2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar hepiniz düğün düşünüyosun,oh bol bol oynarsınız,
biz düğün yapmayacağız,karar verdik nişanlımla nikah istiyoruz..belki sonrasında kokteyl olabilir ama ben onuda istemiyorum :umursamaz:

:teytey:bende varım kızlar haziran sonu temmuz başı gibi evlenicez kısmetse...

Siz kaç paraya kadar yer düşünüyorsunuz ki

Otellere bak diyecektim.Geçen günkü araştırmamı aktarayım :Egepalas 30tl'den

başlıyormuş.Eğer gördüğüm şekildeyse bizim biraz aklımıza yattı.

oteller pahalı olur diye düşünüyordum ama ege palas gayet iyimiş şimdi bir kaç organizasyon şirketiyle görüşücez onlar bakalım nerelere tavsiye etcek buraya yazarım ayrıntılı canım

yalnış olmuş sweet_pınar da girmiş nasıl oldu anlamadım ama yok aslında o :)) ajikal nikahlarda çok güzel oluyor artık kokteylle karışık yapılıyor çok şık oluyor.

biz düğün yapmayacağız,karar verdik nişanlımla nikah istiyoruz..belki sonrasında kokteyl olabilir ama ben onuda istemiyorum :umursamaz:

Aslında ben de sadece nikah sonra tekne gezisi istiyordum ailemizle

İyice düşününce gelinliği birkaç saatlik giymek istemediğimi fark ettim

Herkes midesi bulanana kadar beni öyle görsün istiyorum kaydirigubbakcemile3

O yüzden nikah ve düğünü ayrı ayrı memleketlere taşımak istiyoruz

Düğün dediğim de öyle çılgınlar gibi oynamayız sanırım.Çünkü pek öyle çiftetelli sevmiyorum.

Kokteyl benim için ideal yerimseniben

yalnış olmuş sweet_pınar da girmiş nasıl oldu anlamadım ama yok aslında o :)) ajikal nikahlarda çok güzel oluyor artık kokteylle karışık yapılıyor çok şık oluyor.

Problem değil canım.Ben de bir yandan interneti talan ediyorum.

İnciraltı-Narlıdere güzel ama ordaki hamak-bordo vs.biraz bize tuzlu gelir.

Zatne uzak da iyi ki de uzak hihoyyyt

mahmut benle konuşursa yaza evleneceeeeeeeeeeeeeeeeeem mahmutu kimseye vermiceeeem herkes görsün malatyalı arkadaşlar düğünüme gelin beni yalnız bırakmayın tamammı mahmut benim nişanlım benimle konuşmaya çekiniyor da ondan dedim

ay amma kaynatmışsınız şekerler hemen hepinğize laf yetiştireyim :CüvCüv:

Siyaha olan hayranlığımın da etkisiyle süperrrr diyorum. kaydirigubbakcemile5

yaşasın siyah severler :lepi: sizde bendensiniz kaydirigubbakcemile3

Slm günaydın kızlar

Ne güzel keşke bende annemin yakınında oturabilsem anadolu yakasına gelin gidicem :gitme:

Çok güzeller bende siyah ve kırmızı hastasıyıım mutfak dolaplarında kırmızı lake çok güzel duruyo :kedi: senin mutfağıda bi an gözümde canlandırdım çok güzel olur kaydirigubbakcemile2

bakarsın annen hasretine dayanamaz karşıya taşınırlar canım :1hug: şaka bi yana en azından sadece karşıya gidiyorsun canım bu bile güzek, ya şehir dışına onu da bırak ya yurt dışına gidiyo olsaydın buna da şükür :teselli:

benim mutfağım küçük malesef o yüzden kırmızı yapamıyorum kapaklarımı beyaz çok ferah gösteriyor. hem de mutfak eşyalarımı da buna göre ayarladım zaten. malzemelerimin çoğu beyaz ve mavi kırmızıyla çok uyumsuz olur zaten :umursamaz:

meltememrecim çok güzel canım söylediğin mutfağada baya uyar makinelerde kullanışlı araştırmıştım onları güle güle kullan meltememrekaydirigubbakcemile3

çok sağol canım. tek çekincem etrafımda ariston kullanıcısı pek yok ama herkes iyi diyor bende riske değer dedim yerimseniben bulaşık makinasını pek bilmiyorum ama buzdolabının içi, hacmi oldukça kullanışlı. bide üstün iki kapaklı olmasına zaafım var :kedi:

senin de hayırlı olsun bu arada canım hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

Bir de en azından hepiniz nişanlandınız daha benim o bile yok :roflol:

Yer bakıyoruz..Her şeyin fiyatını araştırıyoruz...

