2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ohhh beee nihayet yakaladık seni kaydirigubbakcemile3
Öncelikle Allah mutlu mesut etsin tatlım olumunekankayizsmile
kına gecesinden başla bakalım,nasıldı heyecan falan çok ağladınmı ? nasıl geçti,çok oynadınmı? düğün günü nasıldı kuaför falan, eveettt nasıl dedin ? ayağa kim bastı kaydirigubbakcemile3

ayy valla ben gitmeden ayrıntı alabilsem içim rahat olacak.
Lindadrk şu geciktirici hap adı ne ? her eczanede var dimi ?

Cnm PRIMOLUT-N diye geçiyo adet geciktirici dersen verirler zaten .

kizlar ben geldim arsecm sorularn vardı sorcaksn sorabilrsn taze gelin cevplara hazır :1closedeyes:

Yaaa tam üstüne geldin nasıl geçti neler yaptın bi sorun oldu mu
Ne şekilde korundunuz eyvahedigeldismile:kedi:
Ya da anlatmak istediğin ne varsa dinlemeye çoooooook ihtiyacımız var yeni evli olaraktan deneyimlerini paylaş fikir versene bizede neler yapıp neler yapmamalıyız eyvahedigeldismile
Ne olursa korkmalıyız ne olmassa çekinmemeliyizz?*

Bu arada biraz alakasız olcak konuyla ama hayırlı kandiller arkadaşlar ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu gece bol bol dua edin kat kat kabul olurmuş :Saruboceq:

tşkler canlarim sizde mutlu mesut olun inşallah :emir_bebek:

kına gecesinden başliyim heycanlıydım ama hazırlıklarda heycanlıydım kına gecesinde o kadar değil ama düğünde yine heycanlanmaya başlamıştım ağlamak felan olmadı ama tabi bi iç burukluğu yaşamadım desem yalan söylemiş olurum
düğün günü kuaför felan iyiydi hep bi problem çıkıcak diye düşündüm ama neyseki hiç bişey olmadı herşey istediğm gibi oldu diyebilirm eveti nasıl dedim valla evetten çok heycandan nefes alıp vermem duyulmştur heralde :hooray: ayağa ben bastım tabiki sengözlerimebaksanab
lindacım biz pre.yle koruncaz ama ilk gece geri çekme yptık ben niyeyse ilk olduğundn mıdır nedir pre. istemedim süper geçti ilk gecem acı felan çk olmadı kasmasaydm blkide hiç olmzdı :kedi:

canım geciktirici diye yanlış yazmışım, ilaç isminden anladım,onu kullandım geçen tatillerde. ben şu hani geçenlerde söylemiştinya beklenmeyen hamilelik olmasın diye ilişkiden hemen sonra alınan ilaç adını sormak istemiştim :roflol:

Bu arada biraz alakasız olcak konuyla ama hayırlı kandiller arkadaşlar ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu gece bol bol dua edin kat kat kabul olurmuş :Saruboceq:

Herkese hayırlı kandiller, inşallah herşey herkesin gönlünce olur

kına gecesinden başliyim heycanlıydım ama hazırlıklarda heycanlıydım kına gecesinde o kadar değil ama düğünde yine heycanlanmaya başlamıştım ağlamak felan olmadı ama tabi bi iç burukluğu yaşamadım desem yalan söylemiş olurum
düğün günü kuaför felan iyiydi hep bi problem çıkıcak diye düşündüm ama neyseki hiç bişey olmadı herşey istediğm gibi oldu diyebilirm eveti nasıl dedim valla evetten çok heycandan nefes alıp vermem duyulmştur heralde :hooray: ayağa ben bastım tabiki sengözlerimebaksanab
lindacım biz pre.yle koruncaz ama ilk gece geri çekme yptık ben niyeyse ilk olduğundn mıdır nedir pre. istemedim süper geçti ilk gecem acı felan çk olmadı kasmasaydm blkide hiç olmzdı :kedi:

canım benim yaa ne güzel maşallah :teytey: :nazar:

Ben bide onu merak ediyorum kızlar, prezarvatifle dahamı zor olur acaba :uhm:

Ayy ne güzel yaaa maşşalah diyelim devamıda hep böyle olsun inşalahh
Ya bende öyle istiyorum o gece için ama geri çekmede sakatlık olur mu diye düşünmeden de edemiyorum :sinifsinif:
Sanırım sıkıntı olmaz eyvahedigeldismile
İlk eve gittiğinizde ne hissettin yaa çok garip dimi ben düşünüyorumda ne kadar şuan alışkın olmuşsam olıyım herkes gidicek yalnız kalıcaz evde nasıl bi ruh hali içinde olurum diye çok merak ediyorum :sm_confused:Sabah uyandığımda ne hissedicem ben nerdeyim felan dicem mi acaba kaydirigubbakcemile3

saol canim bnim sizde çok mutlu olun inşallah a.s.
bende öyle düşündüğmden ilk gecede pre. kullanmadk zatn açıkcası pre. kullandığımız zamn ben dha çok kasıyorum :teselli:

Ayy ne güzel yaaa maşşalah diyelim devamıda hep böyle olsun inşalahh
Ya bende öyle istiyorum o gece için ama geri çekmede sakatlık olur mu diye düşünmeden de edemiyorum :sinifsinif:
Sanırım sıkıntı olmaz eyvahedigeldismile
İlk eve gittiğinizde ne hissettin yaa çok garip dimi ben düşünüyorumda ne kadar şuan alışkın olmuşsam olıyım herkes gidicek yalnız kalıcaz evde nasıl bi ruh hali içinde olurum diye çok merak ediyorum :sm_confused:Sabah uyandığımda ne hissedicem ben nerdeyim felan dicem mi acaba kaydirigubbakcemile3

eve gittiğmde sadece heyecan hissttm sanırm ama sabah içimde bi mutluluk mutluluğn yanındada sebebini bilmediğm bi hüzün vrdı :sm_confused:

canım geciktirici diye yanlış yazmışım, ilaç isminden anladım,onu kullandım geçen tatillerde. ben şu hani geçenlerde söylemiştinya beklenmeyen hamilelik olmasın diye ilişkiden hemen sonra alınan ilaç adını sormak istemiştim :roflol:

Herkese hayırlı kandiller, inşallah herşey herkesin gönlünce olur

Canım Norlevo adı hatta fiyatında söliim 16 tl :lepi:

saol canim bnim sizde çok mutlu olun inşallah a.s.
bende öyle düşündüğmden ilk gecede pre. kullanmadk zatn açıkcası pre. kullandığımız zamn ben dha çok kasıyorum :teselli:

eve gittiğmde sadece heyecan hissttm sanırm ama sabah içimde bi mutluluk mutluluğn yanındada sebebini bilmediğm bi hüzün vrdı :sm_confused:

Oyyy inşallahh bizimde güzel geçer aksilik olmaz.

norlevo ertesi gn hapı mı kizlar yksa yasmin gbi mi açıkcasi pre. kullanmadığımz gnlerde bi ertesi gn hapı düşünüyorm kafamçokkarıştı

norlevo ertesi gn hapı mı kizlar yksa yasmin gbi mi açıkcasi pre. kullanmadığımz gnlerde bi ertesi gn hapı düşünüyorm kafamçokkarıştı

ertesi gün hapı öyle herzaman kullanacağın hir hap değilmiş. sadece birkere falan kullanabiliyomuşsun ve 72 saat içinde kullanman gerekiyomuş.zormu oluyoki prezervatifle niye kullanmıyosunuz :uhm:

Back