- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.981
Selam Kızlar 2010 gelinleri ile ilgili çok topik var hangisine takılcağımı şaşırdım ben :)
Bende temmuz geliniyim inşallah kır düğünü istiyorum :kedi:
Bakalım kısmet. Eğer benide aranıza alırsanız çok orjinal fikirlerim var bunları herkeslerle paylaşasım vaaaar kaydirigubbakcemile3
İnşallah her şey çok güzel gönlümüzce olur :Saruboceq:
Selam Kızlar 2010 gelinleri ile ilgili çok topik var hangisine takılcağımı şaşırdım ben :)
Bakalım kısmet. Eğer benide aranıza alırsanız çok orjinal fikirlerim var bunları herkeslerle paylaşasım vaaaar kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım diğer topik çok sessiz.Burası şen şakrak.Orjinal fikirlerin neymiş canum çok merak ettum doğrusu.Bu aralar değişik fikirlere ihtiyaç var.Selam Kızlar 2010 gelinleri ile ilgili çok topik var hangisine takılcağımı şaşırdım ben :)
hoşbulduk ömrümün sahibi. inşallah zamanla paylaşacağım hepsini. bu topikte fotoğraf paylaşabiliyormuyuz
günaydınlarrr
kısmetse eğer bende 2010 da gidiciyim
ne dir bu erkeklerin kendi istediği yerde oturma arzusubenneyaptımki
her ihtimalde onun ailesine yakın olma zorunluluğu...
e peki diyorum benim anneme ne olucak o da bizle yaşar diyo kendi kafasına göre maş. bi takım çözümlemeler yapıoama ben onun ailesine yakın olmak istemiyorum... çünkü biliyorum ister istemez cok yakın olucam o aradaki mesafeyi de koruyamicam sonra cıvığı çıkcak ya:çok üzgünüm:
CANIMCIM KAYINVALİDEMLERE UÇAK BİLETİ ALMAYA ÇALIŞIYORUM DÜĞÜN İÇİN SİSTEMDE HATA VAR ONUNLA UĞRAŞIYORUM SİNİR OLDUMmafoldumbenOmrumunSahibi sen nerelerdesin yoksa gecelik almaya mı gttin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?