2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ayynen öle cnm ailesi bu konuda biraz yalnız bırakıolar onu çünkü onlardada yok.
o da işin içinden çıkamıo. hatta memlekete döncem falan diyo giderse zaten benim yapcak bişeyim yok

Yazık yaaa bizim de aynı ailesinin durumu iyi değil.Ne yaparsa kendi yapacak

O yüzden bazen inan ki canım çok sıkılıyor.Kızmıyor da değilim;ama yapabileceğim

bir şey maalesef yok.

Erkekler bu konuda aslında daha duygusal

Bizler daha çok direnebiliyoruz zorluklara karşı.Dayanma eşiğimiz mi yüksektir nedir

İnan ki hepimizin aynı tatsızlıkları oluyor.İstersen biraz ona zaman ver.Belki de kendine

güveni gelir.Çünkü gerçekten zor bu işsizlikte evlenmeye çalışmak.

canım zaman verdim ama kendinden bile öyle bezmişki şuan hiç bişeyin iyi olacağına inanmıyo.
dediğin gibi duygusal ve içe kapanık oldu.
pazar buluşmak istiyo konşmak için.napmalıyım bilmiorum

Bu erkeklere de yazık ya..Biz bir şeyler istiyoruz adamlarda para olmuyor..

Sonra biz üzülüyoruz bu duruma onlar yıkılıyor...

Canım sen cumartesi bence git konuş tarihi ileriye atın ne olacak sanki

Hem o zamana kadar sen de para kazanırsın...Rahat edebilirsiniz.

2010 olmasında 2011 kışı olsun ne olacak sanki..olmaz mı

Bence git konuş cnm bu psikolojik bi olay sevgi problemi yokki aranızda bence bunu hak ediyo.
Bizimde ailesi yardımcı olmayacak pek ev borçları var diye istemiyo benimki Allah razı olsun gerçi hep sorarlar bişeyler yapmaya çalışırlar salonun parasını bide takıları karşılayacaklar diğerlerinide gücümüz yettiğince biz yapıcaz onlar yapmaya hazırlar ama benimki istemiyo

Bu erkeklere de yazık ya..Biz bir şeyler istiyoruz adamlarda para olmuyor..

Sonra biz üzülüyoruz bu duruma onlar yıkılıyor...

Canım sen cumartesi bence git konuş tarihi ileriye atın ne olacak sanki

Hem o zamana kadar sen de para kazanırsın...Rahat edebilirsiniz.

2010 olmasında 2011 kışı olsun ne olacak sanki..olmaz mı

Haklısın cnm bizimde öyle oluyo benim istediğim bişeyi alamayınca ben üzülüyorum o dahada çok üzülüyo benim tuhaf bi şeyim var huymu artık bilmem bana gösterin 5-6 tane bişey fiyatlarını bilmeden gider en pahalısını seçerim delikafadulden maddiyat yüzünden bizde söz nişan düğün 2 yıl sürüyo bekledik daha iyi olsun herşey

kızlar sizinle konuşmak çok rahatlattı beni sağolun.
ben de bi yerde gurur yapıorum sonuçta sürekli ayrılığı düşünen bi erkek var karşınızda siz olsanız napardınız?
canım olmazmı olur tabi derdim 2010 da evlenmek değilki yeterki anlaşabilelim beklerim ben acelem yok hatta o acele edioduda ben erken diodum.

Erkekler böyle birden hadi hadi diyorlar sonra iş hesab kitaba dökülüce

Titremeye başlıyorlar kaydirigubbakcemile3

Hiç üzülme canım ona da anlayış göstermek gerek.Parasızlık gerçekten zor

Bizim erkek olduğumuzu düşünsene nasıl evlenebilirdik.Yoktan var etmek pek de

olası değil.Konuşun ileri tarihe öteleyin en iyisi bu olur gibi

Selam Arkadaşlar,

Kayboldum yine ve neler neler olmuş ya :çok üzgünüm: müjdeci canımmmm :1hug: Yaa nasılda bozulmuş psikolojisi sevdiğinin ama toparlanacaktır emin ol.Bence biraz sensizliği tadınca aklı başına gelir.Cumartesi görüşün mutlaka..Ona her türlü desteği vereceğini hissettir, diğer arkadaşların dediği gibi..Beklerim seni,herşeyi birlikte yaparız de, fazlasında gözüm yok de. Benim ev arkadaşım ve eşi hiçkimseden destek almadan zar zor evlendiler. Nikahlarında toplasan 50 kişi yoktu bile..Eşyaları kredi çekip aldılar, şu anda çok zorlanıyorlar geçen kış kombiyi yakmayıp buz gibi evde kışı geçirdiler ama birbirlerine deli gibi kenetlendiler. Aşkları bu zorluklara rağmen her geçen gün büyüyor.Şu an hem harç kredilerini hem kirayı hem evlilik kredilerini ödüyorlar.Bunca zorluğa rağmen mutlulular. Sakın ama sakın ümitsizliğe kapılmayın. Bunları ona da anlat.Ya geçmişten ders almak lazım biraz..Babamla annem evlenirken sadece 1 halı alabilmişler,onu da misafirden misafire yaymışlar uzun yıllar.. Arada sevgi problemi yoksa bu maddi problemler sorun olmasın nolur müjdeci canım, sen sevgilinden daha sağlam dur ona sevginle sarıl,herşeyin üstesinden geleceğinize eminim ben.Sizin için dua edicem..opuyorumnanaktan

bakalım canım konuşunca ne değişecek ama ben pek sanmıyorum ..

