Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz geldik teyzoşlarrr
biz geldik teyzoşlarrr
hoşgeldin fıstığım çok tatlı olmuşsun maşallah sana, siyahlar pek yakışmış doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun güzel kızım
Alara çok ama çok güzel olmuşsun. annenin tereddütleri vardı ama elbisen harika olmuş. maşallah sana maşallah
alara sen tam bir kokoş olmuşsun bayıldım.. pozlara bakılırsa annen ne der bilmem ama:)) mankenlik seziyorum ilerde hee:))
Alara bence de çok kokoş olmuşsun çok tatlısın meleğim,maşallah sana..saçlara da bak yaa bu kızın saçlarına bayılıyorum maşallah tekrar...iyi ki aramızdasın kuzucummm
alara çok çok çok tatlı,çok zarif olmuşsun fıstığım..
Alara yavrum sen ne şeker olmuşsun kız prenses...iyiki doğdun iyi yaşlar..
miray cimcime sokulmuşsun dedenin koynuna halinden pek memnun görünüyon..nice yıllara şekerim..hülyacım harika görünüyorsunuz
Alara yavrum sen ne şeker olmuşsun kız prenses...iyiki doğdun iyi yaşlar..
miray cimcime sokulmuşsun dedenin koynuna halinden pek memnun görünüyon..nice yıllara şekerim..hülyacım harika görünüyorsunuz
çook teşekkür ederiz kızımın şeker teyzeleri
mirayım seninde doğumgünün kutlu olsun cnm çok tatlısın
miraycım,çok tatlı olmuşsun meleğim,sanki kilo almışsın biraz,maşallah sana..
hülyacım sen de çok güzel görünüyosun,saçların çok yakışmış..iyi ki doğurdun bu güzel kızı..hayırlarla dolu bir ömrü olsun inşallah...
dedesine de moral verirmiş kuzum..ayrıca çok şanslısın seni özleyen bir deden var((
ayrıca pastana da bayıldım..ben de B harfi düşünüyorum,süper olmuş..
Miray,Bahar,Esra maşallah prensesler yine çok tatlısınız Zeynep arkadaşınız ve selma teyzeniz sizi kocaman öpüyor
biz geldik teyzoşlarrr
Bütün kankilerimizi kocaman öpüyorum. Hepsine hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum.
Veeebiz de upuzun bir aradan sonra doğum günü fotolarımızla geri dönüyoruz....Heyyytttt açılın bakalım :92:
Doğum günü kızı...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Pastamızı üflermiş gibi yapıyoruz
[/URL][/IMG]
Esra da kendisini alkışlayanları alkışladı
[/URL][/IMG]
pastayı tırtıklarken
[/URL][/IMG]
Sağlık sektörü çekilin Esra geliyor
[/URL][/IMG]
Bütün kankilerimizi kocaman öpüyorum. Hepsine hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum.
Veeebiz de upuzun bir aradan sonra doğum günü fotolarımızla geri dönüyoruz....Heyyytttt açılın bakalım :92:
Doğum günü kızı...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Pastamızı üflermiş gibi yapıyoruz
[/URL][/IMG]
Esra da kendisini alkışlayanları alkışladı
[/URL][/IMG]
pastayı tırtıklarken
[/URL][/IMG]
Sağlık sektörü çekilin Esra geliyor
[/URL][/IMG]
pişttt fıstık, havan batsın senin. kokoşum, elbisen pek şık. maşallah sana.
nice yıllara. iyiki doğdunnn
simasına hayran olduğum güzel kızım benimm... en sevdiğim mevsimim:))) yediğin makarna olayım kızz.
doğum gününe de az kaldı: heyecan var mı heyecan:))
erken kutlamaya, erken mutlu yıllar. iyiki doğdun esra kuşum. nice yıllara
arala masallah sana cok guzel olmusun elbisende cok sikmis ha dikat et calmasinlar iyiki dogdun prenses
iyiki dogdun miray basindaki o kokos sapka ne guzelmis
esra cok buyumus sun seni uzun zamandir gormuyodum masallah sana cok guzel bi prenses olmusun dogum gunun kutlu olsun
Seda teyzecim sen istersinde ben gelmezmiyim işte ben geldim sevgili teyzoşlarım