• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

phenomen canım bak bu köşe takımını ben çok beğendim sna ve bütün köşe takımı isteyenlere fikir olur inşallah.. Umarım beğenirsiniz..buyrunnnnnnnnn

22331310.jpg

mrb kızlar yine sohbeti akıtmışız kaydirigubbakcemile5 aramıza yeni katılan btün gelinlere hoşgeldiniz inşallah herşey gönlümüzce olur hihoyyyt keşke bnde aşkımı her haftasonu göreblsem ama 8 aydır görüşmüorz yani bndeki özlemi siz düşünün askere gtmş gbi senağlama ama ocakta gelck inşallah ve bnde bi sarılcm bidha bırakmıcam koala gbim :roflol: şaka bi yana bu ayrılıklar güzel ama bu kadr uzun olmasa daha iyi olck gerçektn insanı yıpratıo :a015: siz çok şanlısınız oyüzden yerinizde olmak isterdim :asigim:

bızımılıskımız 3.5 yıldır suruyo ve hep ayrıyız hafta sonunu bırak 6 ayda 1 görusebılsek bayram etcez :) neysekı az kaldı ayrı kalacagımız son 6 ayın ıcındeyız:)))

kızlar slmm herkese bişi sormak istiyorum gelinliği nişanlınızla kendi bütçenizden mi aldınız erkek tarafı yane ailesi mi aldı fikirlerinizi öğrenmek istedim

bızımkılerde ayrıgayrı yk cnm kayınpederımemeklı oldu parayıda yatrdı bankaya para sızın ıstedıgınız gıbı kullanın dedı bızd kullanıyoruz tabıkı abartmadan.yanı aılesı almıs oluyo.

kızlar günaydın ..

lake kaplı mobilya almaya karar verdim.. ama temizliği itina gerektiriyormuş

evinde kullanan fln varmı menun olan bence çok şık duruyorlar

Selam kızlar bizde 2010 yazında söz nişan yapıcaz aile tanıştı geldiler eve ne kadar zormuş yaa ne giyicem nasıl oldum ne konuşulucak dertleri off şimdiden nişanlık ne giyicem diye düşünüyorum nette bakıyorum kıyafetlere hiç güzel bişey bulamıyorum bunları atlattığınız için şanslısınız ama daha zorlu bi süreç var evliliğe hazırlık gerçekten zor ... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Selam kızlar bizde 2010 yazında söz nişan yapıcaz aile tanıştı geldiler eve ne kadar zormuş yaa ne giyicem nasıl oldum ne konuşulucak dertleri off şimdiden nişanlık ne giyicem diye düşünüyorum nette bakıyorum kıyafetlere hiç güzel bişey bulamıyorum bunları atlattığınız için şanslısınız ama daha zorlu bi süreç var evliliğe hazırlık gerçekten zor ... Allah herkesin yardımcısı olsun...

hayırlısı olsun cnm allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin herşey gönlümüzce olsun

çok hoş bişi olmus bence.dugunden snra gelın evını görmeye gelen meraklı akrabalarada bu tıp bırer hedıye verılebılınılır aslında:)

hayırlısıyla 2010 temmuz da evlenmeyi planlıyoruz gelinlik, saç baş ,ayakkabı, ev ,eşya v.s derken
benim kafamda çok soru varr ne zormuş evlenmekk....

saolun kıslar nişanda nazara geldik galiba ben nişanda önce rahatsızdım dün daha kötü oldun nişan bittikten sonra babamda grip oldu 8 aylık yiğenim var bugün resim seçmeye gittik ablamın gözüne parmağını soktu gözünün tabakasını kaldırmış dr gittik gözünü düzeltip kapamış 36 saat kapalı kalıcak dr dönüşü ablamın teli kayboldu herşey üst üste geldi anlıcanız

Geçmiş olsun canım nazara bende çok inanırım :nazar:

Çok güzeller canım çok hoşuma gitti :lepi:

canim senin ne vakit olacakti dugun? benim kayinpeder acelesi yok diyor da 24 nisan dugun tarihim bu arada

Bi acele eden ben varım bizdede canım nişanlım mart sonu nisan başı evi tutarız diyo nasıl yetişir bilmiyorum canım çok sıkkkın mafoldumben

Merhaba Kızlar,

Nasılsnız bakalım?
Omrumun Sahibi sınavım berbat geçti canım boşu boşuna uykusuz kalmışım, hoca bizden intikam almış sormam dediği yerden sordu mafoldumben

Üzüldüm canım inş. etkili olurda iptal edilir sınavınız

Kızlarrr bende bugün kendime banyo paspası ve havlusu aldım, bakalım beğenecek misiniz yorumlar gelsin lütfen kaydirigubbakcemile3

