- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.221
kızlar nasılsnız?
emmaaa ,şeydaaa nasılsınız güzel 2010 gelinleri..?
Dün gece tv'ye takıldım,nişanlımla konuştum gelemedim,ama bugün buradayım
emmaaa ,şeydaaa nasılsınız güzel 2010 gelinleri..?
Dün gece tv'ye takıldım,nişanlımla konuştum gelemedim,ama bugün buradayım
Slmmm kızlar ben biraz karışığm yaa sizler nasılsnz bakalımm??
cnm dün gece girmdm site mi kitlendi anladm kusura bakma olr mu tam bnden konuşrken gtti.. bnde iyiyim cnm aşkım biraz olsun içimi rahatlattı ama tam bitmedi karabulutlar :sinifsinif:
Önemli değil cnm yazmışsın ztn site takılıyo diye anladım bnde banada oluyo hata veriyo sürekli ağırlaşıyo falan..
Aşkının içini rahatlatmasına sevindim cnm ama sıkma bence içini askn falan değil içini bitek sen rahatlatabilrsin onuda babanla konuşarak yapmalısın cnm..
Benim içimdeki sıkntınında ne oldğu çktı ortaya heralde gerçi bu olanlara sevinmeliym bilorm ama kafm allak bullak işte kafamçokkarıştı
ne oldu cnm anltsana :bbo:
Canım biz evlenene kdr ev alamazsak bi süre kirada oturmayı düşünüyodk..
Aileside biz yazlık yere gidices siz kendinize ev alana kdr bizim evde oturun eşyalarımızı fln alcas siz kendi istediğinz gbi dizersinz en azından kira derdiniz olmaz sıkıntı çekmezsinz demş..
Bide babası ben burda evimde otururken oğlumun orda kirada oturmasına içim el vermez demiş..
Bende Tuzlada oturmayı hiç istemiyordum bizim eve fln uzak diye..
Çok mantıklı söyledkleri şey bizi düşünüp böyle bişey sölemşler Allah razı olsun ama kafam karştı işte sence napmalym Denizcim?
Şeyda ne oldu canım..?
Emma herşey yoluna girer hiç merak etme hepimiz yaşadık aynı şeyleri hiçbir zaman kolaylıkla olmuyor bu işler..Gelir geçer sende nişanlılık stresine,sonra evlilik stresine girmiş olursun bu günlerini ararsın valla)
Ya kızlar bide tmm dersem fırsatcılıkmış gbi gelio bna yaa evet siz gidinde biz oturalımmış gbi onlar öle bişe düşünmzler biliorm ztn gidicklerdi onlar ya o evi satcklardı yada kiraya verip Ferhata yardm ediceklerdi ama ne bilym ya bu saçma düşüncemi aklmdan çıkaramıorum..
Canım biz evlenene kdr ev alamazsak bi süre kirada oturmayı düşünüyodk..
Aileside biz yazlık yere gidices siz kendinize ev alana kdr bizim evde oturun eşyalarımızı fln alcas siz kendi istediğinz gbi dizersinz en azından kira derdiniz olmaz sıkıntı çekmezsinz demş..
Bide babası ben burda evimde otururken oğlumun orda kirada oturmasına içim el vermez demiş..
Bende Tuzlada oturmayı hiç istemiyordum bizim eve fln uzak diye..
Çok mantıklı söyledkleri şey bizi düşünüp böyle bişey sölemşler Allah razı olsun ama kafam karştı işte sence napmalym Denizcim?
canm çok saol ben o evreye gelsem bi başka inan bişey istemiorum bu söledğimi kimse yanlış anlamsın zaten burda o tarz istekleri olan birini görmedm adanın olduğu durum çok farklı yani karşı taraf kötü orda Allah cidden sabr versin ama kendi kendilerine yetiolarmış Allahtan..
ama inan gözümde hiçbrşey yok yani şuyum eksik buyum eksik die eften büften şeylerden kavga çıkarmcm asla.. ne alrlarsa başım üstüne herkes kendini kalitesini ortaya koyuyr zaten bu durumlarda.. ama inan şuandakinden daha az stresim olcğı kesin..
