2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

allah kolaylık versin cnm zor işeler bunlar herşey pahalı
bi laf var; allah düğün yapanla ev yapana yardımcı oluyo cnm
biz iki kardeşiz bi ablam var sadece ablamın nişanın yaptığımız zaman yazlığıda yapıyoduk hem ev hem düğün birarada yaptık yani allah kolaylığını veriyo
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemize

Kızlar merhaba
artık bu başlıkta aranızda olamıcam
söylemesi çok zor ama biz ayrıldık. içim acıyo yıpranıyorum üzülüyorum ama elden gelen bişi yok hayırlısı buymuş demekten başka..
hepinizi teker teker çok seviyorum ve hepinizi tanıdığıma çook memnun oldum. Rabbim sizlerin mutluluğunu daim etsin..

Ayyy canım benim çok üzüldüm yaa

Sinirle verilmiş bir karar değildir umarım.

Akıl vermek bana düşmez elbette ama gerçekten çok üzüldüm

Eğer doğru kararı verdiğine inanıyorsan hayırlısı buymuş demek düşer bize

Burda olamayacağım falan demişsin ama yanlış çünkü bir şeyler paylaşıyorsak

sadece evlilik niyeti değil bu...

Paylaşılan sevgidir,eğer paylaşmak istersen çekinmene gerek yok canım

selam kızlar nasılsınız bende salon aramaya başladım karar verdik düğün olacak geçen hafta maltepede biyere baktık 2000-2500 arası dedi yaz tarifeleri daha kesinleşmemiş ama ii bi pazarlıkla 2000 olurdu ama salonu pek beğenmedim biyer daha var orayada bakcaz bütçeyi fazla zorlamadan bakcaz artık

Ayyy canım benim çok üzüldüm yaa

Sinirle verilmiş bir karar değildir umarım.

Akıl vermek bana düşmez elbette ama gerçekten çok üzüldüm

Eğer doğru kararı verdiğine inanıyorsan hayırlısı buymuş demek düşer bize

Burda olamayacağım falan demişsin ama yanlış çünkü bir şeyler paylaşıyorsak

sadece evlilik niyeti değil bu...

Paylaşılan sevgidir,eğer paylaşmak istersen çekinmene gerek yok canım

hayır canım sinirle verilmiş bi karar değil hatta öyle olmasın diye 3 hafta üstüne gitmedim durumun ama zaten çıkışı yoktu bu işin. seviyoruz hala birbirimizi ama kısmetimiz yokmuş.
canım tabiki uğrıcam halinizi hatrınızı sorcam ama sürekli burada olmak beni üzebilir. yoksa sizi bırakmam merak etmeyin :)

Slm kızlar benimde cnm sıkkın bizde bu aralar sık sık tartışyoruz stres yapıyoruz sanırım zaman yaklaştıkça üzerinde durmuyoruz ikimizde uzatmıyoruz ama bunlar birikim yaparsa diyede korkuyorum :sinifsinif:
Kızlar merhaba
söylemesi çok zor ama biz ayrıldık. içim acıyo yıpranıyorum üzülüyorum ama elden gelen bişi yok hayırlısı buymuş demekten başka..
hepinizi teker teker çok seviyorum ve hepinizi tanıdığıma çook memnun oldum. Rabbim sizlerin mutluluğunu daim etsin..

Çok üzüldüm senin için canım hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülmemek elde değil insana her şey hatırlatır bilirim o duyguyu Allah yardımcın olsun başka şeylerle ilgilenmeye çalış çık gez arkadaşlarınla vakit geçir zamanla acın hafifler emin ol biz senin yanındayız dertleşmek istersen burdayız fikirlerinlede bize yardımcı ol bizden kopma olurmu :gitme:

Evet zaman yaklaştıkça maddi sıkıntılar manevi sıkıntıları getiriyor

İstemeden birbirini kırmaya başlıyorsun.

Gerçek zor bir süreç umarım herkes ilişkisini yıpratmadan bitişe varabilir.

Kızlar merhaba

müjdeciiiiiiiiiiiiii
inanmıyorum canımmm,ne diyosun ya,neden böyle bir karar verdiniz bilmiyorum canım benim,ama çok üzüldüm,anlatmak istersen hepimiz sana desteğiz burda..artık arkadaş olduk biz,derdinide seve seve dinleriz..
ben topla kafanı çık gez diyemicem,inşallah herşey hallolur, diyorum sadece...

Evet zaman yaklaştıkça maddi sıkıntılar manevi sıkıntıları getiriyor

İstemeden birbirini kırmaya başlıyorsun.

