2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

arsecim esraant bi giriyor selam diyip çıkıyor çatladık biz meraktan vallaaa yaaa esraantcım büyük sabırsızlıkla bekliyoruz anlatıcaklarını bi de supercim gelse de o da anlatsa neler oldu acaba ayyy valla çok merak ediyorum yani

Evet kızlar girip çıkıyorum ne yazık ki..uzun süreli kalamıyorum.
Şimdi böyle anlat diyince de anlatmak zor oluyor.
ıyisi mi siz soru sorun ben onları girdikçe yanıtlayayım..

hmm o zman soralım kınadan başla nasıl oldu heyecan durumları nasıldı saçını nasıl yaptırdın kıyafetin nasıldı ayyy resimlerini ekle bir de görelim sonra düğün günü saçın makyajın nasıldı en önemlisi de düğün bittikten sonra o akşam heyecan durumları nasıldı güzel geçtimi ayyy ne bilim o kadar çok sorcak şey varkiiiii

Ohoooo bende sabah işlere daldım anca kafamı kaldırdım dedimki kızlar neler neler kaynatmıştır. Esrantta gelmiş kaydirigubbakcemile3
Bi baktımki sayfa aynı yerinde duruyo hiçbişey kaçırmamışım bugüzel bişey ama yinede bende meraklılardanımmmm :lepi:

Kızlar haftasonu perdelerimide hallettim sayılır :lepi:
Salona fransız perde diyolarmış kruvaze model
kenarlarınada fon yaptırdım
Güneşliğide stor

Oturma odasında katlamalı organze tül ve stor var
Mutfaktada stor var
Yatak odamda aynı şekilde katlamalı ve storlu sositososito:teytey:

kruvaze20perde.jpg

kruvazetl.jpg

Bu tarzda ama kenar fonları var çok şık duruyo canlılarını gördüm mağazaada:lepi:

sen hızlısın tabi lindadrk, bizim perdeler inşallah geliyo perşembeye,halıları aldık bizde haftasonu.yani getirdiler serdiler bakalım karar vericez perdeler gelince uyum sağlayacakmı diye

lindadrkcım kaça anlaştın perdelerine kaç para tuttu bütün hepsi hayatım ben de salonuma kruvaze istiyorum bir de stor istiyorum fon yaptırmıcam kruvaxede zaten fona gerek kalmıyor

lindadrkcım kaça anlaştın perdelerine kaç para tuttu bütün hepsi hayatım ben de salonuma kruvaze istiyorum bir de stor istiyorum fon yaptırmıcam kruvaxede zaten fona gerek kalmıyor

Canım benim teyzemin mefruşat dükkanı var zaten tül perde üzerine Taç'ın felan bayisi
O yüzden ben hepsini seçtim daha hiç fiyat konuşmadık kaydirigubbakcemile3
En son hesaplaşırız dedi
Ama yinede dışarıdan alcağın fiyatlardan çok çok aşağıda olacağı kesin o yüzden benim söylediğimi baz alamazdın zaten kaydirigubbakcemile5

anladım hayatım ben taçın internet sitesine bakıyorum çok fazla çeşit göremiyorum biraz da pahalı geldi taç bana ama bakalım bilemiyorum en iyisi gidip bir mefruşat dükkanına ona göre fiyat almak indirim falan da uygulanır çünkü perde işi beni çok geriyor yaa kızlar bu arada biz nişanlımla yarın belediyeye gidip gün alacağız çoğu evraımız hazır bir tek sağlık raporu alınacak o da sağlık grup başkanlığından diyor yaa nasıl olcak bilemiyorum bir de savcılıktan belge falan gerekiyormu kızlar bileniniz var mı sicil araştırması falan yapılıyormu

yaa valla artık kimsecikler yok buralarda
Lindadrk sen neler yapıyosun

Superin gelmesine çok az kaldı şenlenir buralar kaydirigubbakcemile3
Bende napıyım canım valla en son davetiyeleri hallettim perdelerimi hallettim
Halılarım kaldı bi tek .
Eşyaların yerleştirilmesi detaylar felan filan uğraşıyorum işte.
Ama hala elektrik süpürgemi almadım :emir_bebek:
Provalara gidip geliyorum gelinlik için
Kına abiyesi içinde haftasonu gittim
Daha çok işim var gibi gözüküyo ama yavaştan bitti sanırsam eyvahedigeldismile

Back