Şeyda,Denize sormuşsun ama atladım bende :kedi:
Eğer kayınvalidenle birlikte oturmayacaksan bence bir sıkıntı yok,Tuzla'yı biliyorum.
Uzak biraz ama inan günlerdir ev arıyoruz başka birinin evinde oturmak da zor.
Yani mantıklı bir çözüm gibi duruyor ama huzur önemli tabii.
hemen hayır deme hemen evet de deme..
bekle olabilir de,duruma göre değerlendirirsin bence
bir de ne kadar zamanda ev alacaksınız mesela bizde alacağız ama bu 5 yıllık bir plan bizim için..
Atlamak ne demek cnm fikirlerini söylemekle mutlu ettin beni..
Hayır cnm kayınvelidemle oturmycam Tuzlayıda biliyormşsun tek sıkıntısı uzak olması zaten yoksa sewiorum ben tuzlayı sahilini mercanını fln kalite düzeyi çok yüksek sahilede çok yakn evleri yüryerk 5 dk ztn arabamz olcak Allah nasp kısmet edersede şmdiki derdim işte fırsatcı gbi görünmek biliorm oğullarına yapıolar yapıolarsada ama ne bilym ya çok mu yanlş düşünüorum acba :bbo:
Bide o kdr Tuzlada oturmam dedkden snra tmm demek bna göre deil ya..
Hee evet sizin evinizi vermenizi bekliodum o yzden Tuzlaya hayır diyodum gbi..
canm çok saol ben o evreye gelsem bi başka inan bişey istemiorum bu söledğimi kimse yanlış anlamsın zaten burda o tarz istekleri olan birini görmedm adanın olduğu durum çok farklı yani karşı taraf kötü orda Allah cidden sabr versin ama kendi kendilerine yetiolarmış Allahtan..
ama inan gözümde hiçbrşey yok yani şuyum eksik buyum eksik die eften büften şeylerden kavga çıkarmcm asla.. ne alrlarsa başım üstüne herkes kendini kalitesini ortaya koyuyr zaten bu durumlarda.. ama inan şuandakinden daha az stresim olcğı kesin..
cnm tabikide hemen evet deme yalnız hayr hiç deme çünkü seydacım bu karar sizi düşündklerini göstrir kaç aile bunu öz çocugna yapıo ki bak topikte örnegi var ada kızın herşyini ailesi yapmış bi kısmınıda nişanlısı öle olsa dha mı iyi olr du sence?
olmazsa ferhtla konuşrsun sıkıntını sölersin seydacm çok güzel bi haber bu gerçktn çok sevndm senin adına hihoyyyt
Maddi durumları mı yok..
Bak Denizcim,şimdi böyle streslisin ya,işler daha da dallanınca budaklanınca..
diyeceksin ki,lanet olsun parasına ben sadece sevdiğim adamı istiyorum.
ki zaten sende gayet mantıklı makul br kızsın..
bence tek sorun ailenle bu konularda uzlaşman onun dışında hiçbişr yardımları olmasa bile ..
siz sanıyorum ikinizde eğitimli insanlarınız herşeyi halledersiniz.
Ailene çıtlatmaya başla bence.. yani aileler sorun yapar genelde böyle şeyleri.
çiftler anlaşsa bile arıza çıkartan biri illa çıkar..
Tatlım senin bu arkadşnın düğünü aradan çıktıkdan snra babanla konuş birebir içindeki skntıyıda bitr bnce..
Ama sakn düğünden önce konuşma senin istanbul işide sakata gelmesn snra kaydirigubbakcemile3
Haklısınız oğlu için yapıo hatta onlar söylerken oğlum için deil oğlum ve kızım için yapıorum ne rahatsızlığı diolar
Ama ne bilim ya vicdanım rahat bırakmıo işte mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?