2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Allah analı babalı büyütsün inşallah. yeni bebişler gelmeye başlamış.. bizler yaşımıza gidiyoruz. doduktan sonra zaman ne çabuk geçiyor.. 2009 su gibi geçti benim için.. shine çok tatlı bebişin benim oğlumunda böyle sarı tulumu vardı görünce o hallerini anımsadım.. resimde dikkatimi çekende gülümsemesi ve tırnakları :)) harika bu evlatlar.. Allahım uzun sağlıklı ömürler versin tüm bebişlerimize.

canım benim maşallah melekler gibi çok tatlı Allah nazarlardan korusun

shıne maşallah oğluşuna canım şimdiden çok yakışıklı olacağı belli nasılda güzel gülümsemiş Allahım kötülüklerden kazalardan belalardan korusun size bağışlasın :nazar::Saruboceq:

shine canım, maşallah oğluşuna çok tatlı bir bebek allah analı babalı büyütsün inş.

Eklentiler

• $Resim 180.jpg
    $Resim 180.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 146
  • $Resim 213.jpg
    $Resim 213.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 154
Ayşegülcüm bu ne güzellik yaaa....Ay ağlıycam şimdi yaaa.. Maşallah ikinize de.. Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun inşallah canım.. Sen de kızların ve eşinle mutlu bir hayat yaşa

bebeişlerinize maşallah kızlar allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin yawrularınızla...
size bi öneride bulunayım bebeiş fotolarınıza kaç günülk haftalık olduklarınıda yazın bnce ilerde dönüp bakıldığında kolaylık olur bnce...

ayşegülcüm maşallah ya yerim onu ben saçlara bak toka tak :)
süper bi duygu bu annelik Allah isteyen herkese nasip etsin

Maşallah,her anını doyasıya yaşayın,derim,çaok çabuk geçiyor zaman..

aysegul yesınler senın mınık kızını nasıl da gulmus dıger resımde... masallah mınık defneye :nazar:

shine ve ayşegül malallah bebişlerinize çok tatlılar. Allah bağışlasın.. Güle güle analı babalı büyütün inşallah..

Kızlar buda bizim oğluşumuz Yağız.. 2 ve 3 günlük resimleri. Maşallah deyin teyzeleri:nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $16831_278728523900_586583900_3272759_7154209_n.jpg
    $16831_278728523900_586583900_3272759_7154209_n.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $31012010471.jpg
    $31012010471.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 104
slm kızlar bende meleğime kavuştum ve kavuşan herkesin gözleri aydın olsun. çok güzel bir duyguymuş ve bunun tarifi yok herşey o kadar güzel ve masumki onun yanından bir an bile ayrılasım gelmiyor devamlı yanında olup ona bakasım koklayasım geliyor. çok masumlar meleklerimizz.işte doğum hikayemmm

bir gece önce heyecandan uyuyamadım onu düşünmekten karnımda en son geceyi kızımlar doya doya geçirdim konuştuk anlattıkk ve sabah oldu yerimde duramıyordum saat 10 oldu 11 oldu 12 oldu ve evden çıktık bide kuaföre gittik ordan eve dönüşte kapının önünde kardan dolayı buz varmış orda bide üstüne kayıp düştüm doğuma gider ayak sonra hastaneye gittik ben yerimde duramıyordum odamızı gösterdiler yerleştik sonra yarım saat sonra hemşireler geldi hazırlanıcaksın dedi önce hastane elbisesini giydim nst ye bağladılar damar yolunu açtılar anestezi uzmanı geldi epidural istemiştim ama kalp atışlarımdan ve heycanımdan dolayı olamadım ve genel anesteziye döndük.lavman yaptılar sonra zamanım geldi ve ameliyathaneye indik biraz geç kalmıştım doktorum gelmiş ve oo nerdesin sen diye moral veriyodu sonra beni masaya aldılar çok hoş bir müzik vardı içerde üstümü örtüler göğüs altımdan dizime kadar sterilize ettiler sonra kolumdan narkozumu verdiler geri kalanını hatırlamıyorumm ama uyanırken aklımda hep kızım varmışki hemen onu sordum ve hemen kendime geldim odaya çıkınca kızımla buluşmamız herkesi ağlattıı o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır 2 gece ona bişey olcak diye gözüme uyku girmedi ve şimdi evimizdeyiz herşey çok güzell kızlar rabbim her isteyene nasib etsin herkesi çokkk öpüyoruz canlarımmmm

Kızlar buda bizim oğluşumuz Yağız.. 2 ve 3 günlük resimleri. Maşallah deyin teyzeleri:nazar::nazar::nazar:

Zehracım maşallah oğluşuna...Allah analı babalı büyütsün inşallah...

slm kızlar bende meleğime kavuştum ve kavuşan herkesin gözleri aydın olsun. çok güzel bir duyguymuş ve bunun tarifi yok herşey o kadar güzel ve masumki onun yanından bir an bile ayrılasım gelmiyor devamlı yanında olup ona bakasım koklayasım geliyor. çok masumlar meleklerimizz.işte doğum hikayemmm

bir gece önce heyecandan uyuyamadım onu düşünmekten karnımda en son geceyi kızımlar doya doya geçirdim konuştuk anlattıkk ve sabah oldu yerimde duramıyordum saat 10 oldu 11 oldu 12 oldu ve evden çıktık bide kuaföre gittik ordan eve dönüşte kapının önünde kardan dolayı buz varmış orda bide üstüne kayıp düştüm doğuma gider ayak sonra hastaneye gittik ben yerimde duramıyordum odamızı gösterdiler yerleştik sonra yarım saat sonra hemşireler geldi hazırlanıcaksın dedi önce hastane elbisesini giydim nst ye bağladılar damar yolunu açtılar anestezi uzmanı geldi epidural istemiştim ama kalp atışlarımdan ve heycanımdan dolayı olamadım ve genel anesteziye döndük.lavman yaptılar sonra zamanım geldi ve ameliyathaneye indik biraz geç kalmıştım doktorum gelmiş ve oo nerdesin sen diye moral veriyodu sonra beni masaya aldılar çok hoş bir müzik vardı içerde üstümü örtüler göğüs altımdan dizime kadar sterilize ettiler sonra kolumdan narkozumu verdiler geri kalanını hatırlamıyorumm ama uyanırken aklımda hep kızım varmışki hemen onu sordum ve hemen kendime geldim odaya çıkınca kızımla buluşmamız herkesi ağlattıı o kadar güzel bir duyguki anlatılmaz yaşanır 2 gece ona bişey olcak diye gözüme uyku girmedi ve şimdi evimizdeyiz herşey çok güzell kızlar rabbim her isteyene nasib etsin herkesi çokkk öpüyoruz canlarımmmm

Canım benimmmm.... Geçmiş olsun. Derin prensesi kokla bizim için. ağlatacaktın az kalsın...

SHINECIM
AYSEGÜLCÜM
ZEHRACIM
öncelikle gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün yavrularinizi
Ay hepsi birbirinden güzel bakmaya kiyamadim valla Allah nazarlardan saklasin 41 kere masallah:nazar::nazar::nazar:

X