Bu arada kızlar

Nişanım olacağı zaman kafanızı şişirebilirim şimdiden söyleyeyim. zemuszemus

ne demek canım burda birbirimizin herşeyini paylaşmak için vaız şişireceksin tabi. esas evlenirken gör sen hepimizi herkes birbirinin kafasını şişirecek kaydirigubbakcemile3

benim nacizane şahsi fikrim en azından kokteyl yap canım. ablam da sadece nikah yaptı. şimdi 7 yıllık evli ama hala keşke o gün biraz daha giyseydim daha çok resmim olsaydı der durur. bir daha ne zaman giyeceksin ki. hayatında bir kere, onu da doya doya giy derim ben yerimseniben

Siz kaç paraya kadar yer düşünüyorsunuz ki

Otellere bak diyecektim.Geçen günkü araştırmamı aktarayım :Egepalas 30tl'den

başlıyormuş.Eğer gördüğüm şekildeyse bizim biraz aklımıza yattı.

kız bide parkta yapayım diyordun. :roflol: istanbulda 30tlden bi otel bul da göreyim :hulya:

bu arada çok yazdım ama son bişey :kedi:
bende riva restaurant veya biba cafe&bar düşünüyorum şu an. onlar olmazsa karşıda peysage restaurant var. resimlerine bi bakıp bana fikirlerinizi iletirmisiniz :kedi:

Meltemim seçtim ben kuzum favorim 1 numara yani Riva

Nedeni ise diğerlerinin kötü olması değil.Rivanın daha kır düğünü tarzında oluşu

Bir de beyaz sandalye giydirmişler çok güzel olmuş kanım kaynadı.

Yavrum bunlardan sondaki kanlıcada olan kaç paraymış

Benim parktan çok mu pahalıdır. kaydirigubbakcemile2

Meltemim seçtim ben kuzum favorim 1 numara yani Riva

Nedeni ise diğerlerinin kötü olması değil.Rivanın daha kır düğünü tarzında oluşu

Bir de beyaz sandalye giydirmişler çok güzel olmuş kanım kaynadı.

Yavrum bunlardan sondaki kanlıcada olan kaç paraymış

Benim parktan çok mu pahalıdır. kaydirigubbakcemile2

dimi hem yeşillik hem denize sıfır kaydirigubbakcemile4 hem de en uygun fiyatı veren o oldu
biba daha fiyat vermedi orası da küçük olduğundan az kişi için daha samimi bir ortam sunuyor

senin sorduğun da fotoğraf ve video hariç, diğerleri dahil fiyatı kişi başı 70tl dedi :hulya:

Yok anacım yokkkk ben düğün salonu açıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İzmir'de yapın siz de bak burda 7000tl kim verse köşkte yapar kaydirigubbakcemile3

Yok anacım yokkkk ben düğün salonu açıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İzmir'de yapın siz de bak burda 7000tl kim verse köşkte yapar kaydirigubbakcemile3

bide ona video-foto dahil değil en azından da 750-1000 arası ona ekle, başka masrafta mutlaka çıkar -tatlicadiarzu- diyorum sana orda bulmuşsun 30tlye yer hala diyosun ki bide çok pahalı parkta yapıcam :oklava:

iyi akşamlar kıslar nasılsınız düğünü nişanı olucaklar hazırlıklar nasıl gidiyo

7000tl otel fiyatımı yoksa salon fiyatımı
ben nişan için 1100 tuutum salonu kurbandan sonra olucak

ben sadece bakıyorum ööööyle bi gelişmem yok valla :hulya:
öncelikle hayırlı olsun :1hug: nereyi tuttun canım 1100e bide kaç kişi ve neler dahil :kedi:
biri 6000tl 1500 kişilik yer tutuyo biri 1100e tutuyo ay acaba ben mi uçuyorum anlamadım fisfisfis

Esracım 7000 verene otel de salon da tutulur :lepi:

yahu ben 10bine bile razıyım bide bu alt tarafı 100 kişilik anlamadım neyi yanlış yapıyorum mafoldumben
aldığım fiyatlara bakarsak o fiyata anca salonu tutarım hiç bişey dahil olmadan :çok üzgünüm:

