2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Ecenazcım o gülen yüzün hiçbirzaman solmasın.Daima mutlu ve sağlıklı ol.Bence de pasta süper olmus.Emeğine sağlık.:KK19:

Çınarcım seninde doğum günün kutlu olsun.Çok yakısıklı olmussun.allah bahtınıda güzel etsin insalahh :nazar:

Çınarcım,adın gibi uzun ömürlü ve sağlıklı yaşa inşallah...çok da tatlı olmuşsun küçük prens..
bu arada özlemcim nasıl güzel zayıfsın yaa...sırrı ne bunun???

Sağolun kızlar nice seneler görürüz inşallah...

böyle zayıf olmanın sırrı yok aslında kızlar normalde zatn kendımı bıldım bılelı aynı kılodayım ama hamılelığmde 20 kılo aldım 2 ay sonra hepsi gitti bunun sırrı zannedıyorum kı ÇINAR :KK9:

maşallah kuzularıma benim :nazar:

Ecenaz doğum günün kutlu olsun nice senelere,pastanda çok güzel olmuş gülşahcım çok beceriklisin canım sanada maşallah.....
bzdende bir kaç resm teyzoşlar Bütün bebşlerimize MAŞALLAH hepsi birbirinden şeker...

Çınar paşam iyiki doğdun çok yakışıklı olmuşsun teyzem nice senelere inş:nazar:

SONUNDA DOĞUM GÜNÜNDE GÜLEN BİR ÇOÇUK GÖRDÜM OLEYYYYYYYYY.

ECENAZ MAŞALLAH ANA MELEĞİM GÜLER YÜZLÜ KUZU.... İYİKİ DOĞDUN NİCE MUTLU YILLARIN OLSUN İNŞALLAH.

saol burcu teyzesi

Ecenazcım o gülen yüzün hiçbirzaman solmasın.Daima mutlu ve sağlıklı ol.Bence de pasta süper olmus.Emeğine sağlık.:KK19:

çok tşk ederiz canım...evet anne eli değdi o pastaya:)

maşallah kuzularıma benim :nazar:

Ecenaz doğum günün kutlu olsun nice senelere,pastanda çok güzel olmuş gülşahcım çok beceriklisin canım sanada maşallah..... :

tşkler selmacım
elimden geleni yapmaya çalıştım bütün aksiliklere rağmen..:)

insanın gözü gönlü açılıyor bu minikleri görünce.
allah hepsine hayırlı, sağlıklı yaşlar nasip etsin.
maşallah :nazar:

Oyy ben cennete mi düştüm nedir böyle burası? Hangisini ısırsam, hangisini öpsem şaşırdım.
Hepsine kocaman maşallah.
Yaş günü olan bebişlerimizin yaş günü kutlu olsun...Hepsini öpüyorum kocaman kocaman...

Hufffff bende buraya uğramayalı ne kadar olmuş ya hiç bişeye yetişemiyorum:84:

Doğum günü olan tüm bebiklerin doğum günlerini kutluyorum bende çoook öpüyorum hepsini hepsiniiiiii:KK54: resimler çok süper Özgecik seni özlemiştik şekerim hoşgeldinn Of ya bende resim yüklemek istiyorum:95:

benım kız ne toka taktırıyo dogru duzgun ne bısey o yuzden pasaklı pasaklı gezdı ortalıkta saç baş dağınık şekilde :KK1:

ne kaaa çok çeşit pasta öyle :)

yerim ben onun pasağını..pasağına mı baktık ki, kaşına gözüne,güzelliğine bakmaktan :) çok tatlı olmuş elbisesi..1 yaşınız kutlu olsun yeniden.

ne kaaa çok çeşit pasta öyle :)

yerim ben onun pasağını..pasağına mı baktık ki, kaşına gözüne,güzelliğine bakmaktan :) çok tatlı olmuş elbisesi..1 yaşınız kutlu olsun yeniden.

10 çeşit hazırladık ama çok olmuş yarısı kaldı hep,boşaymış yani...
teşekkür ederiz hülya teyzesi. en pasaklı dogum gunu kızı ipoşş :KK1:

Ay benim güzel kızım ay aaaay aaaaaaaaaaay çok duygulandım ben ya...
Beyaz elbisene bayıldım melek kız İpek kızzzz:KK69:
Yavrummm şu güzel gözlerin varya ah o gülen gözlerin! İşte onlar hep birilerinin gülmesine vesile olsun...
Annene babana sevgi ve muhabbetini hiç bir zaman kaybetmeyesin.
Annenle babanlar hep omuz omuza gerekirse omuzlarında en hayırlılarından bir ömür diliyorum...
Daha çok şey diliycem ama sulu göz teyzen infilak oldu,ekranı göremiyor bebeğim :)
Ay ben niye bu kadar duygulandım ya:KK37: Oğlumla aynı gün doğdu İpek sanırım ondan

Konuyu değiştiriiiiiiiiim
Hülya aşerdin kıs sanırsam benim direk pasta böreğe mi gözün dikildi:) Benimde gözüm kaldı Zeynep napıcaz şimdi sütüm çekti bak:KK52:

herşey gayet güzel gözüküyor Zeynepciğim elleinize sağlık.Pasaklı kızında pek bi havalı mutlu gözüküyor maşallah.
Pastanızda güzel gözüküyor sen bi uğrayım 2 çiçek böcek koy deseydin tamammış olsun canımmm yendi gitti işte.

Son düzenleme:
Ay benim güzel kızım ay aaaay aaaaaaaaaaay çok duygulandım ben ya...
Beyaz elbisene bayıldım melek kız İpek kızzzz:KK69:
Yavrummm şu güzel gözlerin varya ah o gülen gözlerin! İşte onlar hep birilerinin gülmesine vesile olsun...
Annene babana sevgi ve muhabbetini hiç bir zaman kaybetmeyesin.
Annenle babanlar hep omuz omuza gerekirse omuzlarında en hayırlılarından bir ömür diliyorum...
Daha çok şey diliycem ama sulu göz teyzen infilak oldu,ekranı göremiyor bebeğim :)
Ay ben niye bu kadar duygulandım ya:KK37: Oğlumla aynı gün doğdu İpek sanırım ondan

Konuyu değiştiriiiiiiiiim
Hülya aşerdin kıs sanırsam benim direk pasta böreğe mi gözün dikildi:) Benimde gözüm kaldı Zeynep napıcaz şimdi sütüm çekti bak:KK52:
benıde aglatıcaksın bak sımdı offfffff :KK53:
tesekkur ederız ozlemcım. bırlıkte buyusunler,kocaman olsunlar,hayırlı evlat olsunlar. saglıklı mutlu olsunlar daha ne dılerız kı...
aşerenlere,sütü çekenlere özel yapım yapılıp gönderilir ayıp ettiniz :KK1:
herşey gayet güzel gözüküyor Zeynepciğim elleinize sağlık.Pasaklı kızında pek bi havalı mutlu gözüküyor maşallah.
Pastanızda güzel gözüküyor sen bi uğrayım 2 çiçek böcek koy deseydin tamammış olsun canımmm yendi gitti işte.
sağol canım.evet pek mutluydu. ortalarda salındı durdu butun gun. o kucak senın bu kucak benım hoppidi hoppidi... ondan iyisi yok :KK1:

Maşallah ipeğime nice mutlu yıllara kuzumaa yerim ben onuu çok tatlı allah bağışlasın

ecenazada maşallah bilmiş bilmiş bakıyo cadı seni yerimmm

X