2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

2010 gelinlerriiiiii nabersiniz ben geldimmm zemuszemus
magiclowe hayırlı olsun gelinliğin alkisalkisalkis ben daha çeyizi nasıl tamamlasam die kafa patlatırken sen gelinliği bile almışsın valla
cnm çok tşk ederimm, ama benimde sadece gelinliğim war çeyizim yokkkkaydirigubbakcemile3 bu sene düğün olma ihtimali wardı kışın öle gezinirken gördüm çok beğendim cnm nişanlımda hewes etmişin çokta beğenmişin satılırsa üzülürsün alalım dedi, öle aldık yani.. düğün kalınca bende öle kaldım tabii gelinliğimleekaydirigubbakcemile3 Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsnde..

Arkadaşlaaaarrrr çok mutluyummmm çünküüüüüüüüüüüüüüüü evimizi aldık hayırlısıyla :dance: Tam istediğim gibi bi ev bulduk bugün tapu işlerini de hallettik.Darısı tüm ev almak isteyen arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin kaydirigubbakcemile5
cnmm hayırlı olsunnnn Allah güle güle oturmayı nasip etsinnn...opuyorumnanaktan bizde ew alcaz inşşş:Saruboceq: sakıncası yoksa kaça aldın cnm yaa??

ii yapmışsın almakla. ne de şanslısın nişanlın çok düşünceliymiş :nazar: artık gelinliğine bakarak motive olursun iice çeyiz hazılığına kaydirigubbakcemile3

Magiclowem ıstanbul/Beylükdüzünde 3+1 yaklaşık 170 m2 sıfır bir daire aldık,230 dediler pazarlıkla 190 a aldık canımcım :) Fotoğraflarını ekleriminş pazar günü evi tekrar görmeye gideceğiz :)

ii yapmışsın almakla. ne de şanslısın nişanlın çok düşünceliymiş :nazar: artık gelinliğine bakarak motive olursun iice çeyiz hazılığına kaydirigubbakcemile3
öle cnm yaa dün giydm öle ewde gezindim birazzz:roflol: bide çeyiz tamamlansaydı asıl önemli olan ew ve çeyiz yaa napcaz offfmafoldumben

Magiclowem İstanbul/Beylükdüzünde 3+1 yaklaşık 170 m2 sıfır bir daire aldık,230 dediler pazarlıkla 190 a aldık canımcım :) Fotoğraflarını ekleriminş pazar günü evi tekrar görmeye gideceğiz :)
maşşalllahh cnm benim çok geniş bi ewmiş yaa wede tuzlucaayerimseniben bizde antalyada alıcaz cnm ewi nişanlım oralı oraya yerlşecez.. ama malesef biz okadar açılamıycaz fiyat olarak 100 ciwarı anca olur yanii... antalyada ewler samsuna göre bile çok ucuz sıcak olduğu için, baktık 3*5 tane sıfır daire çok güzellerdi we fiyatlarıda şaşırtıcı derecede uygun.. inş bizede nasip olur :Saruboceq:
Magiclowe bende eğitimciyim bu arada ingilizce öğretmeniyim sen? :))
bende ing öğretmeniyim yaaa hihoyyyt ama daha atamam olmadııkaydirigubbakcemile3

:sm_cool: Meslektaşım benim ayy ne güzell gel bi kucaklıyım seni :1hug: Üzülme canım
hocam zamanla hepsi hallolur ev de alınır içi de döşenir sen gönlünü ferah tut..Ya istanbulda evler böyle fıstıkım biz ucuza aldığımızı düşünüyoruz Bakırköy-Levent gibi merkezi yerlerde 350 den aşağı ev yok malesef benneyaptımki Umarım tez vakitte sizde ev sahibi olursunuz.
Bu arada bende atanmadım henüz özelde çalışıyorum şimdilik :sinifsinif:

