2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bence erken değil zaten tekbir modele sabit kalamıyoruz bende bikaçtane var eleme yapıcam artık bitane var en beğendiğim modelde şimdi burdada gelinlik gördükçe fikrim değişiyor zaten dikimi falan 2 ay sürüyo belkide daha uzunkaydirigubbakcemile4

canım hazır almayı pek düşünmüyorum diktirmeyi düşünüyorum modaevine.
önerebileceğim biyer yok canım genelde anadoluda değilde avrupa yakası fatih gelinlik yeridir merkezidir yani genelde hep ordan alınır ben anadolu yakasında oturuyorum ama dediğim gibi fatih gelinliğin merkezidir..

Nisan veya mayıs başı inşallah canım şuan evimizin tamamlanmasını bekliyoruz belki dahada erken olabilir bakalım hayırlısıyla çıkalım şu işin içinden :)) senin ne zaman

Son düzenleme:
düşünmekten zayıflıyorum her gün. siz de benim gibi misiniz?? :delphin: şu nasıl olsa şunu nasıl yapsak diye düşünüyorum sürekli. offff ne zormuş bu evlilik hazırlığı :delphin:

Bence çok ta kafana takma oluruna bırak biraz zira birşeyin ne kadar üzerine düşersen o kadar terslik çıkar.

düşünmekten zayıflıyorum her gün. siz de benim gibi misiniz?? :delphin: şu nasıl olsa şunu nasıl yapsak diye düşünüyorum sürekli. offff ne zormuş bu evlilik hazırlığı :delphin:

bende öyleyim vallahi eridim yaa yemem falan iyi halbuki düşünceden stresten herşeyi kafaya takmaktan kilo almıyorum bıktım bu huyumdan ince düşünmekten daha çokzaman varken hesapları aylar öncesinden yapmaktan ama olmuyo işte aceleci bi yapım var..sabrı öğrenmem gerek :1no2: bi evlilik konusunda değil herşeyde böle yaa düşüncedenkafayı yicem.. canımbenim bende öleyim :1no2::1no2:

Bence çok ta kafana takma oluruna bırak biraz zira birşeyin ne kadar üzerine düşersen o kadar terslik çıkar.

e buda çok doğru nekadar üstüne düşersen mylede geri tepiyoo oluruna bırakmayı artık denicem üff:1closedeyes:

slmm kızlarr... oh be topik canlanıo wala:lepi: ben giremedim doğru düzgün 2-3gündür ewde bi misafir telaşıdır gelen giden durmuo wala.. ee naptınız kızlarr?? ben aldım gelinliğimi ya erken oldu ama birazkaydirigubbakcemile3 kafanızdaki modeller nee??

slmm kızlarr... oh be topik canlanıo wala:lepi: ben giremedim doğru düzgün 2-3gündür ewde bi misafir telaşıdır gelen giden durmuo wala.. ee naptınız kızlarr?? ben aldım gelinliğimi ya erken oldu ama birazkaydirigubbakcemile3 kafanızdaki modeller nee??

canım senin düğün ne zamanki

ne giyicen canım.nerde yapıcaksınız.çok kişi davetlimi.yoksa sadece aile arasındamı olacakkkk

Back