- Konu Sahibi CADISILA87
- #20.821
Günaydın gelinlerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy Lindadrk sorma yaa bugün reğli oldum vee resmen tırsıyorum akannehir
Günaydın gelinlerrr
Bugün tv ünitem ve yemek masam geliyooo :lepi:
hayırlısı olsun canım.
Ben şunu öğrendim sende dikkat et arkadaşım, eşyaları aldım ohh eve getirdiler falan diye rahatlama işi sıkı tut. eşyaların eve gelmesi hiçbirşey değiştirmiyor tam aksine ev doldukça eksikler ortaya çıkıyo
canım yaa valla en rahat sıkıntısız olmamız gereken dönemde şu yaşadıklarımıza bak. Neyse sonu hayırlı ve iyi olsunda inşallah geçer bunlar.
bende yarın teslim alıyorum gelinliği, akşamda arkadaşlarım geliyo valiz falan yerleştiricez
İnşallah canım ...
Senin çok az kaldı yaaa eyvahedigeldismile
Ben burda bi başıma kalıcammm :gitme:
Valiz yerleştirme olayı çok kötü yaa ben kışlıklarımı kaldırırken çok üzülmüştüm :gitme:
Şimdi tamamen bütün eşyaları topluyo olmak çok zor ...
slm kızlarrr
selam kızlar diğer tarafa sordugum soruyu sizede sorayım düğün için size deseler para mı verelim altın mı hangisini seçerdiniz...
Kim soruyo bunu anlamadımki nasıl bir soru bu CADIARZU :uhm:
benim çalıştıogım yer para toplamışlar 400 tl kadr bana dediler ki para olarak mı verelim altın mı alalım dediler bende altın dedim hilmiye söledim keşke para olarak alsaydın da vsvs pek hoşlanmadı bnde sinir oldum ona sizlere soram didim.
Niye yanlız kalasınız kızlar, maşallah topik emin ellerde
p.tesi yanlış hatırlamıyosam superde geliyo esrant da geliyo kaydirigubbakcemile3