krikitos merhaba.burda da buluştuk.sana mama ile ilgili bişey sormak istiyorum.diğer forumda okudum ama kim yazdı hatırlamıyorum.yavaş akışlı emzikten aptamil 1 geçmiyor yazmışlardı.doğru mu?sen hangi biberon emziğini kullanıyorsun?bizde aptamil 1 kullanıyoruz.önceleri aptamil pre kullandım,bi sorun yoktu,içiyordu kızım.sonra 1 e geçtik.60 ml. bile içmez oldu.acaba yavaş akıyor diye bıkıp bırakıyor olmasın?kızım önümüzdeki hafta 3. ayını dolduracak.değiştirsem mi emzikleri?
aptamil 1 kullanıyoruz tatlım seninkinede maşallah nede olsa sırf anne sütü veriyormussun en iyisi engüzeli ona rağmen uzun ve kilolu gidiyor allah daim etsin
krikitos merhaba.burda da buluştuk.sana mama ile ilgili bişey sormak istiyorum.diğer forumda okudum ama kim yazdı hatırlamıyorum.yavaş akışlı emzikten aptamil 1 geçmiyor yazmışlardı.doğru mu?sen hangi biberon emziğini kullanıyorsun?bizde aptamil 1 kullanıyoruz.önceleri aptamil pre kullandım,bi sorun yoktu,içiyordu kızım.sonra 1 e geçtik.60 ml. bile içmez oldu.acaba yavaş akıyor diye bıkıp bırakıyor olmasın?kızım önümüzdeki hafta 3. ayını dolduracak.değiştirsem mi emzikleri?
selam kıslarrrr bugün kontrole gittik 3 ayı bitirdik. aşımız şişti ve iltihaplı yara gibi oldu doktor gidişatı iyi tutmuş aşınız dedi. boy kilo baş çevresi bakıldı boyu 65 cm kilosu 7600 başçevreside 41,5 cm çıktı doktor hızlı büyüyor dedi. benimde sütüm kesildi neredeyse onada kızdı(
selam kıslarrrr bugün kontrole gittik 3 ayı bitirdik. aşımız şişti ve iltihaplı yara gibi oldu doktor gidişatı iyi tutmuş aşınız dedi. boy kilo baş çevresi bakıldı boyu 65 cm kilosu 7600 başçevreside 41,5 cm çıktı doktor hızlı büyüyor dedi. benimde sütüm kesildi neredeyse onada kızdı(
benim kızımda 62 cm ve 5900 olmuş.bu ay biraz az kilo almış sadece 500 gram.49 cm ve 3000 gram olarak doğmuştu.
maşallah :))
aynı boyutlarda doğmuş bebişlerimiz
slm arkadaslar.bende 21 temmuzda dogum yaptım.bebegim 2.860 gr dogdu.37 haftalık dogdu.1 hafta sonra 2.700 e dustu.3hafta sonra gıttıgımızde 4kg du bebegım.sutum cok besleyıcıymış.standartlardan bıraz fazlaymış gelısımımız boy ve kılo olrak.
bugün gitik kontrole 6100 boy 57 cm olmuş benim topigimde kızlar
Bizde bugün kontrole gittik. 7 kilo 750 gr ,Boyuda 63,5 cm olmuş..Maşallah oğluma diyeyim..Bugün bende tetanoz aşımı oldum..
biz de bugun saglık ocagına gıttık kızım 6700 gr ve 58 cm bır haftada 500 gr almıs mama sayesınde yoksa 30 gr almıstı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?