2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

of ya ben marmaris istiyorum ama bulamadım daha bişilerr magıc life çok güselmiş ama 425 tl kişi başı hayatta weremem okadar para wallaa
çok pahalı cnm yaa kafamçokkarıştı ılıcaya baktım we diorumki işte budur hem süper bi otel hemde fiyatı kişibaşı 165 gyet uygun yaniihihoyyyt kawyyy saol cnm otelimizi buldum sayende opuyorumnanaktan

inşallah biz yunan adaları turu düşünüyoruz:asigim:

gracekafammm egzotik bi balayı yapıcaz diosun yaniii:kedi: anlat bakim bi nasıl oluo öle ada ada gezmek tur gibimi?? yoksa tekne kiralayıp kendinizmi geziosunuz??

magıc canım hiç tereddüt etmeden o otele git we keyfini çıkar test edilip onaylanmış bi otel beğenmene çok sewindimopuyorumnanaktan

ay böle şeyler konşunca bian önce ewlenesim gelio ya zaman hiç geçmicekmiş gibi sankiiiii

magıc canım hiç tereddüt etmeden o otele git we keyfini çıkar test edilip onaylanmış bi otel beğenmene çok sewindimopuyorumnanaktan

ay böle şeyler konşunca bian önce ewlenesim gelio ya zaman hiç geçmicekmiş gibi sankiiiii

kesin cnm kesin gerçekten süper bi otel tekrar tşk tawsiyen için, şimdi nişanlımada mesaj attım balayı otelimiz bulunmuştur tek eksiğimiz düğün die kaydirigubbakcemile3

ayy ewlenelim artık kocişlerimize kawuşalım yaa aksın zaman su gibi kaydirigubbakcemile4

yaa bide beni düşünün kıslar hiç bilmediğim bi şehire hiç bilmediğim insanların yanına gidiorum asıl iş ewlendikten sonra uyum sürecindeee

ewt yanımda olcak sewdiceğim ötesi yok 3 yıldır eridim bittim özlem çekmekten walla ayda 1 kere oda 1,2 gün görüşebiliozz bazen bu 2 aya bile çıkıo:gitme:

bizde son 1 yıldır görüşemioz öle, önceden öğrenciydik hergün beraberdik okul bitti herkes memlekete döndü işler bastırdı:gitme:
bende başka bi memlekete gelin gidiorum we kayınwalidemlerlede aramızda 2 saat olcak mesafe..

Ayy kıyamam size asıl sizinki tam bir kavuşma olacak Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

amin canımmmmm:Saruboceq:

magic canım başka bi şehire gidiosun bari kayınwalidene yakın olsaydınızda annende olmıck göz kulak olsaydı sana tamamen yalnız kalıcaksın kuşum

amin canımmmmm:Saruboceq:

magic canım başka bi şehire gidiosun bari kayınwalidene yakın olsaydınızda annende olmıck göz kulak olsaydı sana tamamen yalnız kalıcaksın kuşum

cnm onlar ilçede oturuo biz merkezde oturcaz.. zaten ben çalışıo olucam akşamdan akşma eşimle oluruz ewde sanırım cnmm.. ii geceler tatlı rüalar fıstıkkopuyorumnanaktan

hazırlıkların nası gidio erwacım?? başladınmı bişlere?

canm benim alcak büyükbişeyim kalmadı düğünüm ekimdeydi aslında bu sene olacaktı ama nasipolmadı ev tadilatı girdi borçlar yükseldi falan benim çeyizle ilgili derdim kalmadıda çokşükür nişanlım sıkısık bu ara..
bende öyle ufaktefek gereçlerimi tamamlıyorum ..çeyiz bitmiyor gerçi nereye gtsm alacak bişiler bulunuyoda dahaönce alınanların masrafı oldukça oldumafoldumben Allahyardım etsin herkese..
yani ekim olmay6ınca kaldık 2010 yaaza Allahın izniyle opuyorumnanaktan

canm benim alcak büyükbişeyim kalmadı düğünüm ekimdeydi aslında bu sene olacaktı ama nasipolmadı ev tadilatı girdi borçlar yükseldi falan benim çeyizle ilgili derdim kalmadıda çokşükür nişanlım sıkısık bu ara..
bende öyle ufaktefek gereçlerimi tamamlıyorum ..çeyiz bitmiyor gerçi nereye gtsm alacak bişiler bulunuyoda dahaönce alınanların masrafı oldukça oldumafoldumben Allahyardım etsin herkese..
yani ekim olmay6ınca kaldık 2010 yaaza Allahın izniyle opuyorumnanaktan

cnm senle kaderimiz bu konuda benziyormuş bende kendimi bu konuda yalnız hissediyordum çok benzer sebeblerle bizde 2010 yaza erteledik (ekonomik kriz vb..) üstelik gün bile almıştık iptal etmeye gittiğimizde hazırlanmış nikah cüzdanımızı gördüm ve çok kötü oldum Allah bu konuda sana da bana da tüm bekleyenlere sabır versin.mafoldumben

Back