2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yağmurselicim öncelikle şuanda yaşadığın durum btn evlilik hazrlığında olanlar için geçerli yani kendini bu kadar üzme ilk evlenen sen deilsin şuanın kıymetini bil.. Allahın izniyle mutlu olcksın cnm kötü düşünme..ailen konusundada kız evladısın bi gün yuvadan uçup gdcksn bu er yada geç olck ve aileni bırakıp gtmiosun onlar yine senin ailen sen yine onların bitanesisin üzme kendini herşey olcgna varır..

Ben acayip duygusalım oyüzden şöyle cevaplayayım : İyi olmaya çalışıyorum

Sen nasılsın

teşkkr edrim cnm bnde bu aralar öleym galiba içinde bunldgmz durumlar bizi böle yapıo hava şartlarıda çok etkiler bni mafoldumben

slm kızlar nasılsınız :hulya:

Slm hayatım iyi diyelim sen nasılsın

Evet şimdi birbirimizi seviyoruz anlaşıyoruzda ya sonra aynı eve girince bir çok huylarımız çıkacak ya anlaşamazsak bende çok düşünüyorum söyle olursa böyle olursa diye.Evdekiler içinde aynen bensiz planlar yapacaklar misafir gibi gelip gidicem evime çok canımı sıkıyo helede beni salonda bırakıp gidicekler el sallıycam onlara mafoldumben yabancı gibi bensiz hayatlarına devam edecekler bende onlarsız başka başka hayatlarımız olacak yıllarca hiç ayrılmadan bi bütün gibi yaşadık nasıl olacak bilmiyorum :gitme:

Hepimiz aynı durumdaymışız meğer

Acaba diyorum daha nişan mişan olmadan biraz daha mı zaman tanısam ikimiz de

Gerçi ben kendimi bildim bileli bir korku hep vardır içimde

Ama emin olamıyorum acaa bu bir işaret mi diye ( gülmeyin )

Böyle saçma inançlarım oluyor bazen :kedi:

ömrmnshbi cnm adını unttm sölmştn daha dgrusu yanlış hatlmıosm gülçindi di mi?
dün gece bizde bu konu vardı evlilikten sonraki durumları konuştuk ve evlilik güzel şey tabiki huylar azda olsa farklılık gösterebilir ama sevgi saygıyı yitrmemek her iki kişinin elinde karamsar olmayın cnm ya ltfn herşey güzel olck Allahın izniyle çok şanslısın maşallah bak çok az kaldı mutlu sona Şeniz cnm bu dedgm gbi biz kız çocukların kaderi elbet bi gün evlenp yuvamzdan ayrılıcaz ama kopmcaz ltfen böle düşünme olr mu?

Zaman zaman insanın dengesi bozluyor ..
bu gel-gitler evleninceye dek sürecek galiba..
Aile konusund haklısın aslında ama hayat bu,yuvamızı kuracağız bizde kaydirigubbakcemile2

herşey gerginlik sebebi
ama sırayla atlatılıyor..
bu ayın sonuna kadar ev eşya hepsi bitmiş olacak
ama galiba bende bitmiş olacağım akannehir

emmaaa hoşgeldin canım

tabikide cnm herkeste ayrı dert şuanda sizin yerinizde olmayı çok isterdm yani söz nişan safhasında olmayı o sıkıntıları çekmeyi bunu çok içtenlikle sölyrm yapmyın ltfen rahat oln herşey güzel olck inşllah kalbinizi ferah tutun.. cnm peki eş adayına bunlardn bahsedio msn o ne dio mesela?

hoşbldk cnm sende hg opuyorumnanaktan cnm seni akşam seyansına bekliorum sen gene bulutlanmışın :roflol:

Yok canım benim neden gülelim bende yaşadım bunları sözlendikten sonra nişanlımın amcasına gitmiştim kendimi öyle yabancı hissettimki anlatamam evime gitmek istedim hemen zor sabrettim nişanlımla beraber yanlız olduğumda kimse aklıma gelmiyo ama başka aileleri saadetini görünce ailemden ayrılacağım aklıma geliyo bende bi garibim mafoldumben

Evet denizcim gülçin adım.Tabiki farklı insanlarız sonuçta aynı düzendende gelmedik farklılıklar olacak tabiki heleki aynı kültürden değiliz yani memleketlerimiz çok farklı fedakarlık yapmak sabır göstermek lazım biz bunları düşünüyoruz bayanlar erkeklerde düşünüyomu acaba bzim gösterdiğimiz fedakarlığı onlarda yaparmı sabır gösterirmi acaba tek taraflı olursa çok yıpranırız bunları hep düşünüyorum şimdi ikimizde hem fikiriz ama ya sonra değişirse durumlar.Ailemizden kopmayacağız evet alışacağız onada zamanlar 1 kaç ay içinde hafifler üzültümüz doğanın kanunu bu

Evet denizcim gülçin adım.Tabiki farklı insanlarız sonuçta aynı düzendende gelmedik farklılıklar olacak tabiki heleki aynı kültürden değiliz yani memleketlerimiz çok farklı fedakarlık yapmak sabır göstermek lazım biz bunları düşünüyoruz bayanlar erkeklerde düşünüyomu acaba bzim gösterdiğimiz fedakarlığı onlarda yaparmı sabır gösterirmi acaba tek taraflı olursa çok yıpranırız bunları hep düşünüyorum şimdi ikimizde hem fikiriz ama ya sonra değişirse durumlar.Ailemizden kopmayacağız evet alışacağız onada zamanlar 1 kaç ay içinde hafifler üzültümüz doğanın kanunu bu[/QUOTE]

evet gülçincm bzmde kültrlerimiz farklı ama ne biliym insanlar uzun zaman birlikte olnca karşındaki insanın huyunu suyunu kızdığı yada nefret ettği noktaları öğrenio yani evlilik sadece o insanla aynı evi aynı dünyayı paylaşmak ki hepimiz biran önce o zamanlar gelsin die çırpınıorz ben köklü bi değişimn olcagnı kendi adıma düşünmüorum sonuçta bunun için bu yola çıkıorz eger zten bunu göze alamasalardı bu yola çıkarlar mıydı cnm?

Haklısın canım bu ayın 14ünde 8 seneyi bitirip 9.seneye giricez beraber büyüdüp neredeyse yıllardır hayalini kuruyoruz aynı yuvayı paylaşmak sarılıp uyumak bile herşeye değer sevgimizin peşinden gidiyoruz hepimiz mutlu oluruz inş. herşey hayal ettiğimiz gibi olur :Saruboceq:

yani sen gönlünü ferah tut bu kadar hayalin sonu hüsran olamaz cnm..
amin cnm inşallah herşey gönlümüzce olsun :Saruboceq:

cnm buarada maşallah demeyi unutmuşum bir ömür boyu Allah ayırmasın cnm

Benim yavru ceylan sevgilim bana aşık olduğu için ona göre her şey muhteşem olacak

bu sıkıntılarım boşa bilmem ne

Yani o daha çocuk gibi ya da bn çok karamsarım bilemiyorum ki

Benim yavru ceylan sevgilim bana aşık olduğu için ona göre her şey muhteşem olacak

bu sıkıntılarım boşa bilmem ne

Yani o daha çocuk gibi ya da bn çok karamsarım bilemiyorum ki

hmm zaten erkekler geç olgnlaşır derler ama kişiliğede bağlı bu herkes için geçerli deil.. umarım herşey istedgn gibi olr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…