Gerçek zor bir süreç umarım herkes ilişkisini yıpratmadan bitişe varabilir.

işte bu yüzden biraz daha anlayışlı olmalı iki tarafta

daha makul şeyler beklememilerr

ne diyim şimdiden hayırlısı olur inşallah herşey düzelir

müjdeciiiiiiiiiiiiii
inanmıyorum canımmm,ne diyosun ya,neden böyle bir karar verdiniz bilmiyorum canım benim,ama çok üzüldüm,anlatmak istersen hepimiz sana desteğiz burda..artık arkadaş olduk biz,derdinide seve seve dinleriz..
ben topla kafanı çık gez diyemicem,inşallah herşey hallolur, diyorum sadece...

sağol canım benim biliyorum hepiniz arkadaştan ötesiniz. aslında hiç bi sorunumuz yok ajikalcım kendisi maddi sıkıntılarını içinde çok büyüttü bana bakamayacağını geçinemiyeceğimizi falan düşünmeye başladı (halbuki ben böyle düşünmüyorum çok motive etmeye çalıştım ama..) öyle öyle olaylar büyüdü. rabbim dayanma gücü versin bana ne diyim..

Slm kızlar benimde cnm sıkkın bizde bu aralar sık sık tartışyoruz stres yapıyoruz sanırım zaman yaklaştıkça üzerinde durmuyoruz ikimizde uzatmıyoruz ama bunlar birikim yaparsa diyede korkuyorum :sinifsinif:

Çok üzüldüm senin için canım hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülmemek elde değil insana her şey hatırlatır bilirim o duyguyu Allah yardımcın olsun başka şeylerle ilgilenmeye çalış çık gez arkadaşlarınla vakit geçir zamanla acın hafifler emin ol biz senin yanındayız dertleşmek istersen burdayız fikirlerinlede bize yardımcı ol bizden kopma olurmu :gitme:

evet canım dediğin gibi ne yapsam aklımda çok zor geliyo o da telefonda falan hep ağlıyo bilmiorum nie böle oldu :(
valla çalışıorum gezmeye hiç vaktim olmuo

sağol canım benim biliyorum hepiniz arkadaştan ötesiniz. aslında hiç bi sorunumuz yok ajikalcım kendisi maddi sıkıntılarını içinde çok büyüttü bana bakamayacağını geçinemiyeceğimizi falan düşünmeye başladı (halbuki ben böyle düşünmüyorum çok motive etmeye çalıştım ama..) öyle öyle olaylar büyüdü. rabbim dayanma gücü versin bana ne diyim..

canım benim bence nişan düğün olayları yaklaştıkta sevgilin karamsarlığa kapılıp sorunların içinde resmen boğulmuş,eğer sebep aşağı yukarı buysa ben onuda anlıyorum,bizde de olmuştu,nişanlım bir dönem işsizken eyvah yandık bittik diye etrafta dolanıyordu,hiç bişey istemiyorum yeterki sen yanımda ol,eşya almasak bile olur dedim,sonra sonra herşey düzeldi,sorunlar ne kadar birbirine benzer bilmiyorum ama zor dönemler olduğu bir gerçek

Maddiyat yüzünden çıkıyo zaten bütün tartışmalar .Benim nişanlımda askere gitmeden önce aynı endişeleri taşıyodu sana bakamam ailemdede yok sana bi gelecek veremem diye ayrılmak istemişti benden geldikten sonra herşey değişti işe başladı ailesinin durrumu düzeldi onada bi güven geldi.Kendine güvenmesi lazım birazcık sonuçta sende ona yardımcı olacaksın gün doğmadan neler doğar insan sevdiğini bu sebepten bırakırmı sonra durumu düzelince güveni gelince seni kaybettiğiyle kalacak bi aile büyüğü bence konuşsun onunla

kızlar çok haklısınız bende aynı şeyleri söyledim yarın öbürgün bütün bu sıkıntılar geçince pişman olacaksın diye hatta ablası aradı beni nasıl yapalımda bunun psikolojisini düzeltelim diye baya konuştuk falan ama nuh diyo peygamber demiyo benimde çok ağırıma gitti. bu bahsettiğim aylardan beri devam eden bi durumdu ama en şiddetlisi son 3 haftada oldu dün de ayrıldık. şimdi belki parasız olduğu için çocuğu terketti diceksiniz ama durum hiçte öle değil kızlar inanın değil..
kendisi de çok üzülüyo biliyorum ama çözümsüz kaldı bu konu..

Yok cnm niye terketmiş olasın sonuçta bu onun kendi düşüncesi ailesi yardımcı olmuyo onlardan umut olmadığı için böyle düşünüyodur belkide

Erkekler bu konuda aslında daha duygusal

Bizler daha çok direnebiliyoruz zorluklara karşı.Dayanma eşiğimiz mi yüksektir nedir

İnan ki hepimizin aynı tatsızlıkları oluyor.İstersen biraz ona zaman ver.Belki de kendine

güveni gelir.Çünkü gerçekten zor bu işsizlikte evlenmeye çalışmak.

Back