2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlaaaar yarın büyük günüm herşey tam şu anda a dan z ye bi aksilik çıkıcak diye düşünüyorum ama hdi hayırlısı ya çok heycanlıym bugünlerde ölmezsm bi daha asla ölmem heralde :enbuyukkk:

ama herşey tam bi tek saçım ve gelinliğimi giymek kaldı canim ya ama nasıl korkuyorm anlatamam fisfisfis hafta içi olması problem olmadı bizm için zaten tarihinde bi anlamı var ikimzde denk geldi bizde seve seve kabul ettk :asigim:

ama herşey tam bi tek saçım ve gelinliğimi giymek kaldı canim ya ama nasıl korkuyorm anlatamam fisfisfis hafta içi olması problem olmadı bizm için zaten tarihinde bi anlamı var ikimzde denk geldi bizde seve seve kabul ettk :asigim:

ama gelenler açısından nasıl olucak...
çalışanlar var..neyse hayırlı olsun...
relax rahat ol cnm kaydirigubbakcemile4

önemli olan çiftlern mutluluğu değil mi canim ya düşündük bizde düğün gnünü almadan önce ama bize anlamlı mı anlamlı pek problem olmadı neyseki :dance:

kızlaaaar yarın büyük günüm herşey tam şu anda a dan z ye bi aksilik çıkıcak diye düşünüyorum ama hdi hayırlısı ya çok heycanlıym bugünlerde ölmezsm bi daha asla ölmem heralde :enbuyukkk:

Hayılısı olsun canım

Ama sen bilirsinde, bence daha fazla heyecanlandırıyosun kendimi nette dolanarak. çünkü herkesle bu konuyu konuşursun mutlaka. oysaki boş vaktin var mademki herşey tamam diyosun, senin yerinde olsam çıkar yürürüm, parkta oturur kitap okurum, evime gelir güzel duş alır, tv seyrederim, sonrada güzelce uyurum.Kafamı tamamen boşaltmış olurdum. ama tabi bu benim fikrim :sm_confused:

ben pazartesiden sonra yokum kıslar....

beni anarsınız artıkboshayallersmile
salı izinliyim...ayın 17 sinde görüşük yine

kalmadı keşke kalsaydıda onlarla ilgilenseydim kalmadığı için böyle heycanlıym zatn arse snde haklısn canim dedklerinin çoğunu yaptım zatn ama niyeyse yinede geçmedi heycanım kafamçokkarıştı

Back