• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yoookkksaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 çok güldm cnm ya denk gelmş yani opuyorumnanaktan
cnm hadi bzmkiler tuttuda sevdiklerimizinki nasıl denk gelmş öle şaşatım valla kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
Bende çok şaşırdım, akrep - oğlak iyi anlaşır derler :lepi:. annemde oğlak onla pek anlaşamıyoruz son günlerde, inşallah aşkişkomla sorun yaşamayız :hulya:

Yapma ya bende evde oturmaktan aldım2-3 kilo vermem lazım ya ama olmuyo bi türlü yürüyüş yapmam lazım ama havalrda soğudu sinüzitim azıyo mafoldumben

Aslında ben stepper almıştım.Her gün kullanınca incelmiştim de bu pc

başında oturmaktan yağlandım.Bari erken çıkayım da spor yapatım onda kaydirigubbakcemile3

Yoksa tosun gelinlerden olacam mafoldumben

Canım benim sen de iyi ki burdasın,nasılsın..?

Evet canım Serap..
İyi gibiyim,birkaç gündür bunaldımdaydım..
Düzeldim ama iyiyim artık.
Bu süreç çok stresliymiş

Yahu bende de var bir bunalım acaba astrolojik bir olay mı?

Şu günlerde evlilikten bir soğuma geldi.Nedenini hiç anlamadım

Zaten zar zor korkumu yenmiştim.Buraya yazarak daha da heveslendim

Şimdi eskiye döner gibi oluyorum.Ufff bana ne oluyorr

Canım benim sen de iyi ki burdasın,nasılsın..?

Evet canım Serap..
İyi gibiyim,birkaç gündür bunaldımdaydım..
Düzeldim ama iyiyim artık.
Bu süreç çok stresliymiş

İyi ol canım benim az kaldı düğününe Stresli gerçektende bizede gelicek o günler geçen gece ev eşya felan konuştukta nişanlımla nasıl olacak yetişecekmi diye gewce düşüne düşüne sabah bi kalktım dudağımda uçuk çıkmış mafoldumben

selam 2010 gelinleri.

Selam Canımcım nasılsın

Yahu bende de var bir bunalım acaba astrolojik bir olay mı?

Şu günlerde evlilikten bir soğuma geldi.Nedenini hiç anlamadım

Zaten zar zor korkumu yenmiştim.Buraya yazarak daha da heveslendim

Şimdi eskiye döner gibi oluyorum.Ufff bana ne oluyorr

Sorma canım ya aileme karı çok duygusal oldum nasıl ayrılıcaz hep düşünüyorum kendimi avutmaya çalışıyorum sonra sorumluluklar geliyo aklıma içinden çıkılmaz bi hal alıyo durum :sinifsinif:

Ya gerçekten ne zor bir kararmış bu böyle

Bir de insan ileriyi net göremiyor ki ona göre şimdiden davransın

Hep aklımda ya mutsuz olursam ya aksilik çıkarsa ya yürütemezsem soruları var

Umarım bu korkular ve sıkıntılar geçer de mutlu oluruz

Aile dersen zaten bırakıp istanbul'a gideceğimi düşündükçe ruhum daralıyor.

Onlar şimdiden yazın böyle yapalım şöyle yapalım diyorlar.Düşünüyorum ben onların

yanında olamıcam o zaman daha da hüzünleniyorum. mafoldumben

çok saol cnm güzel diileklerin için opuyorumnanaktan valla biz buralardayız cnm sen katıl muhabetimze zemuszemus

cnm hadi bzmkiler tuttuda sevdiklerimizinki nasıl denk gelmş öle şaşatım valla kaydirigubbakcemile3
Bende çok şaşırdım, akrep - oğlak iyi anlaşır derler :lepi:. annemde oğlak onla pek anlaşamıyoruz son günlerde, inşallah aşkişkomla sorun yaşamayız :hulya:

tam denk gelmiş cnm oğlak tanıdğm bayan yok ama oğlak erkeği aşkım seninki gibi yani süper tam ev adamı hihoyyyt inşallah cnm sorunlar hepimizden uzak olsun sevdiklerimizle sağlılkla mutlulukla yaşayalım :Saruboceq:

bende temmuzdaevleniorm

hoşgeldn sserm hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin..

Back
X