2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Slm günaydın kızlar

8 yıl mı? maşallah ya :nazar: benim annem bi kaç sokak üstümde olacak evlendiğim zaman ama ben bile nasıl ayrılıcam diyorum. artık ayrı bi evin var çünkü, o evin küçük kzı değilsin :çok üzgünüm: çok zor olacak çook :gitme:

Ne güzel keşke bende annemin yakınında oturabilsem anadolu yakasına gelin gidicem :gitme:

birde kızlar sizden fikir istiyorum
mutfak için bu ikisinde karar kıldım en son, çamaşır makinam mutfakta olmayacak, tezgahım siyah dolap kapaklarım beyaz lake olacak... ne diyorsunuz :hulya:

aristonquadrio2.jpg
ariston1870.jpg

Çok güzeller bende siyah ve kırmızı hastasıyıım mutfak dolaplarında kırmızı lake çok güzel duruyo :kedi: senin mutfağıda bi an gözümde canlandırdım çok güzel olur kaydirigubbakcemile2

Günaydın herkeze teşekkürler bende 06.06 diye düşünüorum ama gözüm korktu valla bende düğün salonuna bakmaya başlıyım bari :)

meltememrecim çok güzel canım söylediğin mutfağada baya uyar makinelerde kullanışlı araştırmıştım onları güle güle kullan meltememrekaydirigubbakcemile3

Aprile İzmir'in neresindesin ona göre paslaşalım düğün mekanlarını

Biz bornova taraflarında yapmak istiyoruz da uygun ve güzel yer duyarsan

bir seslen olur mu sırnaşık şey

Bir de en azından hepiniz nişanlandınız daha benim o bile yok :roflol:

Yer bakıyoruz..Her şeyin fiyatını araştırıyoruz...

Bu arada kızlar

Nişanım olacağı zaman kafanızı şişirebilirim şimdiden söyleyeyim. zemuszemus

Bir de en azından hepiniz nişanlandınız daha benim o bile yok :roflol:

Yer bakıyoruz..Her şeyin fiyatını araştırıyoruz...

Bu arada kızlar

Nişanım olacağı zaman kafanızı şişirebilirim şimdiden söyleyeyim. zemuszemus

Şişir cnm tecrubelerimizi paylaşırız kaydirigubbakcemile3 ne zaman düşünüyosunuz nişanı sizin sözmü var arada yoksa direk nişanmı olacak

Ajikalcim günaydınnn

Şişir cnm tecrubelerimizi paylaşırız kaydirigubbakcemile3 ne zaman düşünüyosunuz nişanı sizin sözmü var arada yoksa direk nişanmı olacak

Ajikalcim günaydınnn

Biz söz möz düşünmüyoruz.Mart ayında gelip istesinler ertesi gün falan da nişan

olsun aile içerisinde.Öyle çok ahım şahım olmayacak gibi kaydirigubbakcemile4

Aprile İzmir'in neresindesin ona göre paslaşalım düğün mekanlarını

Biz bornova taraflarında yapmak istiyoruz da uygun ve güzel yer duyarsan

bir seslen olur mu sırnaşık şey

tamam süper olur ben göztepe tarafındayım ama bornovada adliyenin oralarda bir yer varmış güzelmiş ona bakıcam bi ara güzelbahçe tarafları falan yazarım burdan sen de yazarsın çok iyi olur opuyorumnanaktan

tamam süper olur ben göztepe tarafındayım ama bornovada adliyenin oralarda bir yer varmış güzelmiş ona bakıcam bi ara güzelbahçe tarafları falan yazarım burdan sen de yazarsın çok iyi olur opuyorumnanaktan

Siz kaç paraya kadar yer düşünüyorsunuz ki

Otellere bak diyecektim.Geçen günkü araştırmamı aktarayım :Egepalas 30tl'den

başlıyormuş.Eğer gördüğüm şekildeyse bizim biraz aklımıza yattı.

Back