki Ferhat dün bize geldi adama gel yanmda otur diorum pehh kime diorum odada tekiz o gitmiş pc başnda bazen erkekler düşüncesiz olabiliolar bizim kdr ince düşünemeyebiliolar..
Sen haklısın onunla vakit geçirmek istemekte ama birazda onun acısından düşünmeye çalş cnm doya doya yaşayamıyo hiç bişeyi istesede yaşayamaz ben öle oluorum her hafta görüştğmzde bi kaç saat snra ayrılcamz aklıma geldiğinde hemen moralim bzluo o andan hiç bşe anlamıorum..
O bilinçli bi şekilde bunları yapmamştr güzelim şuan senin tanıdığın adam deil o..

canım benim tüm ilgine rağmen böyle davranması evet ben de olsam üzülürdüm.ama sınırlı günde ne kadar aktivite yapsam iyidir diye düşünüyo bence.izin diyosun sonuçta sınırlı güne sahip.seni özlemiştir kesinlikle ama sınırlı günün verdiği bi hareketlilik acelecilik sözkonusu.o şimdi yerinde duramıyodurki.arkadaşlarının yanında da böyle davranıyodur bence.hani kabına sığmıyo derler ya o tabir sanırım sevgilinin yaşadığı.sınırlı güne herkesi sığdırmak istiyo.anlayışla karşılaman gerekiyor maalesef canım benim

buda yok cnm gömlek bol biraz kmule ediyorum göbişi

anladım cnm..

cm boyum 165 kilom 80 65 kiloya kadar yolu varda 70 bile olsam yeter bana şimdilik

yani 10 kg cnm bak yağdan uzak dur ,şekerden de çayını şekersiz iç ve kilonu verene kadr mümkün oldgnca kendi yemegni kendin hazırla.. akşam 7 'den sonra sadece su ve meyve ye..
ekmeği mümkün oldgnce kes tabagını sıyırma ekmekle faln,sabh kahvaltıda ballı süt iç seni gün boynca tutar, haşlnmış yumurta ye, ekmek 1 dilim ye o da kepekli olsun, 2-3 lt su içince zaten cnın bişey yemk istemck,ayrca yoğrt ve salata bol tüket bunların kalorisi yok zaten :lepi:

haklısın canım ama bugün bana sanki hiç askere gitmemiş gibiyim sanki yeni gitcem bundan önce askerlik yapmamış gibiyim falan dedi...

işte alşamamş cnm yani askerlik zor gelmiş sakın sna bağdaştrma bu konuyu ne zmn dönck cnm izini ne kadr?

anlayışla yaklaşmak istiyorum ama üzülmeme engel olamıyorum dokunuyo çok eve geldiğimde gülmem gerekirken oturdum ağladım halbuki bugün aslında aylardır iple çektiğim gündü...

buarada arkadaşlar fotolardan mantıklı gelen bikaç tanesini ekledim:) albümlerde:)

(albüm tanıtımı gibi oldu ya tüm müzik marketlerde der gibi)

cm boyum 165 kilom 80 65 kiloya kadar yolu varda 70 bile olsam yeter bana şimdilik

Canım benim sana tavsiyem ufak ufak yavaş yavaş ye yanındakilerle muhabbet et yemek yerken ve bol bol su iç tatlıdan uzak dur çok canın çektyse binick bi çklta bitter ağzına at kesti beni yaa diyip kendini motive et sen inandıkdan snra kilo sorun olmycaktır verceksndr hemencck..

anlayışla yaklaşmak istiyorum ama üzülmeme engel olamıyorum dokunuyo çok eve geldiğimde gülmem gerekirken oturdum ağladım halbuki bugün aslında aylardır iple çektiğim gündü...

çok çok haklısın canım benim.ne kadar kaldı tamamen bitip de yanına gelmesine? inş uzun bi süre değildir.geldiğinde hepsi biticek çünkü hayırlısıyla

buarada arkadaşlar bilimsel olarak kanıtlanmış sanırım tvde izlemiştim. biz 20 dk içinde 1 ekmek de bitirsek doyarmışız 1 dilim ekmek yesek de...20 dk içinde beyine doydum sinyali gidiyormuş.mühim olan 20dk içinde yemeği oldukça yavaş ve az tüketmek.bilginiz olsun.

Canım benim biz seni anlıyoruz sen sakın ona soğuk davranma ama sen ona sıcak davrandıkca oda düzelcektir bence ama kırıldığınıda söyle hiç bişey yokmuş gbi davranma..

Evet cnm bnde duymuştum onu..

cnm az kaldı bak btck hepsi sıkma canını o seni herşeyden çok seviyor ve bu değşmck Allahın izniyle dönsün temelli görcksn zaten ..

evt esracım seydacm doğru tespit etmiş bide herşey beyinde bitio cnm iradene sahip çık vericksn gör bak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…