- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.061
Ya gerçekten ne zor bir kararmış bu böyle
Bir de insan ileriyi net göremiyor ki ona göre şimdiden davransın
Hep aklımda ya mutsuz olursam ya aksilik çıkarsa ya yürütemezsem soruları var
Umarım bu korkular ve sıkıntılar geçer de mutlu oluruz
Aile dersen zaten bırakıp istanbul'a gideceğimi düşündükçe ruhum daralıyor.
Onlar şimdiden yazın böyle yapalım şöyle yapalım diyorlar.Düşünüyorum ben onların
yanında olamıcam o zaman daha da hüzünleniyorum. mafoldumben
Ben acayip duygusalım oyüzden şöyle cevaplayayım : İyi olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın
slm kızlar nasılsınız :hulya:
Ya gerçekten ne zor bir kararmış bu böyle
Bir de insan ileriyi net göremiyor ki ona göre şimdiden davransın
Hep aklımda ya mutsuz olursam ya aksilik çıkarsa ya yürütemezsem soruları var
Umarım bu korkular ve sıkıntılar geçer de mutlu oluruz
Aile dersen zaten bırakıp istanbul'a gideceğimi düşündükçe ruhum daralıyor.
Onlar şimdiden yazın böyle yapalım şöyle yapalım diyorlar.Düşünüyorum ben onların
yanında olamıcam o zaman daha da hüzünleniyorum. mafoldumben
Slm hayatım iyi diyelim sen nasılsın
teşkkr edrm cnm yuvarlanıp gdyrz işte..
Evet şimdi birbirimizi seviyoruz anlaşıyoruzda ya sonra aynı eve girince bir çok huylarımız çıkacak ya anlaşamazsak bende çok düşünüyorum söyle olursa böyle olursa diye.Evdekiler içinde aynen bensiz planlar yapacaklar misafir gibi gelip gidicem evime çok canımı sıkıyo helede beni salonda bırakıp gidicekler el sallıycam onlara mafoldumben yabancı gibi bensiz hayatlarına devam edecekler bende onlarsız başka başka hayatlarımız olacak yıllarca hiç ayrılmadan bi bütün gibi yaşadık nasıl olacak bilmiyorum :gitme:
Yahu bende de var bir bunalım acaba astrolojik bir olay mı?
Şu günlerde evlilikten bir soğuma geldi.Nedenini hiç anlamadım
Zaten zar zor korkumu yenmiştim.Buraya yazarak daha da heveslendim
Şimdi eskiye döner gibi oluyorum.Ufff bana ne oluyorr
İyi ol canım benim az kaldı düğününe Stresli gerçektende bizede gelicek o günler geçen gece ev eşya felan konuştukta nişanlımla nasıl olacak yetişecekmi diye gewce düşüne düşüne sabah bi kalktım dudağımda uçuk çıkmış mafoldumben
Hepimiz aynı durumdaymışız meğer
Acaba diyorum daha nişan mişan olmadan biraz daha mı zaman tanısam ikimiz de
Gerçi ben kendimi bildim bileli bir korku hep vardır içimde
Ama emin olamıyorum acaa bu bir işaret mi diye ( gülmeyin )
Böyle saçma inançlarım oluyor bazen :kedi:
Zaman zaman insanın dengesi bozluyor ..
bu gel-gitler evleninceye dek sürecek galiba..
Aile konusund haklısın aslında ama hayat bu,yuvamızı kuracağız bizde kaydirigubbakcemile2
herşey gerginlik sebebi
ama sırayla atlatılıyor..
bu ayın sonuna kadar ev eşya hepsi bitmiş olacak
ama galiba bende bitmiş olacağım akannehir
emmaaa hoşgeldin canım
Hepimiz aynı durumdaymışız meğer
Acaba diyorum daha nişan mişan olmadan biraz daha mı zaman tanısam ikimiz de
Gerçi ben kendimi bildim bileli bir korku hep vardır içimde
Ama emin olamıyorum acaa bu bir işaret mi diye ( gülmeyin )
Böyle saçma inançlarım oluyor bazen :kedi:
ömrmnshbi cnm adını unttm sölmştn daha dgrusu yanlış hatlmıosm gülçindi di mi?
dün gece bizde bu konu vardı evlilikten sonraki durumları konuştuk ve evlilik güzel şey tabiki huylar azda olsa farklılık gösterebilir ama sevgi saygıyı yitrmemek her iki kişinin elinde karamsar olmayın cnm ya ltfn herşey güzel olck Allahın izniyle çok şanslısın maşallah bak çok az kaldı mutlu sona Şeniz cnm bu dedgm gbi biz kız çocukların kaderi elbet bi gün evlenp yuvamzdan ayrılıcaz ama kopmcaz ltfen böle düşünme olr mu?
Ayy ne doluymuşum meğer yağmurseli sıkıntılarını paylaşınca döküldüm bende kaydirigubbakcemile3
evet gülçincm bzmde kültrlerimiz farklı ama ne biliym insanlar uzun zaman birlikte olnca karşındaki insanın huyunu suyunu kızdığı yada nefret ettği noktaları öğrenio yani evlilik sadece o insanla aynı evi aynı dünyayı paylaşmak ki hepimiz biran önce o zamanlar gelsin die çırpınıorz ben köklü bi değişimn olcagnı kendi adıma düşünmüorum sonuçta bunun için bu yola çıkıorz eger zten bunu göze alamasalardı bu yola çıkarlar mıydı cnm?
Haklısın canım bu ayın 14ünde 8 seneyi bitirip 9.seneye giricezberaber büyüdüp neredeyse yıllardır hayalini kuruyoruz aynı yuvayı paylaşmak sarılıp uyumak bile herşeye değer sevgimizin peşinden gidiyoruz hepimiz mutlu oluruz inş. herşey hayal ettiğimiz gibi olur :Saruboceq:
sıkıntılar oluo gülcincm üzme kendini sıkma canını yada tümden dök çare bulalım :roflol:
Haklısın canım bu ayın 14ünde 8 seneyi bitirip 9.seneye giricezberaber büyüdüp neredeyse yıllardır hayalini kuruyoruz aynı yuvayı paylaşmak sarılıp uyumak bile herşeye değer sevgimizin peşinden gidiyoruz hepimiz mutlu oluruz inş. herşey hayal ettiğimiz gibi olur :Saruboceq:
tabikide cnm herkeste ayrı dert şuanda sizin yerinizde olmayı çok isterdm yani söz nişan safhasında olmayı o sıkıntıları çekmeyi bunu çok içtenlikle sölyrm yapmyın ltfen rahat oln herşey güzel olck inşllah kalbinizi ferah tutun.. cnm peki eş adayına bunlardn bahsedio msn o ne dio mesela? :roflol:
Sağol canım benim şimdilik bu kadar kaydirigubbakcemile3
cnm buarada maşallah demeyi unutmuşum bir ömür boyu Allah ayırmasın cnm
Benim yavru ceylan sevgilim bana aşık olduğu için ona göre her şey muhteşem olacak
bu sıkıntılarım boşa bilmem ne
Yani o daha çocuk gibi ya da bn çok karamsarım bilemiyorum ki
Amin hayatım sağol hepimizi ayrılamasın Rabbim sevdiklerimizden :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?