2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

teyzoş yakıyon yine sende menülerde mşalalh sana

doğum günnü şlimdiden kutlu olsun tatalı melek minik prenses...

İpoşşş bayıdım kız sana fıstık.. Doğum günün kutlu olsn. Allah hayırlı uzun ömürler yazsın hem sana hem de tüm bebişlerimize..
Atladığım sayamadığım unuttuğum tüm bebişlerin yaş günü kutlu olsun. Hepsini tek tek boncuk gözlerinden öpüyorum

ipek kızım,ipek tenli kızım...çok tatlı olmuşsun maşallah sana..annenle resminiz yok mu hiç şöyle boydan??
seni elbiseli görmeye alışkın değiliz tatlım..ama her tarz yakışıyor sana, kirpik prenses..iyi ki doğurmuş annen seni...seni çok seviyorum...
:KK16: :KK16: :KK16:
bende sizi çok seviyorummm
allahım yarabbim... hülya benide güldürdün kız peçete koymuş önlerine :KK60:
şu buluşmalarınız olmasa,elifin yüzünü göremicez zaten :KK43: büyümüş kocaman olmuş bak... maşallah...
ecenaz da büyüdükçe güzelleşiyo kuzucuk,kaşa göze bak maşallahhhh...
burağım sarı kuşum her zamanki gibi çok tatlı,küçük abim benim... bi maşallahta ona...

Kayseri kuşlarına maşallah kocaman kocaman maşallah...Hepsi de ne kadar büyümüşler. Allah nazarlardan saklasın

Maaşaallah hepsi ne kadar da büyümüş...
Rabbim nazarlardan korusun inş.
HEPSİ ÇOK ŞEKER ÇOK TATLI OLMUŞ

Son düzenleme:
ayy çok şekerler
peçeteli resimlere koptum bant koptu krize girdim valla.

looo burak senin ne özelliğin varda kızlarımız edepli edepli sofra bezi altında sen köy ağası gibi üstünde oturuyorsun.

masallah tum prenseslere prenslere hepsi artik cok guzel oldu hepsi kocaman oldular nazar degmesin hic birine

burak sen ne tatli olmusun teyzem oyle masallah sana gelde isir diyosun kayseri bebislerine kocaman masallah mamalarda yiyolar

evet bunu da arkadaşlarla kutladık..2 doğum günü oldu burak efendinin..bunda daha çok eğlendi tabi cocuk çok olunca..

istanbuldaki arkadaşlar seneye şubatta bizde ortak bi parti yapalım. hep birlikte kutlayalım doğum gününü. eglenceli olur bence :))

2. doğum günümüzden kareler..

topiğimizin 2 numaralı abisi,sarı kuş çok tatlısın yine. neden kestirdi annen saçlarını :KK43: hülya saçları kesik fotosunu da ekle :KK43: nasıl kıydın sapsarı canım saçlara :KK43:
kapmış hediyeleri arkadaşlarıyla ohhh değme keyfine... :nazar:
istanbuldaki arkadaşlar seneye şubatta bizde ortak bi parti yapalım. hep birlikte kutlayalım doğum gününü. eglenceli olur bence :))
iyi fikir özlemcim çok eğlenceli olur bencede :-)

koycam saçlarının kesilmiş halini..annemlerde kalıyorum şimdi,eve geçince inş..ya çok farklı bi cocuk oldu,gözüm alışmadı gibi hala..daha büyük bi cocuk gibi oldu :)

kayseri meleklerine maşallah..çok büyüdüler kuzuluktan çıktı bunlar yaa:))
peçete olayı günün resmi gibi..peçete dışında her yere dökmüşlerdir...düşünsenize eğilip yediklerini o daha komik olurdu ama..çok tatlılar...

ben de seneye şubat melekleriyle bi kutlama yapmayı isterim..herşeyi paylaştık burada,artık biz de aileyiz yani...

ahmet burakta eğlenmiş ne güzel partisinde hiç huysuzluk etmemiş sanki aferin ona akıllı bıdık:))tekrar nice mutlu yıllar..
kayseri melekleride çok hoşlar hepsibirbirinden şık ve alımlı meraklı bakışlarıda süpermiş:))allah bütün meleklerimizi korusun..

Hülya bu Ahmet burak ın annesi hani hiç birşeye yetişemiyorum ,yetiştiremiyorum diyen hamarat hatun mu ? maşallah canım 2. doğum gününüde yapmışsın.çoçuk çok olunca daha sevinmiştir.
aklıma ne geldi bi öncekini hatırlamıyordum dimi?
Burağın saçlarını mı kestirdin ?
bende dün durunun saçını kestirdim ama sadece önlerini gözüne düşen yerleri

X