- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.321
bİZ DAHA DAMATLIĞI ALMADIK mafoldumben
biz yelekli istemiyoruz normal smokin, papyon olacak o yüzden öyle derdimiz olmayacak heralde pazar günü gider alırız. kesinlikle DS Damat dan almalısınız erkek takım olsun smokin olsun süper yapıyo adamlar kalıpları miiikeeemmmeeelll
sararın da kalıpları güzel oluor ds damadın da ama internet sitelerinde hiç model bulamıyorum bunların yaa yelek olmassa gömleği krem almak gerekicek bu sefer de beyaz olursa benim yanımda çok sırıtır diymi kızlar
bİZ DAHA DAMATLIĞI ALMADIK mafoldumben
biz yelekli istemiyoruz normal smokin, papyon olacak o yüzden öyle derdimiz olmayacak heralde pazar günü gider alırız. kesinlikle DS Damat dan almalısınız erkek takım olsun smokin olsun süper yapıyo adamlar kalıpları miiikeeemmmeeelll
Ayy son zamanlar olunca herkeste bu tatlı telaşları görmek ne kadar güzelopuyorumnanaktan
Bu arada haftaya bugün bu saatlerde kuafördeyim kızlarrrrrrr,nikah ve kına için hazırlanıyorummmeyvahedigeldismile
Herkese günaydınn..
Lindark canım umarım iyileşir hemen deden..
Ben damatlık içinde kırık beyazı hiç sevmiyorum ya..
Yeleği gri-siyah-haff krem karışımı bir şey aldık biz çok da şık duruyor ama zevk meselesi tabii..
ayyy inanmıyorum akannehir
Evet tatlım ben de inanmıyorum ama gerçek.
Sadece 7 günüm kaldımafoldumben
zaman geldi demek,:teselli: bunca zaman uğraştınız, ev kurdunuz, hepsi bitti gitti işte... kaydirigubbakcemile5valla inşallah bizim de zaman geçiverse de bitse kaydirigubbakcemile
beklemek daha heyecanını arttırıyor insanın olumunekankayizsmile
Aynen öyle..
Neler neler geçti bitti işte..
Onca stres,sıkıntı,telaş.
Şimdi bakıyorum da her şey olacağına varıyor zaten ama diğer türlüsü de insanın elinde değil.
Allah hepimizi mutlu etsin inşallah..:Saruboceq:
sararın da kalıpları güzel oluor ds damadın da ama internet sitelerinde hiç model bulamıyorum bunların yaa yelek olmassa gömleği krem almak gerekicek bu sefer de beyaz olursa benim yanımda çok sırıtır diymi kızlar[/QUOTE öyle kırık beyaz gelinlik gömlek beyaz gayette güzel duruyo, zaten smokinin içine başka renk giyilmezki, yani daha ata yaka krem renk gömlek hiçbir markada üretilmedi
Aynen öyle..
Neler neler geçti bitti işte..
Onca stres,sıkıntı,telaş.
Şimdi bakıyorum da her şey olacağına varıyor zaten ama diğer türlüsü de insanın elinde değil.
Allah hepimizi mutlu etsin inşallah..:Saruboceq:
ayyyyyyy inşallahhhhh
inşallah canım :Saruboceq:
sen uğraşmasan boşversen böyle olur muydu hiç için rahattır şimdi, istediğin gibi haletmişsindr herşeeyiopuyorumnanaktan ne mutlu sana...
benim 18 temmuzda, bizim de kayınbaba hasta, başına bişey gelirse düğünümüz kalacak mafoldumben
inşallah canım :Saruboceq:
sen uğraşmasan boşversen böyle olur muydu hiç için rahattır şimdi, istediğin gibi haletmişsindr herşeeyiopuyorumnanaktan ne mutlu sana...
benim 18 temmuzda, bizim de kayınbaba hasta, başına bişey gelirse düğünümüz kalacak mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?