Meltem yavrum ben buldum sorunun çözümü aslında içinde gizli

Neyse ki benim matematiksel zekam çalıştı kaydirigubbakcemile3

Şimdi siz güzel böyük bir yer tutuyorsunuz biz de enfazla 150 kişiyiz

Sizin konukların arasına kıvrılı bizimkiler de

Böylelikleeee bizimki de aradan çıkmış olurrrrr

Bunun size nasıl bir faydası olur onu daha düşünmedim :hulya:

bide ona video-foto dahil değil en azından da 750-1000 arası ona ekle, başka masrafta mutlaka çıkar -tatlicadiarzu- diyorum sana orda bulmuşsun 30tlye yer hala diyosun ki bide çok pahalı parkta yapıcam :oklava:

ben sadece bakıyorum ööööyle bi gelişmem yok valla :hulya:
öncelikle hayırlı olsun :1hug: nereyi tuttun canım 1100e bide kaç kişi ve neler dahil :kedi:
biri 6000tl 1500 kişilik yer tutuyo biri 1100e tutuyo ay acaba ben mi uçuyorum anlamadım fisfisfis

saol cnm ist bayrampaşada bi salon 600 kişilikmiş normal düğün salonlarındaki gibi pasta kuru pasta galete meyve suyu vs düğün bitimi çekilen resim bildiğim kadarıyla o kadar bu fiyatta aralık ayında tuttuğum için böyle yaz ayı olsa 1500 den aşağı bulamazsın 1500de anca hafta içi fiyatı olur

Meltem yavrum ben buldum sorunun çözümü aslında içinde gizli

Neyse ki benim matematiksel zekam çalıştı kaydirigubbakcemile3

Şimdi siz güzel böyük bir yer tutuyorsunuz biz de enfazla 150 kişiyiz

Sizin konukların arasına kıvrılı bizimkiler de

Böylelikleeee bizimki de aradan çıkmış olurrrrr

Bunun size nasıl bir faydası olur onu daha düşünmedim :hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
düğün için ayırdığınız bütçeyi bize verirsiniz kuzum olmaz mı 1000 2000 artık ne koparsa gönlünüzden :roflol:

saol cnm ist bayrampaşada bi salon 600 kişilikmiş normal düğün salonlarındaki gibi pasta kuru pasta galete meyve suyu vs düğün bitimi çekilen resim bildiğim kadarıyla o kadar bu fiyatta aralık ayında tuttuğum için böyle yaz ayı olsa 1500 den aşağı bulamazsın 1500de anca hafta içi fiyatı olur

sizin için hayırlı olsun tekrar canım :nazar:
zaten benim aldığım fiyatlar hep yemekli olduğu için artıyor. bize de böyle yemeksiz mönü sunsalar o kadar uçmaz fiyatlar :umursamaz: ama çoğu yer kabul etmiyor yemeksiz davetleri :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
düğün için ayırdığınız bütçeyi bize verirsiniz kuzum olmaz mı 1000 2000 artık ne koparsa gönlünüzden :roflol:

sizin için hayırlı olsun tekrar canım :nazar:
zaten benim aldığım fiyatlar hep yemekli olduğu için artıyor. bize de böyle yemeksiz mönü sunsalar o kadar uçmaz fiyatlar :umursamaz: ama çoğu yer kabul etmiyor yemeksiz davetleri :çok üzgünüm:

erkek tarafımı kabul etmiyo cnm yemeksiz davetleri anlamadım
ben oynamayı seven biriyim yemekli olunca oynama pek olmuyo ben salonda yapmayı tercih ettim yemeklisini yapamazdıkda zaten bütçemiz yetmezdi ona

erkek tarafımı kabul etmiyo cnm yemeksiz davetleri anlamadım
ben oynamayı seven biriyim yemekli olunca oynama pek olmuyo ben salonda yapmayı tercih ettim yemeklisini yapamazdıkda zaten bütçemiz yetmezdi ona

yok canım mekanlar kabul etmiyor. soruyorum fiyat almak için mail attığımda bir tanesi de yemeksiz olur demedi yani :umursamaz:
yemek zaten oynamayanlar için oyalanma gibi bişey oluyor. gençlerin ağırlıklı olduğu az kişilik yemekli eğlence şeklinde olsun istiyorum. ama keşke beğendiğim yerlerden birinde tatlı ve tuzlu kuru pasta çeşitleri falan gibi aparatifleri sunacağımız tarzda bi düğün olsa o zaman hem kişi sayısını arttırabilirim hemde maliyetleri uçmaz. :çok üzgünüm:
düğün zamanı herşey masraf oluyor çünkü. e daha gelinliği, balayısı var bunun öff valla daraldım :çok üzgünüm:

Back