Ayyy gördüm bebişimmmm gelinliğini gelinlik bölümüne eklemişsin ve çok hoşmuş yaaa eminim çok güzel olacaksın içinde :)

meslektaşım benimmmm:1hug: bende bu sene özel düşünüorum cnm yaa kpss berbattı mafoldumben
ewet cnm ya istanbul öle malesefff:umursamaz: bizde antalyadan ya Lara yada konyaaltı bölgelerinden ew almak istioruz çok nezih yerler. ama öncelikle konyaaltı istioruzz Laraya göre daha uzak şehir karmaşasından sahil bölgesi tam. ya kuzum zor oluomu ew seçerkenn?? biz çok takıntılıyız ew konusunda, sonuçta artık orası tamamne bizim olcak we ilerde çocuklarımız güzel bi ortamda yetiştirmek istioruzz..

Ayyy gördüm bebişimmmm gelinliğini gelinlik bölümüne eklemişsin ve çok hoşmuş yaaa eminim çok güzel olacaksın içinde :)

amanınn gördünmüüü:kedi: beğedinmi gerçektennn :kedi: çok tşk ederim cnmmmopuyorumnanaktan ya aslında fotolarda tam net değil dün giydim ewde gezindim öle sap gibi :roflol: bisürü resim çekindim ama pcye atamadım daha makinenin ara kablosu yok piyasada. bulunca eklicem fotolarıı..

Magiclowe meslektaşım Allah yardımcımız olsun bu atanma konusunda..
Gelinliğin gerçekten çok hoş kıss utanma bakiimm :))
Ve ev almak hakikaten çok zor iş,bakmadığımız ev kalmadı ayaklarımıza kara sular indi ve en sonunda bunda karar kıldık.Çünkü dediğin gibi 1 kere alınacak bişey ev..Bizde nezih ortam olsun aman gürültüden uzak olsun vs dedik merkezden uzak,Beylükdüzünün nezih mahallerinden birinden aldık umarım huzurlu ve mutlu oluruz o evde ve boy boy çocuklarımız olur :))

Bi evden ne beklediğini yaz bi kağıda ve bir sürü seçenek bul onları gez,gezerkende kağıda yazdıklarını düşün canımcım.. :)

Bi tüyo da okul konusunda vereyim canımcım..Daha önce özel okulda çalışmadığın için sana stajyer maaşı teklif edeceklerdir muhtemelen aman sakın hemen ok deme,çünkü ingilizce öğretmenlerine hep ihtiyaç vardır ve ellerinden kaçırmak istemezler biraz pazarlık yaparsan maaşını artırabilirler yerimseniben Ama tabi çingene pazarlığı yapıp insanları da bunaltma :roflol:

Magiclowe meslektaşım Allah yardımcımız olsun bu atanma konusunda..
Gelinliğin gerçekten çok hoş kıss utanma bakiimm :))
Ve ev almak hakikaten çok zor iş,bakmadığımız ev kalmadı ayaklarımıza kara sular indi ve en sonunda bunda karar kıldık.Çünkü dediğin gibi 1 kere alınacak bişey ev..Bizde nezih ortam olsun aman gürültüden uzak olsun vs dedik merkezden uzak,Beylükdüzünün nezih mahallerinden birinden aldık umarım huzurlu ve mutlu oluruz o evde ve boy boy çocuklarımız olur :))
ewet cnm yaa inş bizde gönlümüze göre buluruz bi ew.. Allah sanada ağız tadıyla oturmayı nasip etsn inşşş bebişlerinleee:CüvCüv: :Saruboceq:
Bi evden ne beklediğini yaz bi kağıda ve bir sürü seçenek bul onları gez,gezerkende kağıda yazdıklarını düşün canımcım.. :)
aslında ii fikir cnm yaa ben mutfak we banyo konusunda çok takıntılıyım dolaplar çok güzel olmalı falan, bide oturma salonu ferah olsun falan.. ya çok gezcem çokkk heh işte budur demeden almıcam ewi wala alımda kalmasın sonra..

Back