• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

bizim oğlan 7600 oldu bu ay boyu 67 cm ama ben emziriyordum oğlum toplam 200 gr alıyordu ayda dr mamaya başla dedi memeyi ağzına alınca kuscak gibi yapıyo pek fazla emmiyo süt nerdeyse gitti diyebilirim ama mamaya başlayalı 10 günde 200 gr almış oğluşum...demekki aç kalıyomuş yavrum...

ay kıyamam canım açmı kalmış şimdi doydu dekki:25:

evet canım şimdi doyduğu kesin yawrum kilo almaya ve düzenli uyumaya başladı mamadan önce yarım saatte bir uyanıyordu gündüzleri gece hiç uyanmıyodu çünkü uyutmadan aptamil gece maması veriyordum...

kızlar benım oğlum nıe onmuyo hala yaaa sızınkıler donmuşş 68 cm 8300 gr acaba braz tombık dıemı donmuyo
sırtustu yatarken yana doğru buzuluyo ama kapanmıyo yuzustu nıe yaa
napabılırım acaba
bazen hafıfce ıttırıyorum arkadan o zaman cabalayıp donuyo zorla donduğu gbıde kalıo zaten off

benimki her türlü dönüyor hiç bir zaman bıraktığım yerde bıraktığım gibi bulamıyorum dönerek sürünerek oyun halısından dışarı çıkıyor. ama en düşük kilolu bebek benimki 5,5 kg o yüzden kolay hareket ediyor

benım kızım da 8 temmuz dogumlu.genelde 500gr falan alıyor.1hafta once saglık ocagında tarttılar.6400olmus.boyu da 63cm.
cok hareketlı bıraktıgım gıbı durmuyor.donuyor sureklı.netten baktım da 5.ay ozellıklerınde ayaklarını agzına sokamaya calısır dıyor.
sızın bebısler bu hareketı yapıyor mu?

benimki her türlü dönüyor hiç bir zaman bıraktığım yerde bıraktığım gibi bulamıyorum dönerek sürünerek oyun halısından dışarı çıkıyor. ama en düşük kilolu bebek benimki 5,5 kg o yüzden kolay hareket ediyor
canım maş bebişine.bizimkide hareketli ama senin kız kadar deil.maş bharcımızaa
benım kızım da 8 temmuz dogumlu.genelde 500gr falan alıyor.1hafta once saglık ocagında tarttılar.6400olmus.boyu da 63cm.
cok hareketlı bıraktıgım gıbı durmuyor.donuyor sureklı.netten baktım da 5.ay ozellıklerınde ayaklarını agzına sokamaya calısır dıyor.
sızın bebısler bu hareketı yapıyor mu?

canım.biizmkide ayaklarını falan agzına sokmaya çalışmıyor

mrb arkadaşlar benim derdime bi çare bulun nolur artık son noktaya geldim bebişim 18 temmuz doğumlu erkek bebek gelişimi vs güzel 7.100 kilomuz 65 boyumuz 47 kafa çevremiz dr ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi bende milupa sütlü pirinçli kaşık maması aldım akşam gece öğün arasında 1 tatlı kaşığı ile başladım sabah öğle arası ise kavanoz elma püresi aldım hipp in organik sertifikası varmış nyse bunlar yolunda da benim oğlanın uyku düzeni çokkk iidi son 1 haftadır beni mahvetti gece uykusu ii ama gündüz sabah 6 dan inanırmısınız akşam 4-5 e kadar uykuya direniyo napmam lazım bide ek gıda konusunda neler söylersiniz kimi geç diyo kimi geçme diyo hem emziriyorum hemde günde 90-120 cc kadar conformil veriyorum

kızlar benım oğlum nıe onmuyo hala yaaa sızınkıler donmuşş 68 cm 8300 gr acaba braz tombık dıemı donmuyo
napabılırım acaba
bazen hafıfce ıttırıyorum arkadan o zaman cabalayıp donuyo zorla donduğu gbıde kalıo zaten off[/QUOTE

merhaba herkese

benim oğlum 15 temmuz doğumlu geçen pazartesi doktora gittiğimizde 63 cm 7800 gr dı benim oğlumda hiç dönmeye niyetli değil. çocukları karşılaştırmak doğru değil ama yine de bakmadan yapamıyorum. teyzemin 8 aylık oğlu var o 4 aylıkken dönüyormuş çook canım sıkılıyor yaaa:41:

canım bencede karşılaştırma hiçde canını sıkma.o kilosndan dönemiyordur benim kızım zayıf 3 aylıkken dönmeye başladı.kiloyla alakalı birazda.her bebişin gelişimi farklı.Allah sağlık sıhhat versin gerisi zamanla olur.

napabılırım acaba
bazen hafıfce ıttırıyorum arkadan o zaman cabalayıp donuyo zorla donduğu gbıde kalıo zaten off[/QUOTE

merhaba herkese

benim oğlum 15 temmuz doğumlu geçen pazartesi doktora gittiğimizde 63 cm 7800 gr dı benim oğlumda hiç dönmeye niyetli değil. çocukları karşılaştırmak doğru değil ama yine de bakmadan yapamıyorum. teyzemin 8 aylık oğlu var o 4 aylıkken dönüyormuş çook canım sıkılıyor yaaa:41:

canım niye takıyorsun bukadar zamanı gelince yapacak zaten bu hareketleri benimkide dönmüyor daha 13 temmuz dogumlu:1:

mrb arkadaşlar benim derdime bi çare bulun nolur artık son noktaya geldim bebişim 18 temmuz doğumlu erkek bebek gelişimi vs güzel 7.100 kilomuz 65 boyumuz 47 kafa çevremiz dr ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi bende milupa sütlü pirinçli kaşık maması aldım akşam gece öğün arasında 1 tatlı kaşığı ile başladım sabah öğle arası ise kavanoz elma püresi aldım hipp in organik sertifikası varmış nyse bunlar yolunda da benim oğlanın uyku düzeni çokkk iidi son 1 haftadır beni mahvetti gece uykusu ii ama gündüz sabah 6 dan inanırmısınız akşam 4-5 e kadar uykuya direniyo napmam lazım bide ek gıda konusunda neler söylersiniz kimi geç diyo kimi geçme diyo hem emziriyorum hemde günde 90-120 cc kadar conformil veriyorum

pürelerini kendin yap bence ben öyle yapıyorum çok daha saglıklı biryere gidince o nlardan alıyorum birde milupanın tahıllı pirinç unu var ondan dene ben onu kullanıyorum hem gazımıza daha iyi geliyor uykusu içinde seni kullanmasına izin verme aglasada aynı saata yatır akşamları gece uykusunu anlasın ben öyle yapıyorum:14:

evet sanırım tombıklığınden donmuyo oğluşum cunku hafıf ıttırınce yapıyo arkadan destek lazım popomuzu kaldıramıoz yoksa:1::1:

Son düzenleme:
sonunda beyefendi hafifçe yana dönmeye başladı. kızım o kadar hareketliydi ki hiç bunlara bakmamıştım. keyfine düşkün olacak beyefendi :9: yengeç işte nolacak

kızlar ya benim oqlumu yüzüstü yatırınca qeri qeri qidiyo:27:

anlamadım yoksam qeri qeri mi emekleyecekk:52::9:

Back
X