- Konu Sahibi CADISILA87
-
bende yazıyım bari =) benimde düğünüm 26,06,2010 Allahın izniyle inş tarih bu çok heycanlıyım hepimizin hakkından hayırlısı olsun in =)[/QUO
merhaba. ne güzel net bir tarih var biz de 2010 dedik ama hangi ay olacağı hala belli değil
bak sen kurnazaa siteden bahsederken arada sıkıştırmışın bişelerikaydirigubbakcemile3 wala cnm aslında haklısın malesef böle olmaya zorluo hayat bizi, yeri gelio çok ii tanıorm dediğin kişlerden ummadığın hareketler görüosun temkinli olmak lazım..magic ben bugün ne yaptım :roflol: nişanlıma bu siteden bahsettim. özellikle de bir derdim var bölümünden. dedim insanlar böle böle sıkıntılar yaşıyormuş borç içinde evlenmişler ayrılma noktasına gelmişler dedim. şaşırdı tmm merak etme dio. bir de dedim geline takılan altınları borcumuz var sıkıştık falan die aannesi, ablası abisi faln alıyorlarmış ellerinden ben altımlarımı kimseye vermem ona göre dedim :roflol: nasıl gülüyor sen merak etme vermeyiz altınlarını kimseye dio. işi baştan sıkı tutmak gerek ama dimiklava:
hadi hayırlsı cnm inş... bizimde belli olsa keşkeee:Saruboceq:bende yazıyım bari =) benimde düğünüm 26,06,2010 Allahın izniyle inş tarih bu çok heycanlıyım hepimizin hakkından hayırlısı olsun in =)
ben warım komşuuuu beeennnkaydirigubbakcemile3Hu huu kimsecikler yok muuu???
cumartesi nişanlandım kızlar
Leonny selam nasılsın?Senin düğün ne zaman :)
önce bi nişanı yapabilirsek,düğün de ondan bir yılsonra olur sanırım :)
nişan için de bu yazı kaçırdığımıza göre, sanırım ben 2011 geliniyim :kedi:
cumartesi nişanlandım kızlar
Yok canım ya takmak falan diil dedimya kısmet meselesi bu işler Allah en hayırlı zamanda nasip etsin
evlilikten önce kariyerim şimdilik daha önemli
canım duygularıma düşüncelerime tarcüman olmuşsun sağol :))
kısmet denen durum böyle bişey işte CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?