Selam Arkadaşlar,
Kayboldum yine ve neler neler olmuş ya :çok üzgünüm: müjdeci canımmmm :1hug: Yaa nasılda bozulmuş psikolojisi sevdiğinin ama toparlanacaktır emin ol.Bence biraz sensizliği tadınca aklı başına gelir.Cumartesi görüşün mutlaka..Ona her türlü desteği vereceğini hissettir, diğer arkadaşların dediği gibi..Beklerim seni,herşeyi birlikte yaparız de, fazlasında gözüm yok de. Benim ev arkadaşım ve eşi hiçkimseden destek almadan zar zor evlendiler. Nikahlarında toplasan 50 kişi yoktu bile..Eşyaları kredi çekip aldılar, şu anda çok zorlanıyorlar geçen kış kombiyi yakmayıp buz gibi evde kışı geçirdiler ama birbirlerine deli gibi kenetlendiler. Aşkları bu zorluklara rağmen her geçen gün büyüyor.Şu an hem harç kredilerini hem kirayı hem evlilik kredilerini ödüyorlar.Bunca zorluğa rağmen mutlulular. Sakın ama sakın ümitsizliğe kapılmayın. Bunları ona da anlat.Ya geçmişten ders almak lazım biraz..Babamla annem evlenirken sadece 1 halı alabilmişler,onu da misafirden misafire yaymışlar uzun yıllar.. Arada sevgi problemi yoksa bu maddi problemler sorun olmasın nolur müjdeci canım, sen sevgilinden daha sağlam dur ona sevginle sarıl,herşeyin üstesinden geleceğinize eminim ben.Sizin için dua edicem..opuyorumnanaktan