• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ay ne çok yazmışsınız hangi birinize laf yetiştireyim yahu :emir_bebek:

meltem mustafa cecelini şarkısı çok güzelmiş
bizimde nişanda dans şarkısı daha belli deil ama rafet el romandan ömrümün sahibisin sen olabilir

günlerdir kaç defa dinledim bilmiyorum canım ya hele ki sevdiğim uzaktayken daha bi dokunuyor böyle şarkılar, daha bi seviyorum :asigim:

Ben geldim kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 Kızlar tarihleri belli olanlar yada belirleyenler tarihlerini ve düğünmü nikahmı onları söylesinde bi liste yapalım olmazmı sositososito

Bende küçüklükten bu yana olan resimlerimizi slayt yapıcam 8 senedir birlikte olduğumuzdan :nazar: bir sürüde resmimiz var konuklar düğünün başlamasını beklerken izlesin şarkı konusunda bende karar veremedim danas parçamız belli bizim şarkımız olacakta opuyorumnanaktan slayt için sözsüz bi melodi düşünüyorum

maşallah 8 senede ne güzel pozlar birikmiştir :nazar: bende ayrı geçmiş olsa da küçüklükten büyüyüp birbirimizi bulmamıza, sonra da beraber resimlerimizle devam etmeyi düşündüm, ama mekana bağlı tabi her mekan bu imkanı sağlayamıyo ya da ortama gitmiyo

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah):nazar:
:nazar:guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

bizimki %100 olmasa da 18 temmuz canım nikah+düğün :asigim:

kesin olmayanlarda elbet akıllarında bi gün vardır, söylesinler hepsini ekleyelim, değişirse listeden değiştiririz diyorum opuyorumnanaktan

ay seninle bu konuda müzik zevkimiz çok uyuyor alkisalkisalkis bi tek my baby u şarkısını bilmiyorum
aslında çok seçenekten şikayet etmemek lazım bi sürü şarkı beğeniyoruz böylece en azından sadece 1 tanesini değil bi kaçtanesini o özel günde kullanabilicez :lepi:

evet uyuyor gerçekten my baby şarkısınıda dinle cnm gerçekten güzel opuyorumnanaktan ama önerilerim dha bitmedi kelly clarkson because of you, james blunt'ın yuo're beautiful, eagles'ın hotel california,3 Doors'un Down Here Without You, marc anthony'nin when I dream at night şuan için aklıma gelen en güzel slow dans parçaları cnm :utangac:

hepsini biliyorum ve seviyorummm opuyorumnanaktan
bende bildiklerimi toplayıp bi liste halinde paylaşıcam, aslında listem de varda karman çorman düzenlemem lazım :hulya:

Yaa 1000 beni biraz kasar.O yüzden de indirirse amenna indirmezse de

beğendiğim fotoğrafları kesiyorum.

Fotoğrafçıya götürüp böyle istiyorum dmeeyi planlıyorum.

Fonu falan bulsunlar bir zahmet laelaelaelaelae

aklına sağlık valla hiç olmadı öyle yaparız nolcek sırnaşık şey

Ben de sizi seviyorum kızlar zemuszemuszemuszemus

ben seni daha çok seviyorumm opuyorumnanaktan naniknanik

MELTEMRE Ekledim canım senide haklısın Arkadaşlar düşündüğünüz tarihleri söyleyin tarih değişirse düzeltiriz
Bir çok yerde artık projeksiyon cihazı var canım hallolur merak etme zemuszemus

Aynen valla gülüm,makyaj denemesi yapayım dedim

Yaptım;ama öyle sıkıcı yaptım ki eğlenmedim bile mafoldumben

Senin neyin var

Aynen ya hata verdikçe yazdıklarım boşa gidiyor

Sinirleniyorum :olmaz:

Kızlar çok güzel köpüklü kahve yaptım gelin opuyorumnanaktan

iş yerinde ki ablayla hergün rüya tabiirlerine bkıyouz bir gün diyor bolluk bereket çok para fln oo süper fln diyoruz

ertesi gün sıkıntı dert ölüm çıkıyor aman bunlar nerden bilecekki oluyoruz kaydirigubbakcemile

Ben çıkmasa da dinlemeyi severim ya

Bu da sanırım bizim Türklere has bir özellik

Eskiden her gün falımı okurdum.Eğlence işte

Back