• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

birebir anne baba boyuyla ilgili değil tabii genel soyda önemli
ve tabi ki istisnalar kaideleri bozmaz
ama genelleme yapıldığında minyon insanların çocukları 50 cm de doğsa diğerlerinden yavaş gelişip anne babası gibi minyon oluyo veya tam tersi anne baba uzunsa hızlı gelişiyo
ikimizin ailesi de uzun boylu insanlardan oluşuyor...bakalım ilerde nasıl olucak benim sıpalar...şu anki boylarını bilmiyorum...sağlıklı olsunlar yeterki...50 cm boy uzun değil ortalama bir boy aslında ...

ikimizin ailesi de uzun boylu insanlardan oluşuyor...bakalım ilerde nasıl olucak benim sıpalar...şu anki boylarını bilmiyorum...sağlıklı olsunlar yeterki...50 cm boy uzun değil ortalama bir boy aslında ...

tabii canımm 49 la 51 arası normal diye biliyorum bende
ben kısayım ama eşim uzun oğlumda 49 cm doğdu inşallah babasına çekerde uzun boylu olur :))
haftaya 3 aylık olcaz ozaman boyumuzu öğreniriz bizde geçen ay 57 cm
ayda 1.5 kilo ve 4cm uzuyordu
bu ay ilk iki ayagöre az kilo aldı bakalım boyu kaç cm oldu
sabit durmadığı için boyunu ölçemiyom :(

tabii canımm 49 la 51 arası normal diye biliyorum bende
ben kısayım ama eşim uzun oğlumda 49 cm doğdu inşallah babasına çekerde uzun boylu olur :))
haftaya 3 aylık olcaz ozaman boyumuzu öğreniriz bizde geçen ay 57 cm
ayda 1.5 kilo ve 4cm uzuyordu
bu ay ilk iki ayagöre az kilo aldı bakalım boyu kaç cm oldu
sabit durmadığı için boyunu ölçemiyom :(

birden atak yapabiliyor boy..hatırlıyorum da 13 yaşındayken 1 ayda 10 cm birden uzayıvermiştim :))
ayda 1,5 kilo gayet güzel maşallah :nazar:

ama boy ayda ne kadar uzamalı bilmiyorum,fikrim yok..boy ölçmek de çok zor yaa...çok kıpırdanıyorlar ,sağlıklı bir ölçüm olmuyor..hele bizim sağlık ocağındaki hemşirenin ölçümüne hayranım :1ninca: yatan bebeği göz kararıyla başından topuğuna ölçüyor..kaydirigubbakcemile3 inanmıyorum onun ölçüsüne ...

birden atak yapabiliyor boy..hatırlıyorum da 13 yaşındayken 1 ayda 10 cm birden uzayıvermiştim :))
ayda 1,5 kilo gayet güzel maşallah :nazar:

ama boy ayda ne kadar uzamalı bilmiyorum,fikrim yok..boy ölçmek de çok zor yaa...çok kıpırdanıyorlar ,sağlıklı bir ölçüm olmuyor..hele bizim sağlık ocağındaki hemşirenin ölçümüne hayranım :1ninca: yatan bebeği göz kararıyla başından topuğuna ölçüyor..kaydirigubbakcemile3 inanmıyorum onun ölçüsüne ...

bebeğin ayına göre değişiyor uzama miktarı
bizim sağlık ocağıda bir aylıkken 58 cm demişti :roflol:

bugün 2 ay aşımız vardı , bebeğim 6 kg 57 cm olmuş..:nazar:

1 ayda 1100 gr almış 3 cm uzamış..

3300 gr 51 cm doğmuştu yani 2 ayda toplam 2700 gr almış 6 cm uzamış....:nazar::nazar::nazar:

eyvahedigeldismileoluma aptamil confarmil kullanmaya başladım çok gaz sorunumuz var başka ne kullana bilirim

Merhabalar...
Bizimde bu sabah sağlık ocağında kontrolümüz vardı...
Kızım 6600gr.olmuş boyuda 60cm.olmuş...Gelişimimizin gayet iyi olduğunu söyledi.
Çarşamba günü 3.ayımız dolucak inş....

Bugün aşımız vardı 2.ayımız doldu. Kilosu 6780 gr 60 cm boyu olmuş maşallah oğluşuma..

bizde 2.ay aşımızı olduk boy 61 cm kilo 6 kg maşallaaahhh bütün bebişlerimize allahımnazarlardan korusun

benim oğlum yarın 3 aylık oluyor bugün kontole götürdük 7.250 61 cm olmuş kuzucuğum :nazar:

mama ile büyüdüğü için hızlı gidiyor ama sonradan sönmese bari mama kof şişmalık yapıyor çünkü

büyük oğlum 7 ay anne sütü içti çok şişmandı ek gıdaları haladaha hiç sevmemesine rağmen kilo kaybı olmadı ama kilo almadıda 11 kilo olarak kaldı yinede anne sütünün faydasını çok hissettim oğlumda küçük oğlum çok şanssızmış hiç sütüm yoktu nerdeyse kendimi çok kötü hissediyorum anne sütü veremediğim için

benim oğlum yarın 3 aylık oluyor bugün kontole götürdük 7.250 61 cm olmuş kuzucuğum :nazar:

mama ile büyüdüğü için hızlı gidiyor ama sonradan sönmese bari mama kof şişmalık yapıyor çünkü

büyük oğlum 7 ay anne sütü içti çok şişmandı ek gıdaları haladaha hiç sevmemesine rağmen kilo kaybı olmadı ama kilo almadıda 11 kilo olarak kaldı yinede anne sütünün faydasını çok hissettim oğlumda küçük oğlum çok şanssızmış hiç sütüm yoktu nerdeyse kendimi çok kötü hissediyorum anne sütü veremediğim için

maşşalah canım ogluna kilosu çok iyi hangi mamayı veriyosun ben sadece anne sütü veriyorum 2 aylıkken 6 kilo 62 cm şimdi 3 aylık olucaz 2 ekimde kaç kilo aldı acaba

maşşalah canım ogluna kilosu çok iyi hangi mamayı veriyosun ben sadece anne sütü veriyorum 2 aylıkken 6 kilo 62 cm şimdi 3 aylık olucaz 2 ekimde kaç kilo aldı acaba

aptamil 1 kullanıyoruz tatlım seninkinede maşallah nede olsa sırf anne sütü veriyormussun en iyisi engüzeli ona rağmen uzun ve kilolu gidiyor allah daim etsin

aptamil 1 kullanıyoruz tatlım seninkinede maşallah nede olsa sırf anne sütü veriyormussun en iyisi engüzeli ona rağmen uzun ve kilolu gidiyor allah daim etsin

krikitos merhaba.burda da buluştuk.sana mama ile ilgili bişey sormak istiyorum.diğer forumda okudum ama kim yazdı hatırlamıyorum.yavaş akışlı emzikten aptamil 1 geçmiyor yazmışlardı.doğru mu?sen hangi biberon emziğini kullanıyorsun?bizde aptamil 1 kullanıyoruz.önceleri aptamil pre kullandım,bi sorun yoktu,içiyordu kızım.sonra 1 e geçtik.60 ml. bile içmez oldu.acaba yavaş akıyor diye bıkıp bırakıyor olmasın?kızım önümüzdeki hafta 3. ayını dolduracak.değiştirsem mi emzikleri?

Back
X