2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ewettt bak bn bunu he düşünüoum ilk başta çok düşük bi maaşa çalıştırırlar die.. demekki pazarlık lazımmışşşCADIARZU abe ulmaz derim sana çalışmam ben u paraya benim gibi ingilizceci gacıyı nerden bulasınnn okulun içinnn:roflol: hadi ii geceler cnmmm

çalışıomusun peki?? düğün nezaman bellimi?? nişanlımısın cnmcım?? çokmu soru sordummm:kedi:

nişanlıyım canım 7 temmuzda oldu nişanım. evde aile arasında oldu ama benim. annemin amcası vefat etti de. ailede büyük olarak ananem kalmıştı orda oldu, annem öle istedi de. nişanlım askere gidecek ağustosta,kısa dönme yapacak. o döndükten sonra birkaç ay içinde eşyaları alıp düğün yapacağız inş.zemuszemus
çalışıyorum canım evet. devletteyim ben. nişanlım da benim çalıştığım ilçede polis.

cnm hem Allah mesut etsin hemde başınız saolsn.. benimde nişanım ewde aile arasında oldu, ewimizin bahçesinde öle pasta kestik oynadık falan.. inşş cnmm bütün istklerimz olur kocişlerimize kawuşuruz..

cnm hem Allah mesut etsin hemde başınız saolsn.. benimde nişanım ewde aile arasında oldu, ewimizin bahçesinde öle pasta kestik oynadık falan.. inşş cnmm bütün istklerimz olur kocişlerimize kawuşuruz..

inşallah canım. biz biraz kötü başladık ama inşallah sonu güzel olur. sen ne zamandır nişanlısın. galiba antalyaya gelin gideceksin.

inş cnm inş, hakkımızda hayırlısı:Saruboceq: ben nişanlanlı 1 sene olcak agustos 18dekaydirigubbakcemile2 ewet antalyaya yerleşcem nişanlım oralı, çok sewdiğim bi şehirdi nasip oldu:kedi:

ayy gece gece ruhum sıkıldı. azönce bir derdim var bölümüne girip baktım, bakmaz olaydım kafamçokkarıştı severek evlenmişler ama düğün çeyiz için 20bin borç yapmışlar ve çok zorluk çekiyorlarmış öderken. resmen mideme kramplar girdi yaw.

ewet cnmm yaa o bölüme grdiğimde bende öle oluorum, hayatın gerçekleriyle yüzleşioruz aslındasenağlama hepimizin hayalleri war ama malesf biçoğumuzda maddi koşullar pek elwermio bu hayallere.. 2 gönül bir olunca samanlık seyran olmuo yanii:umursamaz: Allah heimize kolaylık wrsin, hayırlısıyla kuralım yuwalarımızı inş canlarımmm:Saruboceq:

haklısın canım.BU hale gelmemek için planlı davranayım dedim, oturdum ne alacaklarımın listesini çıkardım.Nişanlım askerdeyken bazı şeyleri aradan çıkartayım dedim.Karacanın çeyiz setini almıştım,3uyku seti bir de kettle almıştım. tv,elektrikli süpürge ve çamaşır makinem zaten var evimde, kullanıyorum ama çabuk eskiyecek şeyler değil bunlar o yüzden almayacağım tekrar. mutfak robotu falan alırsam geriye ıvır zıvır şeyler kalıyor onları da yavaş yavaş halledicem inş. geriye mobilya kalıyor ve bulaşık makinesi ile buzdolabı. onları da o askerden gelince alıcaz artık. zaten sadece oturma grubu ve yatak odası alıcam. planlarımı yapabilirim de inş borçsuz evleniriz. kaydirigubbakcemile5
allah yuva kuran herkese yardım etsin :Saruboceq:

sen çoğu şeyi atlatmıışın cnm ne güzel yaa bende sadece yemek takımı kahwaltı takımı çatal bıçak takmı war öle duruolar işta başkada bişeyim yok:çok üzgünüm: seneye atanırım alırım herşeyimi 1sene içinde yaza düğüne hazır olurum diodum ama malesef oda olmıcakkk, napıcam hiç bilmiorum..

çeyiz konusunda evet bazı şeyler tamam da benim daha öğrenim ödemem var 6-7ay içinde onu ödemem gerek bir de. bunu düşündükçe kötü oluyorum işte mafoldumben
ödeyecem artık birşekilde. sen de atlatırsın inş canım ya, ailen de destek olur. benim ailem çok fazla destek olamıyor maddi açıdan.

atamayı da şimdilik hiç kafana takma canım. çalışırsan eminim yaparsın. ama şu da var özel okul ya da dershanede düşünebilirsin.

ewet ya biçoköğretmen arkadaaşım mağdur bu durumda, ödemeler çok yüksekmiş eskisi gb değilmiş diolar Allah kolaylık wersin..:Saruboceq: zaten herşeyimi ailem karşılıo şuandan cnmm ya we süreklide sen hiç takma kafana biz hallederiz arkandayız hep diolar ama bu dahada üzüo beni ben artık bişeler yapmak istiorum.. şu kpss sonuçları bi açıklansın dersane yada ücretli öğretmenliğe başvurcam enazından küçük parça şeyleri karşılarım diorum..

inş canım ya. we ne güzel bir ailen varmış bu bile senin için çoook büyük bir şans

magic ben bugün ne yaptım :roflol: nişanlıma bu siteden bahsettim. özellikle de bir derdim var bölümünden. dedim insanlar böle böle sıkıntılar yaşıyormuş borç içinde evlenmişler ayrılma noktasına gelmişler dedim. şaşırdı tmm merak etme dio. bir de dedim geline takılan altınları borcumuz var sıkıştık falan die aannesi, ablası abisi faln alıyorlarmış ellerinden ben altımlarımı kimseye vermem ona göre dedim :roflol: nasıl gülüyor sen merak etme vermeyiz altınlarını kimseye dio. işi baştan sıkı tutmak gerek ama dimi klava:

bende yazıyım bari =) benimde düğünüm 26,06,2010 Allahın izniyle inş tarih bu çok heycanlıyım hepimizin hakkından hayırlısı olsun in =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…