2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın gelinlerrr

Bugün tv ünitem ve yemek masam geliyooo :lepi:

hayırlısı olsun canım.
Ben şunu öğrendim sende dikkat et arkadaşım, eşyaları aldım ohh eve getirdiler falan diye rahatlama işi sıkı tut. eşyaların eve gelmesi hiçbirşey değiştirmiyor tam aksine ev doldukça eksikler ortaya çıkıyo :delphin:

hayırlısı olsun canım.
Ben şunu öğrendim sende dikkat et arkadaşım, eşyaları aldım ohh eve getirdiler falan diye rahatlama işi sıkı tut. eşyaların eve gelmesi hiçbirşey değiştirmiyor tam aksine ev doldukça eksikler ortaya çıkıyo :delphin:

Hadi yaaaa :sinifsinif:
Zaten geldimi herşey üst üste geliyo bu aralar kafayı sıyırmak üzereyimdelikafadulden
İşyeri başka yere taşınıyo burdaki eşyalarımı felan toparlama işi var birsürü evrak işleri var kapanış için onlarla boğuşmak ayrı dert.
Doğuda görev yapan görümcem İstanbula atama istemişti atandılar geldi burdan ev aldı şimdi onunda taşınma işi var beni ilgilendiren bişey değil ama yinede gidip gelirim mutlaka yardıma ihtiyacı olur. Burda oturanda gitti kardeşinin üst katından ev aldı o da taşınıyo ikisi bir haftaya taşınıyolar kaydirigubbakcemile3delikafadulden
Dedem hasta biliyosun babam yazık hastane köşelerinde kaldı hiç İstanbula uğradığı yok nerdeyse bizden uzakta oralarda perişan bi halde düzeni gitti . Ona gidip geliyoruz bide sürekli
Bu arada ablamın böbrek sancıları tuttu taş vardı iyice ilerlemiş 3 seans taş kırdırma yapılıyo onu götürüp getiriyorum haftada1
Saymakla bitmiyo yani öyle bi yoğunumki kendimi unuttum
Dün gelinlik provam vardı sen şimdiden zayıflamışsın sakınnnn diyo kadın :1no2:

canım yaa valla en rahat sıkıntısız olmamız gereken dönemde şu yaşadıklarımıza bak. Neyse sonu hayırlı ve iyi olsunda inşallah geçer bunlar.
bende yarın teslim alıyorum gelinliği, akşamda arkadaşlarım geliyo valiz falan yerleştiricez

canım yaa valla en rahat sıkıntısız olmamız gereken dönemde şu yaşadıklarımıza bak. Neyse sonu hayırlı ve iyi olsunda inşallah geçer bunlar.
bende yarın teslim alıyorum gelinliği, akşamda arkadaşlarım geliyo valiz falan yerleştiricez

İnşallah canım ...
Senin çok az kaldı yaaa eyvahedigeldismile
Ben burda bi başıma kalıcammm :gitme:
Valiz yerleştirme olayı çok kötü yaa ben kışlıklarımı kaldırırken çok üzülmüştüm :gitme:
Şimdi tamamen bütün eşyaları topluyo olmak çok zor ...

İnşallah canım ...
Senin çok az kaldı yaaa eyvahedigeldismile
Ben burda bi başıma kalıcammm :gitme:
Valiz yerleştirme olayı çok kötü yaa ben kışlıklarımı kaldırırken çok üzülmüştüm :gitme:
Şimdi tamamen bütün eşyaları topluyo olmak çok zor ...

valla çok fena birşey, annem dün sabah gitmiş işte dikiş kutusu falan yapmış deterjana kadar almış koymuş,tabi akşam eve gittim kadının gözler şişmiş ağlamaktan, noldu diyorum hiç senin eve gittimde falan diye kekeliyo :çok üzgünüm:

selam kızlar diğer tarafa sordugum soruyu sizede sorayım düğün için size deseler para mı verelim altın mı hangisini seçerdiniz...

Kim soruyo bunu anlamadımki nasıl bir soru bu CADIARZU :uhm:

benim çalıştıogım yer para toplamışlar 400 tl kadr bana dediler ki para olarak mı verelim altın mı alalım dediler bende altın dedim hilmiye söledim keşke para olarak alsaydın da vsvs pek hoşlanmadı bnde sinir oldum ona sizlere soram didim.

benim çalıştıogım yer para toplamışlar 400 tl kadr bana dediler ki para olarak mı verelim altın mı alalım dediler bende altın dedim hilmiye söledim keşke para olarak alsaydın da vsvs pek hoşlanmadı bnde sinir oldum ona sizlere soram didim.

yani aslında sen nasıl istiyosan öyle olmalı, yani senin iş arkadaşların sonuçta. Sen yatırım amaçlımı altın dedin,yani bence doğru karar vermişsin çünkü para olsaydı mutlaka harcardınız ama altını yatırım amaçlı kenerda durması daha iyi.
Ben şimdiden bankada kasa kiraladım,düğün ertesi günü annem bütün altınları paraları götürüp koyacak

lindadrkcım ne demek buralarda bir başıma kalıcam biz neciyiz canım bir başına neden kalasın ki bu arada biz nikah günümüzü aldık 2 eylülde kıyılacak nikahımı bir ile iki arası oluyor nikah dedi ama tam saat vermedi sanırım 1de olucak nasıl şey anlamadım yaa davetsiz olucak ya ondan herhalde öle oluyor sırayla çağırıyorlar sanırım bişi anlamadım :uhm:

Niye yanlız kalasınız kızlar, maşallah topik emin ellerde :emir_bebek:
p.tesi yanlış hatırlamıyosam superde geliyo esrant da geliyo kaydirigubbakcemile3

Back