2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ben bu topikciği hepten boşlamışım yahu neler kaçırmışım neler bütün bebişlere kocaman maşallah gerçektende hepsi 1 yaş olgunluğuna erdiler:))) nasılda büyümüşler gözümün önünde olduğundan heralde gencerde bunu fark edemiyodum burada bunu daha iyi anlıyosun allah hepsini nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:

Duru yu öpmemi isteyen tüm teyzeleri emriniz başımın üstüne akşama öpücem :)

Tüm meleklere kocaman :nazar:

Ebru Zeynep çok tatlı allah bağışlasın tam önüne koy ye denecek kıvama gelmiş.

Duru nun da doğum günü süper çok gzüel olmuş belli resimlerden zillide çok keyifli ohh anneside bir sürü hazırlık yapmış süslemelerinizi pastanızı çok beğendim.Nice güzel yaşlarını kutlayalım inşallah.

İşte Duru hanımın doğum gününden birkaç kare

img2055z.jpg

Salonumuzu beraberr süsledik

img2060g.jpg

img2065rd.jpg

img2080od.jpg

çok güzel olmuş maşallah sana, pembeli güzel, pasta da çok güzel görünüyor, nerde yaptırdınız acaba, ben de şu ara araştırıyorum da :)

mehmet burak zeynep miray hepiniz çok tatlısınız maşallah size yerim hepinizi artık annelere yardıma başlamışsınız

duru sende çok tatlı olmuşsun doğum gününde çok güzel geçmişe benziyor daha nice doğum günleri kutla ailen ve sevdiklerinle inşallah

oncelikle tum meleklelere masallah hepsi cok buyumus nazar degmesin iste benim kuzumde geldi evimize tasindimizdan beri internetle ugrastik ama geldi neyse artik bizde hep yukleriz resmimizi
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
oncelikle tum meleklelere masallah hepsi cok buyumus nazar degmesin iste benim kuzumde geldi evimize tasindimizdan beri internetle ugrastik ama geldi neyse artik bizde hep yukleriz resmimizi
attachment.php

attachment.php

attachment.php

hoşgeldin canım...özledik seni ve özge yi..evinde güle güle otur canım..maşallah özge büyümüş tam bi prenses olmuş fıstık..bugün daha kızlara dedim kırmızı kadife elbiseyi çok seviyorum kızlarınıza alın diye..bugünde sen tesadüf giydirip eklemşsin..çok yakışmış özge ye:nazar:

Son düzenleme:
cok saol canim kadife elbiseyi cok beyenerek almistim yeni yilda gidirdim prensesime cok guzel duruyo kadife elbise giyince gercekten de buyuduk sibel teyesi 8 adet disimiz var boyumuzda 82cm di gecen kocaman kiz oldu ozge tum kuzular buyumus hepsi nerdeyse 1 yasina giriyo bu haftalar ne guzel en son biz kutlucaz dogum gunumuzu :KK9:

Duru pamuk prensesim çok tatlı olmuşsun teyzem maşallah sana,pastanda çok güzelmiş :nazar:
Özgecim hoşgeldin özledik seni kocaman kız olmuşsun maşallah sana :nazar:yeni evinizde hayırlı olsun melekcim güle güle oturun canım .......

özge maşallah kocaman kız olmuşsun elbisende çok güzelmiş evinizde çok güzel olmuş güle güle oturun

Son düzenleme:
Merhaba bizde geldik...
Ecenaz'ın doğumgünü partisi ile karşınızdayız..:)
kızımın ilk yaş günü pastasını kendim yaptım...dışarda gördüğüm hazır pastadan kopya çektim,fırın tepsimizin kusuruna bakmayın başka bişi uyduramadım önceden düşünmemiştim..:)

Durucum,çok şeker bir kelebek olmuşsun bebeğim...iyi ki tanıdık seni de prenses...hep mutlu ol sen de güzel kuzumm..

Özgecim,sen de kocaaman olmuşsun,güzel bir kız olmuşsun,çok yakışmış beyazlar,kırmızılar...