Canım senin duruşun çok önemli, eğer sen kararlı olduğunu, ondan vazgeçmeyeceğini, bu maddi zorlukların seni yıldırmayacağını ona hissettirebilirsen o da yaptığı hatanın büyüklüğünü farkedecektir ve yollarınızı birleştirmek için elinden geleni yapacaktır.Bizde geçen haziranda evlenecektik ama nişanlım cesaret edemedi.Askerden yeni geldim, işim henüz oturmadı, ben bu sorumluluğu alamam, sana bakamam vs vs dedi gereksiz bir sürü tartışma yaşadık ve en sonunda düğünü 1 yıl ertelemeye karar verdik. Şimdi herşey yoluna girdi, işi rayına oturdu. Bide gelmiş bana ayy hadi evlenelim yazı beklemeyelim bile diyo. Bende pışıkkkk ertelemeseydin diye onunla dalga geçiyorum.. :dilcikar: Nolur güzel şeyler düşünün ki güzel şeyler olsun tatlım..:1hug: Eğer sevgilimi desteklemeseydim, ona korkmaması gerektiğini anlatamasaydım, sabırlı olmasaydık şu an nişanlım değil eski sevgilim olurdu inan (Allah korusun)

Neredeyse hepimiz yaşamışız hatta yaşıyoruz benzer şeyleri Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes ister herşeyin en iyisi olmasını ben çoğu kez unutuyorum gerçek amacımın sadece onun yanında olmak olduğunu dalıp gidiyorum hayallere olmuşken en iyisi olsun düşüncesine geç olmadan uyandırıyo sağolsun nişanlım beni büyük bi tartışma sonucunda tabi :a015:

Müjdeci canımmmm çok üzüldüm inan yaa...Umarım umarım her şey gönlünüzce olur ve yoluna girer...Ama biliyo musun çok inanıyorum düzeleceğinize...Ve tüm kalbimle diliyorum

Evett kızlar yaa biz bi an dalıp imkansız hayaller kuruyoruz,gerçekçi olmak lazım. ÖmrümünSahibi nin dediği gibi beni de uyandıran nişanlım oluyor. Karşı tarafı düşünerek hareket etmek lazım..

Evett kızlar yaa biz bi an dalıp imkansız hayaller kuruyoruz,gerçekçi olmak lazım. ÖmrümünSahibi nin dediği gibi beni de uyandıran nişanlım oluyor. Karşı tarafı düşünerek hareket etmek lazım..

Ben hatamı kabul ediyorum çoğu zaman onu kenara itip düşünmeden hayallerim gerçekleşsin istiyorum biraz bencilim sanırım :uhm: çok denedim ama değişemiyorum inş. şu evlilik serüvenini hayırlısıyla sonuçlandırırız hepimiz:Saruboceq:

Kızlar sanırım hayallere dalmak herkeste oluyor ama şükür benim de uyanmam çabuk oldu...Herşeyin en iyisi olmasını tabii herkes ister ama aynı şeyi daha uygun yapmak varken..Artan parayı daha farklı daha çok işe yarayacak bi şeye kullanmak varken neden daha pahalıya yapayım ki dedim ve inanılmaz mutluyummmmmmmm

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve dualarınız için.
phenomenciim canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ama o dediklerinin hepsini yaptım hiç bi şekilde düzeleceğine inanmıyo bu ay burdaysam diğer ay gidebilirim başka şehire bu yüzden seni bağlayamam diyo vs vs. huyudur bişeye morali bozulsun kabuğuna çekilir sırf bu yüzden 3 haftadır tel de dahi görüşmüyoruz arada ben arıyorum son zamanlarda ben de aramadım beni kıracak çok söz sarfetti çünkü..
ailesi de bitmesini istemiyo arıyolar soruyolar ben de sadece benim çabamla yürüdüğünü düşündüm en son görüştüğümüzde ayrılalım dedim o da itiraz etmedi zaten itiraz edecek durumda değil.
ben istiyorumki biraz sevgisine sahip çıksın çok mu şey istiyorum???

Kızlar sanırım hayallere dalmak herkeste oluyor ama şükür benim de uyanmam çabuk oldu...Herşeyin en iyisi olmasını tabii herkes ister ama aynı şeyi daha uygun yapmak varken..Artan parayı daha farklı daha çok işe yarayacak bi şeye kullanmak varken neden daha pahalıya yapayım ki dedim ve inanılmaz mutluyummmmmmmm

Ahh bende öyle olabilsem bak şimdi ne kdar güzel mantıklı konuşabiliyorum ama bazen resmen kendimi kaptırıyo eski halime dönüyorum :kızgın:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve dualarınız için.
phenomenciim canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ama o dediklerinin hepsini yaptım hiç bi şekilde düzeleceğine inanmıyo bu ay burdaysam diğer ay gidebilirim başka şehire bu yüzden seni bağlayamam diyo vs vs. huyudur bişeye morali bozulsun kabuğuna çekilir sırf bu yüzden 3 haftadır tel de dahi görüşmüyoruz arada ben arıyorum son zamanlarda ben de aramadım beni kıracak çok söz sarfetti çünkü..
ailesi de bitmesini istemiyo arıyolar soruyolar ben de sadece benim çabamla yürüdüğünü düşündüm en son görüştüğümüzde ayrılalım dedim o da itiraz etmedi zaten itiraz edecek durumda değil.
ben istiyorumki biraz sevgisine sahip çıksın çok mu şey istiyorum???

Çok şey istemiyosun cnm tabiki bence ona biraz zaman ver emin ol herşey düzelecek

Back