- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.161
phenomen canım bak bu köşe takımını ben çok beğendim sna ve bütün köşe takımı isteyenlere fikir olur inşallah.. Umarım beğenirsiniz..buyrunnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım.hayırlı olsun,düğün dernek çok güzel olsun inş. çeyizde de epey yol katetmişsin.çok güzel (maşallah diyelim) güzel dileklerimiz gerçekleşsin :Saruboceq:
mrb kızlar yine sohbeti akıtmışız kaydirigubbakcemile5 aramıza yeni katılan btün gelinlere hoşgeldiniz inşallah herşey gönlümüzce olur hihoyyyt keşke bnde aşkımı her haftasonu göreblsem ama 8 aydır görüşmüorz yani bndeki özlemi siz düşünün askere gtmş gbi senağlama ama ocakta gelck inşallah ve bnde bi sarılcm bidha bırakmıcam koala gbim :roflol: şaka bi yana bu ayrılıklar güzel ama bu kadr uzun olmasa daha iyi olck gerçektn insanı yıpratıo :a015: siz çok şanlısınız oyüzden yerinizde olmak isterdim :asigim:
Selam kızlar bizde 2010 yazında söz nişan yapıcaz aile tanıştı geldiler eve ne kadar zormuş yaa ne giyicem nasıl oldum ne konuşulucak dertleri off şimdiden nişanlık ne giyicem diye düşünüyorum nette bakıyorum kıyafetlere hiç güzel bişey bulamıyorum bunları atlattığınız için şanslısınız ama daha zorlu bi süreç var evliliğe hazırlık gerçekten zor ... Allah herkesin yardımcısı olsun...
hayırlısıyla 2010 temmuz da evlenmeyi planlıyoruz gelinlik, saç baş ,ayakkabı, ev ,eşya v.s derken
benim kafamda çok soru varr ne zormuş evlenmekk....
saolun kıslar nişanda nazara geldik galiba ben nişanda önce rahatsızdım dün daha kötü oldun nişan bittikten sonra babamda grip oldu 8 aylık yiğenim var bugün resim seçmeye gittik ablamın gözüne parmağını soktu gözünün tabakasını kaldırmış dr gittik gözünü düzeltip kapamış 36 saat kapalı kalıcak dr dönüşü ablamın teli kayboldu herşey üst üste geldi anlıcanız
ya kızlar iki tanesi görüntülenmedi mecburen bidha yolluyrm kusura bakmayın mafoldumben
http://img192.imageshack.us/img192/5632/crv20m15240400ccmerubat.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/3647/crv20m1912020sise1000cc.jpg
canim senin ne vakit olacakti dugun? benim kayinpeder acelesi yok diyor da 24 nisan dugun tarihim bu arada
Merhaba Kızlar,
Nasılsnız bakalım?
Omrumun Sahibi sınavım berbat geçti canım boşu boşuna uykusuz kalmışım, hoca bizden intikam almış sormam dediği yerden sordu mafoldumben
Kızlarrr bende bugün kendime banyo paspası ve havlusu aldım, bakalım beğenecek misiniz yorumlar gelsin lütfen kaydirigubbakcemile3
[/url][/IMG]![]()
seydaferat canım deri koltuktan vazgeçtim, salon için karar verdik bi ara eklemiştim katalogdan çekilmiş görüntüleri hatırlarsan.. Oturma odası için de köşe koltuktan vazgeçmedim.. Çarşamba günü önce gezeceğiz, eğer birinde karar kılarsak önümüzdeki ay alacağız.. Gözüme uyku girmiyor nişanlım mobilya bakmaya gidelim dediği günden beri :))
kızlar slmm herkese bişi sormak istiyorum gelinliği nişanlınızla kendi bütçenizden mi aldınız erkek tarafı yane ailesi mi aldı fikirlerinizi öğrenmek istedim
Selam kızlar bizde 2010 yazında söz nişan yapıcaz aile tanıştı geldiler eve ne kadar zormuş yaa ne giyicem nasıl oldum ne konuşulucak dertleri off şimdiden nişanlık ne giyicem diye düşünüyorum nette bakıyorum kıyafetlere hiç güzel bişey bulamıyorum bunları atlattığınız için şanslısınız ama daha zorlu bi süreç var evliliğe hazırlık gerçekten zor ... Allah herkesin yardımcısı olsun...
hayırlısıyla 2010 temmuz da evlenmeyi planlıyoruz gelinlik, saç baş ,ayakkabı, ev ,eşya v.s derken
benim kafamda çok soru varr ne zormuş evlenmekk....
kızlar bakın sevgili derinss arkadaşımızın nişanında böyle bir şey yapılmış benden geçti nişanım oldu ama en azından nişanı olacaklara bir fikir olsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...n-tepsisi/311908-derinssin-nisan-havlusu.html
annemler bizden daha çok istiyorlar.adı konsun diyorlar. yavaş yavaş tanışmalar olacak artık.
teşekkür canım. fikir biriktirmeye devam ederken, bu da eklendi listeye. ben küçük objeler düşünmüştüm, ama bu da olabilir. bir de genç bayanlara kendi el yapımım takı armağan etmek var pilanımda
çok sevindim senin adına cnm ailende arkanda olduktan sonra herşy çok dha çbk hallolur merak etme sen kaydirigubbakcemile5