5930.jpg
[/url][/IMG]

Çok şıkmış şekerim güle güle kullan severim süslü şeyleri opuyorumnanaktan

seydaferat canım deri koltuktan vazgeçtim, salon için karar verdik bi ara eklemiştim katalogdan çekilmiş görüntüleri hatırlarsan.. Oturma odası için de köşe koltuktan vazgeçmedim.. Çarşamba günü önce gezeceğiz, eğer birinde karar kılarsak önümüzdeki ay alacağız.. Gözüme uyku girmiyor nişanlım mobilya bakmaya gidelim dediği günden beri :))

Ay ne güzel bizde geçen pazartesi ikeayı gezdik güzel mobilyalar vardı galiba ordan alıcaz bakıcağımız bi yer daha varda ev bi belli olsa son ay 2 ayağım bi pabuça giricek sinir oluyorum Çok üzgünüm çoook

kızlar slmm herkese bişi sormak istiyorum gelinliği nişanlınızla kendi bütçenizden mi aldınız erkek tarafı yane ailesi mi aldı fikirlerinizi öğrenmek istedim

Biz bir çok şeyi kendimizi aldığımız için gelinliğide biz ödeyeceğiz iyide oluyo aslında istediğim gibi oluyo onlar ödese çok para verdirmeye çekinirdim

Hayırlı olsun hoşgeldin canım

hayırlısıyla 2010 temmuz da evlenmeyi planlıyoruz gelinlik, saç baş ,ayakkabı, ev ,eşya v.s derken
benim kafamda çok soru varr ne zormuş evlenmekk....

Hayırlısı olsun cnm O sorular hiç bitmiyo valla uykum kaçıyo geceleri :hulya:

Amma çok konuştunuz behhhh akannehir herkes susacak yağmurseli konuşacak sırnaşık şey

Şaka bir yana kızlar şu mobilya olayını ben de düşnüyorum.

Daha ortada nişan mişan da yok;ama ben telaşlı hatunum,her şey güzel olsun istiyorum.

Yalnız omrumunsahibi ıkea'dan alma gülüm onların kalitesi düşük oluyor.

Ordan model beğenip onu yaptırıyorlar.

hayırlı olsun öncelikle.düşüneceğiz tabi ama kafana da fazlaca dert etme. pozitif olduğunda bak herşey nasıl güzel gözüküyor. bu heyecanlar ve telaşlarda güzel aslında.. dediğin gibi Allah yardımcımız olsun. a.s

kızlar bakın sevgili derinss arkadaşımızın nişanında böyle bir şey yapılmış benden geçti nişanım oldu ama en azından nişanı olacaklara bir fikir olsun :)

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...n-tepsisi/311908-derinssin-nisan-havlusu.html

teşekkür canım. fikir biriktirmeye devam ederken, bu da eklendi listeye. ben küçük objeler düşünmüştüm, ama bu da olabilir. bir de genç bayanlara kendi el yapımım takı armağan etmek var planımda

Son düzenleme:
annemler bizden daha çok istiyorlar.adı konsun diyorlar. yavaş yavaş tanışmalar olacak artık.

çok sevindim senin adına cnm ailende arkanda olduktan sonra herşy çok dha çbk hallolur merak etme sen kaydirigubbakcemile5

papaxya Selam kızlar bizde 2010 yazında söz nişan yapıcaz aile tanıştı geldiler eve ne kadar zormuş yaa ne giyicem nasıl oldum ne konuşulucak dertleri off şimdiden nişanlık ne giyicem diye düşünüyorum nette bakıyorum kıyafetlere hiç güzel bişey bulamıyorum bunları atlattığınız için şanslısınız ama daha zorlu bi süreç var evliliğe hazırlık gerçekten zor ... Allah herkesin yardımcısı olsun...

hoşgeşdn cnm sende umarım herşey istedgn gibi olr yerimseniben

OmrumunSahibi Çok güzeller canım çok hoşuma gitti

cnm çok teşkkr edrm daha güzelleri senin olsun :lepi:

teşekkür canım. fikir biriktirmeye devam ederken, bu da eklendi listeye. ben küçük objeler düşünmüştüm, ama bu da olabilir. bir de genç bayanlara kendi el yapımım takı armağan etmek var pilanımda

slm cnm hg opuyorumnanaktan ooo fikirler ortaya çıkmaya başlmş süper yaa :lepi: bu kadr gerekli mdr bu tarz şeyler cnm ben pek anlamam da ondan soruorm kafamçokkarıştı

Back