2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ben epeydir girmiyormuşum yaa:KK59:
doruk.çınar.ecanaz.ipek.özge. teyzeniz kurban size..maşallahhhh:nazar::nazar:
hepinizin doğum günüde ayrı ayrı güzel geçmiş.daha nice seneler inşallahhh...

kız zeynep son resimledeki senün seksü bacaklarun dimi:KK60::KK60:
senii seniiiii:KK53:

ipek böcüğü halinden gayet memnun..maşallah 1seneyi devirdiniz bücürükler..nice nice yıllara inş...

İpekcim doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve mutlu daha nice senelere inş.herşey çok güzel börekler,pastalar.. hepsi çok güzel olmuş, ama en güzel,en tatlı yine herzamanki gibi sensin teyzem:KK34: öpüyorum seni iyiki doğdun :KK16:

ipektoşşş doğum günün kutlu olsun prenses.. sende annende ve bütün hazırlıklarda süperrr..o tunik elbisene bayıldımm ayrıca ihmal etmeyip kostüm değiştirmende çok hoş:)) uzun ve sağlıklı ömrün olsun inşallah

güzeller güzeli ipek'e nice seneler, herşey harika görünüyor, ellerinize kollarınıza sağlık, çok mutlu yılları olsun.

ecenaz ve zeynep çok tatlı olmuşsunuz maşallah ikinizede doğum gününüz tekrardan kutlu olsun

ya bu çocuklar nezamn büyüdü 1 yaşını bitirdi ya inanasım gelmiyor
maşallah hepsi birbirinden güzel doğum günleri harika olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrulara hepsine kocaman maşaallah

ben epeydir girmiyormuşum yaa:KK59:
doruk.çınar.ecanaz.ipek.özge. teyzeniz kurban size..maşallahhhh:nazar::nazar:
hepinizin doğum günüde ayrı ayrı güzel geçmiş.daha nice seneler inşallahhh...

kız zeynep son resimledeki senün seksü bacaklarun dimi:KK60::KK60:
senii seniiiii:KK53:

ipek böcüğü halinden gayet memnun..maşallah 1seneyi devirdiniz bücürükler..nice nice yıllara inş...

ayy hayırlı yaşlar olsun ipekcimm...
çok güzel görünüyo herşey en başta ipek tabisiii:))

İpekcim doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve mutlu daha nice senelere inş.herşey çok güzel börekler,pastalar.. hepsi çok güzel olmuş, ama en güzel,en tatlı yine herzamanki gibi sensin teyzem:KK34: öpüyorum seni iyiki doğdun :KK16:

ipektoşşş doğum günün kutlu olsun prenses.. sende annende ve bütün hazırlıklarda süperrr..o tunik elbisene bayıldımm ayrıca ihmal etmeyip kostüm değiştirmende çok hoş:)) uzun ve sağlıklı ömrün olsun inşallah

güzeller güzeli ipek'e nice seneler, herşey harika görünüyor, ellerinize kollarınıza sağlık, çok mutlu yılları olsun.

ecenaz ve zeynep çok tatlı olmuşsunuz maşallah ikinizede doğum gününüz tekrardan kutlu olsun

ya bu çocuklar nezamn büyüdü 1 yaşını bitirdi ya inanasım gelmiyor
maşallah hepsi birbirinden güzel doğum günleri harika olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrulara hepsine kocaman maşaallah
çok çok çok teşekkür ederiz bütün teyzoşlarımıza :KK16: :KK16: :KK16:
bu arada evet ayşegül o bacaklar benim :KK52:

teyzoş yakıyon yine sende menülerde mşalalh sana

doğum günnü şlimdiden kutlu olsun tatalı melek minik prenses...

İpoşşş bayıdım kız sana fıstık.. Doğum günün kutlu olsn. Allah hayırlı uzun ömürler yazsın hem sana hem de tüm bebişlerimize..
Atladığım sayamadığım unuttuğum tüm bebişlerin yaş günü kutlu olsun. Hepsini tek tek boncuk gözlerinden öpüyorum

ipek kızım,ipek tenli kızım...çok tatlı olmuşsun maşallah sana..annenle resminiz yok mu hiç şöyle boydan??
seni elbiseli görmeye alışkın değiliz tatlım..ama her tarz yakışıyor sana, kirpik prenses..iyi ki doğurmuş annen seni...seni çok seviyorum...

Toprak kuzum,senin gibi tatlı bir meleği de Allah iyi ki gönderdi aramıza...
O boncuk gözlerin gibi aydınlık olsun ömrün..seni çok seviyorum kuzummm...

elif büyümüş ya..duruyo duruyo bi bağırıyo hadiii diye :) her birinin ayrı bir meziyeti var,her birinin ayrı bir tadı..görülmeye değer bence :KK69:

X