- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kuzularıma benim
Ecenaz doğum günün kutlu olsun nice senelere,pastanda çok güzel olmuş gülşahcım çok beceriklisin canım sanada maşallah.....
bzdende bir kaç resm teyzoşlar Bütün bebşlerimize MAŞALLAH hepsi birbirinden şeker...
SONUNDA DOĞUM GÜNÜNDE GÜLEN BİR ÇOÇUK GÖRDÜM OLEYYYYYYYYY.
ECENAZ MAŞALLAH ANA MELEĞİM GÜLER YÜZLÜ KUZU.... İYİKİ DOĞDUN NİCE MUTLU YILLARIN OLSUN İNŞALLAH.
Ecenazcım o gülen yüzün hiçbirzaman solmasın.Daima mutlu ve sağlıklı ol.Bence de pasta süper olmus.Emeğine sağlık.
maşallah kuzularıma benim
Ecenaz doğum günün kutlu olsun nice senelere,pastanda çok güzel olmuş gülşahcım çok beceriklisin canım sanada maşallah..... :
zeynep senden önce geldim bak,bekliyorum ipeğin resimlerini :)
ne kaaa çok çeşit pasta öyle :)
yerim ben onun pasağını..pasağına mı baktık ki, kaşına gözüne,güzelliğine bakmaktan :) çok tatlı olmuş elbisesi..1 yaşınız kutlu olsun yeniden.
benıde aglatıcaksın bak sımdı offfffffAy benim güzel kızım ay aaaay aaaaaaaaaaay çok duygulandım ben ya...
Beyaz elbisene bayıldım melek kız İpek kızzzz
Yavrummm şu güzel gözlerin varya ah o gülen gözlerin! İşte onlar hep birilerinin gülmesine vesile olsun...
Annene babana sevgi ve muhabbetini hiç bir zaman kaybetmeyesin.
Annenle babanlar hep omuz omuza gerekirse omuzlarında en hayırlılarından bir ömür diliyorum...
Daha çok şey diliycem ama sulu göz teyzen infilak oldu,ekranı göremiyor bebeğim :)
Ay ben niye bu kadar duygulandım ya Oğlumla aynı gün doğdu İpek sanırım ondan
Konuyu değiştiriiiiiiiiim
Hülya aşerdin kıs sanırsam benim direk pasta böreğe mi gözün dikildi:) Benimde gözüm kaldı Zeynep napıcaz şimdi sütüm çekti bak
sağol canım.evet pek mutluydu. ortalarda salındı durdu butun gun. o kucak senın bu kucak benım hoppidi hoppidi... ondan iyisi yokherşey gayet güzel gözüküyor Zeynepciğim elleinize sağlık.Pasaklı kızında pek bi havalı mutlu gözüküyor maşallah.
Pastanızda güzel gözüküyor sen bi uğrayım 2 çiçek böcek koy deseydin tamammış olsun canımmm yendi gitti işte.
Maşallah ipeğime nice mutlu yıllara kuzumaa yerim ben onuu çok tatlı allah bağışlasın
ecenazada maşallah bilmiş bilmiş bakıyo cadı seni yerimmm