- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.461
Tükenmiş durumdayım tatlım, dün gece 2 ye kadar mobilyacılar vardı evde, işte hani bahsetmiştimya yanlışlıklar var falan diye onları yaptılar, tamamen kurdular, öldüm bittim, gözlerimi açamıyorum. Zaten hava kötü içim sıkıldı :bbo:
Ya ben saç kurutma makinesi falan almadım, zaten var benim, fön makinem, düzleştiricim falan :sm_confused:
ben tepsi olayına karışmadım, sormuşlardı gümüşmü istiyosun nasıl olsun diye farketmez dedim, amannn zaten karanlıkta görünmeyecek, bide ona yorulamıycam :roflol:
lindadrk ben hala süpürge alamadım mafoldumben
Aynen bendeee dün boschta bi model gördüm süper bişeydi emiş gücü filtresi felan özellikleri ..
İstersen filtreli haznesi var ona çekiyo tozu onu döküp yıkıyosun ya da istersen normal kağıt torba kullanabiliyosun
http://www.hepsiburada.com/bosch-bg...x?productId=evboschbsg62232&categoryId=155123
Nişanlımda bide philipse bak ikisi arasında karar ver gelir alırsın dedi :uhm:
lindadrk bununda fiyatı rowentayla aynı.Ben fiyatında şüpeliyim aslında yoksa rowentayı alıcam zaten karar verdimde pahalıymış gibi geliyo 600 tl :sm_confused:
http://www.rowenta.com.tr/rowenta/frame.aspx?gclid=CPTux86IgaICFc8r3goduUj0Fw
ayy niye link eklemiyo yaa
tamam eklemiş.
lindadrk bu en güzeli ve kullanışlısı, ben denedim emiş gücü süper ve temizlemesi çok kolay sadece haznesini çıkarıp tozunu döküyosun ve istersen suyla çalkalıyosun. filtresi kendi kendini temizliyo, en düşük fiyat şuan 540 tl
Evet canım boschdakinin özellikleride aynen böyle ..
Biz beyaz eşyaları aldığımız yerden peşin aldıkya bize baya indirim yapmıştı dün çocuk dediki isterseniz bunuda ekliyim faturaya güzel fiyat veririm dedi bende bi araştırıyım dedim bakıyım daha güzel bişe bulamassam ordan alıcam bu işte bitmiş olcak daha da bişe kalmadı elektrikli alet malet kaydirigubbakcemile3
sizin beyaz eşyalar ne kadar tuttu ? Biz çamaşır makinesiyle, bulaşık makinesini orjinal Alman aldık.buzdolabı fırın normal bosch. toplamda 6300 nakit ödedik. güzel tost makinesi hediye etti
Ben modellerini oraya gidince değiştirdim canım kaydirigubbakcemile3 Bi ton kod araştırmıştım netten yazmıştım felan oraya gidince çocukla baya konuştuk gösterdi özellik anlattı değiştirdim bende.
Bizde çamaşır makinesi bulaşık makinesi buzdolabı ankastre fırın ve ankastre ocak 6500 nakit verdik. Eniştemin müşterisiydi Bosch bayisi indirim yaptı.
%30 indirimdende yararlandık gerçi çok bişe farketmedi ama olsun kaydirigubbakcemile3 Buzdolabının liste fiyatı 3025 tl ydi 2300'e verdi
Hediye seç dedi bende annemin blendırı bozulmuştu anneme küçük ev aleti aldım ona yaradı kaydirigubbakcemile3
demekki hemen hemen aynı şeyleri almışız senin ankastreler hariç :roflol:
Bu arada biz satılık ev bakmaya başladık :roflol:
eğer güzel uygunlu aciliyetten satılık bulursak kaçırmıycaz:dance:
MERHABA :çok üzgünüm:
hayırdır noldu sana ??:sm_confused:
CANIM SIKKIN AĞLAMAK İSRİTOYRUM DURMADAN :çok üzgünüm:
Niye tatlım sorunmu var ?
Bende hastanın birine sinir oldum sinirrrrrr cahil insanlarla uğraşmak ne kadar zor yaa derdini anlatamıyosun nefret ediyorummklava: klava:
Kızlar sakinnnnn, relakxxxxxxx
Bu dönemde normaldir böyle sinirlenmeler falan, takmayın kafanıza.
herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?