Ecenaz seni de çok değişmiş gödüm kuzumm...özlüyoruz sizi yaa...annenle muma bakan resminiz harika çıkmış,tam çerçevelik...iyi ki doğdun prenses...ayrıca pastan da hazırlara taş çıkartır yani..annenin ellerine sağlık,çok marifetliymiş maşallah...

bzdende bir kaç resm teyzoşlar Bütün bebşlerimize MAŞALLAH hepsi birbirinden şeker...

Eklentiler

• $DSC08558.jpg
    $DSC08558.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC08556.jpg
    $DSC08556.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 47
SONUNDA DOĞUM GÜNÜNDE GÜLEN BİR ÇOÇUK GÖRDÜM OLEYYYYYYYYY.

ECENAZ MAŞALLAH ANA MELEĞİM GÜLER YÜZLÜ KUZU.... İYİKİ DOĞDUN NİCE MUTLU YILLARIN OLSUN İNŞALLAH.

FIRLAMA ÇINARDA BURDAYMIŞŞŞŞ.PAŞAM NİCE MUTLU YILLARA.

iYİKİ DOĞMUŞSUNUZ İYİKİ BİZİM OLMUŞSUNUZ....:KK66::KK66:

cınar teyzem sen ne kadar buyumusun kocaman delı kanlı olmusun ıyı kı dogdun pasa

ıyıkı dogdun ecenaz sende ne guzel olmusun prenses gıbı gulucukler sacmısın yas gunun de masallahh

Duru yu öpmemi isteyen tüm teyzeleri emriniz başımın üstüne akşama öpücem :)

Tüm meleklere kocaman :nazar:

Ebru Zeynep çok tatlı allah bağışlasın tam önüne koy ye denecek kıvama gelmiş.

Duru nun da doğum günü süper çok gzüel olmuş belli resimlerden zillide çok keyifli ohh anneside bir sürü hazırlık yapmış süslemelerinizi pastanızı çok beğendim.Nice güzel yaşlarını kutlayalım inşallah.

Çok tesekkür ederiz.DArısı Adaşımızın doğum gününe olsun insallah.

çok güzel olmuş maşallah sana, pembeli güzel, pasta da çok güzel görünüyor, nerde yaptırdınız acaba, ben de şu ara araştırıyorum da :)

Canım özelden mesaj attım.Keske İstanbulda olsaydım da sana yardımcı olabilseydim.

mehmet burak zeynep miray hepiniz çok tatlısınız maşallah size yerim hepinizi artık annelere yardıma başlamışsınız

duru sende çok tatlı olmuşsun doğum gününde çok güzel geçmişe benziyor daha nice doğum günleri kutla ailen ve sevdiklerinle inşallah

Evet ayten teyzesi çok güzel gecti doğum günümüz.Amin hepimiz için insallah.

Duru pamuk prensesim çok tatlı olmuşsun teyzem maşallah sana,pastanda çok güzelmiş :nazar:
Özgecim hoşgeldin özledik seni kocaman kız olmuşsun maşallah sana :nazar:yeni evinizde hayırlı olsun melekcim güle güle oturun canım .......

Çok tesekkür ederiz Selma teyzesi.Hersey prenseslerimiz için :KK34:
Durucum,çok şeker bir kelebek olmuşsun bebeğim...iyi ki tanıdık seni de prenses...hep mutlu ol sen de güzel kuzumm..

Özgecim,sen de kocaaman olmuşsun,güzel bir kız olmuşsun,çok yakışmış beyazlar,kırmızılar...

Ecenaz seni de çok değişmiş gödüm kuzumm...özlüyoruz sizi yaa...annenle muma bakan resminiz harika çıkmış,tam çerçevelik...iyi ki doğdun prenses...ayrıca pastan da hazırlara taş çıkartır yani..annenin ellerine sağlık,çok marifetliymiş maşallah...

Tesekkür ederiz Bahar teyzemiz.Bizde sizleri tanıdığımız için cok mutluyuz.Kızımın yüzyüze görüşmesede birsürü arkadası oldu şimdiden.Bakarsınız ilerde onlar bir bulusma ayarlar birbirleriyle tanısırlar :KK70:

X