- Konu Sahibi CADISILA87
- #2.561
Selam kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selamlarr opuyorumnanaktan
sevilcim haziran şimdiden doluyorsa sende 3 ay sonra başvur valla baksana şuraya yaa öfff moralim bozuluyo böyle yaa mafoldumben
akannehirakannehirinanmıyorum
ay ben nasıl ayarlıyım kendimide yarım yıl önceden
reglisi var bilmem neyi var mafoldumben:roflol:
Biz tuttuk sonunda gerçi kaçıncı söyleyişim:)) Çok mu sevindim ne
26 haziran cnm..
bzm şu aşağıda çocuk parkı vardı orada yapayım bende o zaman :roflol:
Biz tuttuk sonunda gerçi kaçıncı söyleyişim:)) Çok mu sevindim ne
Selam kızlar herkese iyi aksamlar:)
Bakıyorum da herkes 2010 glini burda, nişanlımın ailesi de yakın zamanda gelip bizimkilerle düğün tarihini ayarlayacaklar ,biz ramazandan öncesini istiyoruz :umursamaz:bizimkiler ne dicek bilmiyorumzemuszemus amaaaaan neyse bu arada ismim sümeyraopuyorumnanaktan
çilek ve meltemcim çok sağolunnnn:)) Siz de çok mutlu olun inşallahh..SÜmeyra hayırlısı olsun cnm
İyi akşamlar kızlar bende geldim parkta düğün varmış kız kaydirigubbakcemile3 hangi park bildirinde gelelim kızlar kaydirigubbakcemile2 şaka bi yana bulursunuz uygun bi gün sıkmayın canınızı
Belirsizlik kötü cnm ama hallolur herşey kaydirigubbakcemile5 zaman daraldıkça içimde tuhaf bir his oluşuyo üzültü ve sevinç arası bişey 8 yıldır o anı bekliyorum onunla aynı evde yaşıyacak olmak eşi olacak olmam çok mutlu ediyo beni ama ailemden ayrı bu güne kadar hiç bir yerde kalmadım onlardan hiç ayrılmadım buda canımı çok sıkıyo nasıl ayrılıcam annemden çok zor olacak senağlama senağlama