2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Sanırım bu konudada kaderimiz aynı benimde yemek masasının sandalyeleri koltuklaırmla uyumluydu bi koyu tonunu yapmışlar çok gıcık duruyo mafoldumben Aradım dün adamları haftasonu onlarla boğuşucam Allahtan vaktim var son günlere kalsa yanmıştım
Saç kurutma makinesi benimde vardı yeğenim istedi teyze benim olsun diyince ona verdim bende opuyorumnanaktan
Dünde Beyaz eşyaları aldığımız bosch bayisine gitmiştik fatura işlemleri için orda gördüm aldım çok güzel bişeye benziyo zemuszemus

ben tepsi olayına karışmadım, sormuşlardı gümüşmü istiyosun nasıl olsun diye farketmez dedim, amannn zaten karanlıkta görünmeyecek, bide ona yorulamıycam :roflol:

kaydirigubbakcemile3Doğru söylüyosun aslında benim düğün konseptim mor ve beyaz biliyosun
Nikah şekerim anı defterim gelin ayakkabısı el çiçeği aklına ne gelirse herşeyyy mor beyaz :lepi: kınayıda öyle yapıyım dedim sevgili annem o kadarda değil bişeyide uygunuyla yap dedi kırmızı yapmam o zaman sadece beyaz olcak dedim baya bi söylendi ama olsun kaydirigubbakcemile3
Şu el için güller var ya onlarıda beyaz mı kırmızı alsam diye düşünüyorum şimdi

lindadrk bununda fiyatı rowentayla aynı.Ben fiyatında şüpeliyim aslında yoksa rowentayı alıcam zaten karar verdimde pahalıymış gibi geliyo 600 tl :sm_confused:

Evet canım boschdakinin özellikleride aynen böyle ..
Biz beyaz eşyaları aldığımız yerden peşin aldıkya bize baya indirim yapmıştı dün çocuk dediki isterseniz bunuda ekliyim faturaya güzel fiyat veririm dedi bende bi araştırıyım dedim bakıyım daha güzel bişe bulamassam ordan alıcam bu işte bitmiş olcak daha da bişe kalmadı elektrikli alet malet kaydirigubbakcemile3

sizin beyaz eşyalar ne kadar tuttu ? Biz çamaşır makinesiyle, bulaşık makinesini orjinal Alman aldık.buzdolabı fırın normal bosch. toplamda 6300 nakit ödedik. güzel tost makinesi hediye etti

sizin beyaz eşyalar ne kadar tuttu ? Biz çamaşır makinesiyle, bulaşık makinesini orjinal Alman aldık.buzdolabı fırın normal bosch. toplamda 6300 nakit ödedik. güzel tost makinesi hediye etti

Ben modellerini oraya gidince değiştirdim canım kaydirigubbakcemile3 Bi ton kod araştırmıştım netten yazmıştım felan oraya gidince çocukla baya konuştuk gösterdi özellik anlattı değiştirdim bende.
Bizde çamaşır makinesi bulaşık makinesi buzdolabı ankastre fırın ve ankastre ocak 6500 nakit verdik. Eniştemin müşterisiydi Bosch bayisi indirim yaptı.
%30 indirimdende yararlandık gerçi çok bişe farketmedi ama olsun kaydirigubbakcemile3 Buzdolabının liste fiyatı 3025 tl ydi 2300'e verdi
Hediye seç dedi bende annemin blendırı bozulmuştu anneme küçük ev aleti aldım ona yaradı kaydirigubbakcemile3

demekki hemen hemen aynı şeyleri almışız senin ankastreler hariç :roflol:
Bu arada biz satılık ev bakmaya başladık :roflol:
eğer güzel uygunlu aciliyetten satılık bulursak kaçırmıycaz:dance:

demekki hemen hemen aynı şeyleri almışız senin ankastreler hariç :roflol:
Bu arada biz satılık ev bakmaya başladık :roflol:
eğer güzel uygunlu aciliyetten satılık bulursak kaçırmıycaz:dance:

Evet yaa benim nişanlım o işi yapıyoya çok haber geliyo ona öyle acil satılıklar felan bizim içinde aklında hep inşallah en kısa zamanda bizde çıkarız :Saruboceq:

Bende hastanın birine sinir oldum sinirrrrrr cahil insanlarla uğraşmak ne kadar zor yaa derdini anlatamıyosun nefret ediyorumm klava:klava:

Kızlar sakinnnnn, relakxxxxxxx
Bu dönemde normaldir böyle sinirlenmeler falan, takmayın kafanıza.
herkese iyi akşamlar

Relaxxx diyince super geldi aklıma napıyo nerelerde koşturuyo acaba şuanda kaydirigubbakcemile

Benimde düğün fotoğrafçımızla randevumuz var yeni albüm örnekleri göstercekmiş çıkıyorum şimdi mecidiyeköye geçicem bu saatten sonra kafamçokkarıştı
İyi akşamlarr herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…