2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

belli değil hayatım daha nişandan sonra karrlaştırılır bu topiği ben açmıştım zaten ama doğru açmışım 2010 ama mayıs olur heralde bide ben düğün yapmayı düşünmüyorum nikah düşünüyorum

evet haklısın ben 11 aydır sözlüyüm yarında nişanım seneyede nikahım hersene ayrı bişey yani
2008de sözlendim 2009da nişan 2010da nikah :D
arkadaşım ar benden sonra sözlendi 3ay sonra çocuğu olucak
ama benim acelem yok :D

bende öyleyim vallahi eridim yaa yemem falan iyi halbuki düşünceden stresten herşeyi kafaya takmaktan kilo almıyorum bıktım bu huyumdan ince düşünmekten daha çokzaman varken hesapları aylar öncesinden yapmaktan ama olmuyo işte aceleci bi yapım var..sabrı öğrenmem gerek :1no2: bi evlilik konusunda değil herşeyde böle yaa düşüncedenkafayı yicem.. canımbenim bende öleyim :1no2::1no2:

e buda çok doğru nekadar üstüne düşersen mylede geri tepiyoo oluruna bırakmayı artık denicem üff:1closedeyes:

ben de aynı şeyi yapmayı çok istiyorum ama olmuyor işte. :delphin:

slmm kızlarr... oh be topik canlanıo wala:lepi: ben giremedim doğru düzgün 2-3gündür ewde bi misafir telaşıdır gelen giden durmuo wala.. ee naptınız kızlarr?? ben aldım gelinliğimi ya erken oldu ama birazkaydirigubbakcemile3 kafanızdaki modeller nee??

magiclowe hayırlı olsun gelinliğin alkisalkisalkis ben daha çeyizi nasıl tamamlasam die kafa patlatırken sen gelinliği bile almışsın valla

buarada erva8 senin eklediğin mutfak önlüklerinden diktireceğim. çoook güzellerdi.hihoyyyt

bende beğendim canım belki dikriririm bende

iki aydır nişanlıyım sen sorunca canım farkettim ne çabuk geçmiş:)

evet dimi hiç anlamıyor insan nasıl geçtiğini..ben bile anlamadım 1 sene nasıl bitti .. darısı evlenmeye opuyorumnanaktan

Cadısıla kıssss senin burda ne işin var şu an heyecandan klavyenin tuşlarına basamaman ve dolayısıyla yazamaman gerekiyoduuu :roflol: Şaka şaka no panik no panik arkadaşım! Herşey gönlünce olur umarım şimdiden tebrik ediyorum seni :1hug:

Arkadaşlaaaarrrr çok mutluyummmm çünküüüüüüüüüüüüüüüü evimizi aldık hayırlısıyla :dance: Tam istediğim gibi bi ev bulduk bugün tapu işlerini de hallettik.Darısı tüm ev almak isteyen arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin kaydirigubbakcemile5

magiclove gelinliğin hayırlı olsun canım fotoğraflarını ne zaman gösterceksin bize merakla bekliyoruz :) Bu arada düğünün ne zaman senin?

Arkadaşlaaaarrrr çok mutluyummmm çünküüüüüüüüüüüüüüüü evimizi aldık hayırlısıyla :dance: Tam istediğim gibi bi ev bulduk bugün tapu işlerini de hallettik.Darısı tüm ev almak isteyen arkadaşlarımın başına Allah herkesin gönlüne göre versin kaydirigubbakcemile5

ne güzelll hayırlı olsun canım :nazar: darısı bizim başımıza inş

Back