2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Müjdeci ne iş yapıyo cnm??
Ömrümünsahibi yaptım cnm eminim yaparsın sen de..Gerçekten daha huzurlu mutluyum...Düğün tarihiniz ne??

müjdeci ona zaman ver canım,kabuğundan çıkınca dank eder onun kafasına herşey ve harekete geçer inşaallah..Senin için dua edicem hep..Nolur üzülme ve şöyle düşün ne olursa olsun hakkında hayırlısı buymuş demekki..Bazı şeylerin değerinin anlaşılması için böyle sıkıntılı dönemlerin atlatılması gerekiyordur belki dimi..

OmrumunSahibi bazıları kendi kafasına göre gider alır ama bence yanlış bişi canım..Sonuçta takacak kişi sensin senin fikrin sorulmalı..Eğer maddi sıkıntı varsa belki fiyat aralığı ima edilebilir ama bence set takımını gelin hanımın kendisi beğenmeli,sonuçta yıllarca takacağımız önemli bir hatıra..

mujdeci benim nişanlımda onun gibidir biliyomusun..Morali bozuksa koca dünya onun sırtında bir kambur haline gelir,konuşmaz,karamsarlaşır..Ta ki bi ışık görünceye kadar..Bunun içinde zaman lazım.Gel gör ki ben çok sabırsızımdır,bekle babam bekle..

bencede öyle benim kayınvalidemler rizede yaşıyolar nişanlım bileziklerle beraber alırlar ordan diyo bende diyorumki ya ben beğenmezsem o gece nezakaten takarım bi daha takmam istemediğim bişeyi takmam huyumu biliyo boşa gidecek para ne kadar bütçe ayırdılarsa benim hoşuma gidecek bişey alsınlar mantıklı değilmi sizcede. Böyle konuşuncada kızıyo bana çok takıyomuşum kafama n,ianda takılan bilezikleri beraber aldık onunda modelini sonradan içime sinmedi gittim değiştirdim buda suç oldu oooff offf şu stresli günlerimiz bi sona erse

Oyy canım benim stres yapma hallolur bunlar ufak tefek şeyler..Sen nişanlının gönlüne hitap ederek tatlı dille anlat durumu,eminim anlayışla yaklaşacaktır..

Oyy canım benim stres yapma hallolur bunlar ufak tefek şeyler..Sen nişanlının gönlüne hitap ederek tatlı dille anlat durumu,eminim anlayışla yaklaşacaktır..opuyorumnanaktan

Oyy canım benim stres yapma hallolur bunlar ufak tefek şeyler..Sen nişanlının gönlüne hitap ederek tatlı dille anlat durumu,eminim anlayışla yaklaşacaktır..opuyorumnanaktan

Anlattım ama sinirlendimi kulakları sağır olur ne dediğininde farkında olmaz kırıcı olur bu gibi durumlarda susmayı tercih ediyorum

bu karadenizlerin hepsi öyle ozaman bende aynı taktiği uyguluyom sonra kendi konuyu açıp fikrimi soruyor:) set konusuna gelince çok takılma doğrusu senin dediğin doğru sana sormalılar ama düğün üstü boşver tatlım değiştirirsin sonra ablam öyle yaptı

Yavrum bazı kaynanalar ucuzunu alsın diye kendi gidip alıyor.

Gerçi benim için fark etmez ben altın sevmem su yolu gibi bi şey alsa takarım da

Başka alacağı şeyi satarım en azından elimizde para olur diye

Sen de nişanlın kaldıramıyorsa pat pat doğruyu söyleme

İlerde konuşursunuz kaydirigubbakcemile2

Yavrum bazı kaynanalar ucuzunu alsın diye kendi gidip alıyor.

Gerçi benim için fark etmez ben altın sevmem su yolu gibi bi şey alsa takarım da

Başka alacağı şeyi satarım en azından elimizde para olur diye

Sen de nişanlın kaldıramıyorsa pat pat doğruyu söyleme

İlerde konuşursunuz kaydirigubbakcemile2

Haklısın cnm kaldıramıyo ben aklımdan geçen hemen söylerim bu huyumdan vazgeçmem lazım.Setler satılınca yarı parası bile etmiyo bazen onun için almışken kalıcı olsun dedim bende beyaz altın su yolu olanları bağeniyorum

bu karadenizlerin hepsi öyle ozaman bende aynı taktiği uyguluyom sonra kendi konuyu açıp fikrimi soruyor:) set konusuna gelince çok takılma doğrusu senin dediğin doğru sana sormalılar ama düğün üstü boşver tatlım değiştirirsin sonra ablam öyle yaptı

Aynen cnm sinirli oluyolar bende hata ama söylüyorum sonra üzülüyorum bunlar boş şeyler tartışmaya değmez diye

Aslında en güzeli renkli taşlı setler var ya onlar opuyorumnanaktan

Hayallerimin setlerinden biri ama bizimkinler fakir kıyamam şimdi ben onlara

İnci falan aldırırım hiç de sevmem ya neyse :1no2:

bencede karısma sonuçta taktıkları kötü bişey olursa herkes görcek onlar mahcup olcak daha sonra nişanlın sana en güzelinden alır

Müjdeci ne iş yapıyo cnm??
Ömrümünsahibi yaptım cnm eminim yaparsın sen de..Gerçekten daha huzurlu mutluyum...Düğün tarihiniz ne??
sigortacı canım

mujdeci benim nişanlımda onun gibidir biliyomusun..Morali bozuksa koca dünya onun sırtında bir kambur haline gelir,konuşmaz,karamsarlaşır..Ta ki bi ışık görünceye kadar..Bunun içinde zaman lazım.Gel gör ki ben çok sabırsızımdır,bekle babam bekle..

phenomencim ben de öyleyim sabırsızım bir de bi sorunun derhal çözülmesi gerektiğine inanırım zamana bırakınca bazı şeyler tükeniyo galiba mesela ben çok yıprandım.. neyse dediğin gibi hakkımızda hayıırlısı olsun gaybı allah biliyor o na sığınıyorum şu an için yapcak başka bişi yok.

Back