2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

asıl başıma gelenleri bilseniz sinirden ağlarmısın gülermisindi resmen.
c.tesi eşyalar geldi, kuruldu mobilyalar falan.ama koltuklarda renk falan süper tam istediğim gibi ama koltukların yanları benim istediğim gibi siyah şerit değilde kahverengi olmuş. hemen adamları aradık söyledik,imalatçı oldukları için sadece o kısmı hemen değiştirebileceklerini söylediler. haziran 1 de gelip değştirecekler.
evde herşey yerleşti artık perde ve halı olayına başlıyorum

Günaydın canım
Geçmiş olsun yaa nazara mı geliyon noluyo sana düğün üstü hep hastasın :1no2:
Dikkat et kendine yorma fazla opuyorumnanaktan

aynen öyle tatlım. resmen nazara geldim.
c.tesi eşyalar geldiğinde hepsini tek başıma yerlerine yerleştirdim yani ve herkes bayıldı eşyalara çok zevklisin falan filan, tabi bende yorulma denen birşey yok ordan oraya koşturuyorum,akşamına kalmadı ben resmen sürünüyodum.

ay canım sorun etme..halledicekmişler işte...
hade hayırlı olsun kıs:roflol:

ohaoldumsmileHay Allah yaaa ...
Neyseki vakit var işte önceden ayarlamanın avantajı bu bide imalatçı olmaları tabi
Çok merak ediyorum yaaaa fotoğraf bekliyoruz vallaaaa merakla hemdeekaydirigubbakcemile3
Bende haftasonu tv ünitesi aldım Maskodan süper bişeyyy mobilyalarım gibi beyaz çok sade bişey ama tutma kulpları swarovski taşlı kaydirigubbakcemile3aşırı bi hava vermiş çok sade ama çok şıkkk o da bitmiş oldu şimdiii bekliyoruz eve teslim etmeleriniii ve yerleştirmeyiii :lepi:
Kızlarrr yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sankii geriye dönüp bakınca neler yaptık beeboshayallersmile

QUOTE=super87;13400898]ee mutfak eşyalarını dizdinmi arse..[/QUOTE]

Biz haftasonu sevgilimle bütün mutfak eşyalarını taşıdık,
annem bugün diziyo, yardımcısı hamide var onunla. önce herşey kutulardan çıkıyo makinede yıkanıyo, kurulanıyo ve diziliyo :lepi:

Valla kızlar iyki böyle erken istemişim yoksa son dakikada aksilik hiç çekilmezdi.

cnm baya erken çıkıyormuşsun yaa uzak mı çalıştığın yer
hayır yakın...ama servisle gittiğim için erken çıkıyorum..ilk önce beni alıyor ondan güselimboshayallersmile
[
Biz haftasonu sevgilimle bütün mutfak eşyalarını taşıdık,
annem bugün diziyo, yardımcısı hamide var onunla. önce herşey kutulardan çıkıyo makinede yıkanıyo, kurulanıyo ve diziliyo :lepi:

oh ne güsel..ben kendim dizdim.anambayanssulusmile

Valla kızlar iyki böyle erken istemişim yoksa son dakikada aksilik hiç çekilmezdi.[/QUOTE]

iyi yaptın..

Kızlar eeee anlatın bakalım, ben yokken neler oldu bitti zemuszemus

Tv ünitemi aldımm köşe takımımı aldımm nikah şekerlerini hazırladımm kına sepeti kına tepsisi olaylarını hallettim kına gecesi için ele takılan gülleri heeepsini
Halı bakıyorum ve perdelere kara vericem
He bide kına için abiye kaldıı bilmiyorumkismile

yaaa abiye olayını napıcazzzz

canım tv üniteni ve köşe takımını nerden aldın fiyt verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…