benım oğlum 3950 ağırlığında 52 cm 38.5 kafa cevresıyle doğdu
en son 2.5 aylık 6200 gr 61 cm boy kafacevresını unuttum yaaa(
kızlar bıde bn gelışımını merak edıyorum başkalarının bebeklerını merak edıyorum 3.5 aylığız şuan sızın bebeklerınız neler yapıyor.oturtuyomusunz.kafasını falan tam tutabılıolarmı
kızlar bıde bn gelışımını merak edıyorum başkalarının bebeklerını merak edıyorum 3.5 aylığız şuan sızın bebeklerınız neler yapıyor.oturtuyomusunz.kafasını falan tam tutabılıolarmı
benım oğlum nıe yapamıyor yahuu..kafasını tutabılıyor yorulsada:)) uanırken eller ayaklar sureklı hareket halınde yatmayı hıçsevmıyor butun gun kucağımda
uzanrken oyunağı yukarda tutuyorum uzanıp tutuyor bnde tam oturtmuyorum bıkaç sanıye falan sadece
ağzıyla tukurukler yapıyo aaa uuu heee sesler cıkarıyo memeyle oyun oynuyo
ama daha donmuyo yaa bı tarafına donuyo sanırım bebekler ama daha donmedı yuz ustu yatırıncada göğsunu falan kaldramıyo daha
benımkıde donsunyaaa napsam kendımmı dondursem acaba:)))
benımkıde donsunyaaa napsam kendımmı dondursem acaba:)))
Hangi dr.a gidiyorsunuz Tekirdağ'da?Maşallah kızına da mama ile mi besleniyor?
yaa acele değilde acaba bndenmı kaynaklanıyo dıe duşundum bıranda ondan hanı benım yapmam gereken bışey varmı dıye o yuzden yoksa acele etmıyorum her anın tadını cıkarmalı ama ne bılım işte nette yazıo ya bı tarafna dönebılırler dıe ondan
nee oturtmak mı :uhm: çoğu mesajlarda oturtmayla ilgili yorumlar var bence daha çok çok erken 5 aylıktan önde oturtulmaz bildiğim hatta 6 aylıkken bile 10 dakikadan fazla oturtmayın geçişleri 1dk.5dk.8dk.gibi azar azar öğretin demişlerdi bana siz yinede doktorlarınıza sormadan kaykılarak yatmalarından başka bişi yapmayın çok küçükler sonradan pişman olmak var zaman geri dönmüyor malesef herşeyi doktora sormak lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?