Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende aynı durumdayım herşey ortada oda yok eşyaları yıkanmadığı için hastane çantam hazır değil birkaç ufak eksik alınması lazım off offf sıkıntı yapıyor valla herkes hazırlıklarını tamamlamış ne güzel şua odası gelsede bizde yerleşsek artık
klava:ayyy zeynep sen mı benmı bu adam benı oldurecek kuduruyorum sabahtan berı hıcbısey yetısmıcek dıye hıc acele etmıyor,alısverıse cıkmamız lazım hala eksıkler var gelecek ay alırız dıyor yaaaaklava:
aman yok serapcım ıstemem kımselerı daha dunden berı anam agladı resmen :bbo:Zeynep hoŞgeldİn canımcımmmm ah senİ sh yordun demİ kendİnİ bİ daha gİdermİsİn gezmeye aman dİkkat ett
Bi offffta benden benim odam da gelmedi herkeşinki gelmiş psikolojim çok bozuk depresyondayım bebişimin eşyalarını yıkadım ütüledim ama koyacak bi dolabım bilem yok:gitme: gece gündüz rüyamda kıyafet görüyorum,çantamı dolabımı diziyorum.Sabah uyanınca feci halde efkarlı oluyorum bu hasebten
Kendime gecelik pijama beğenemedim hala:umursamaz: isyanlardayım :lepi:
Dünde komşularım geldi 10 kişi ağırladım insafsız karılarsırnaşık şey evimi temizlemem laaaaazımmmmm,bi şarkı söylemek istiyorum müsadenizlebuyrunnnnnnnnn
ımmm ımmm
ihtiyacım var bir beşiğe
içine bebişimin eşyalarını yerleştirmeye
yatağının yorganın dikilmesineeeee ihtiyaaaacım vaaar
bambu bebişiğimin süslenmesine
evimin temizlenmesine
pijamalarımın alınmasınaaaaaaaa ihtiyaaaaacım vaaaaaarsenağlamasenağlama
Zeynepçim eşim de bana olur herşey merak etme takma kafana diyor ama benim içim içimi yiyor.
Dün aradım mobilyacıları 23 ünde getireceklerdi 16 sında gelsin dedim. Tamam dediler ocağın ilk haftası yine bi gidip sıkıştıralım dedim eşime de. O haftaya kadar odanın boşaltılıp temizlenmesi lazım. Evin diğer kısımlarının da öle-tatlicadiarzu- Erken doğar falan diye zorunlu eşyaları yıkadım sadece oda gelsin gerisini öle yıkayım dedim. Annem gelecek temizlik için beraber yapıcaz yavaş yavaş o da babanem hasta diye annemlerde kalıyor. Oooof of çok iş var zaman azalıyor biz ağırlaştıkça iş yapamaz hale geliyoruz. Aslında ben çok iyi hissediyorum kendimi yaparken de zorlanmıyorum ama sonra 3-4 gün belimin ağrısından ölüyorum. Allah yardımcımız olsun.
klava:
aman yok serapcım ıstemem kımselerı daha dunden berı anam agladı resmen :bbo:
10 kısımı masallah gıderken ortalıgı toplayıp gıtselerdı ya ayıptır hamıle kadınsın sen kötükedihüso
ayy aynı durumdayız tatlım walla bı rahatlık bı genıslık sorma herseye ben kosucam ılla kendı halıne bırakırsam dogumdan sonra gelecek oda sonra gerılıyorum sınırlenıyorum sınırlencek ne war dıyo klava:
yawas yawas yap ıslerını cok yorulmadan :hulya:
gunaydın kızlar...
zıllıye bak nasıl oyun yapıyor sıze kaydirigubbakcemile3
donmustur belkı pınarcım ıns doktor yılbası oncesı ıyı haberler verır sıze :lepi:
amannn masallah bu bebege koskocaman olmus ya
kızlar bızdede dun arkadaslar wardı aksamda sınemaya gıttık cumbur cemaat aksam ne ayaklarımın uzerıne basıyodum ne yuruyebılıyodum gece agrıdan 2 tane mınoset ıctım cok kotu oldum ya zor gecırdım geceyı... sımdı bıraz daha ıyıyıym. boylece mısafır faslını uzunca bı sure kapamıs oldum daha kımseyı ıstemıyorum aldım agzımın payını hala acıyo kasıklarım -tatlicadiarzu-
hala kızın odası gelmedı bu arada 3 hafta oluyor kıyafetler yıkanmadı utulenmedı oda yok dıye hersey ortada offfffff klava:
canım bende aynı durumdayım herşey ortada oda yok eşyaları yıkanmadığı için hastane çantam hazır değil birkaç ufak eksik alınması lazım off offf sıkıntı yapıyor valla herkes hazırlıklarını tamamlamış ne güzel şua odası gelsede bizde yerleşsek artık
Bi offffta benden benim odam da gelmedi herkeşinki gelmiş psikolojim çok bozuk depresyondayım bebişimin eşyalarını yıkadım ütüledim ama koyacak bi dolabım bilem yok:gitme: gece gündüz rüyamda kıyafet görüyorum,çantamı dolabımı diziyorum.Sabah uyanınca feci halde efkarlı oluyorum bu hasebten
Kendime gecelik pijama beğenemedim hala:umursamaz: isyanlardayım :lepi:
Dünde komşularım geldi 10 kişi ağırladım insafsız karılarsırnaşık şey evimi temizlemem laaaaazımmmmm,bi şarkı söylemek istiyorum müsadenizlebuyrunnnnnnnnn
ımmm ımmm
ihtiyacım var bir beşiğe
içine bebişimin eşyalarını yerleştirmeye
yatağının yorganın dikilmesineeeee ihtiyaaaacım vaaar
bambu bebişiğimin süslenmesine
evimin temizlenmesine
pijamalarımın alınmasınaaaaaaaa ihtiyaaaaacım vaaaaaarsenağlamasenağlama
Zeynep hoŞgeldİn canımcımmmm ah senİ sh yordun demİ kendİnİ bİ daha gİdermİsİn gezmeye aman dİkkat ett
Zeynepçim eşim de bana olur herşey merak etme takma kafana diyor ama benim içim içimi yiyor.
Dün aradım mobilyacıları 23 ünde getireceklerdi 16 sında gelsin dedim. Tamam dediler ocağın ilk haftası yine bi gidip sıkıştıralım dedim eşime de. O haftaya kadar odanın boşaltılıp temizlenmesi lazım. Evin diğer kısımlarının da öle-tatlicadiarzu- Erken doğar falan diye zorunlu eşyaları yıkadım sadece oda gelsin gerisini öle yıkayım dedim. Annem gelecek temizlik için beraber yapıcaz yavaş yavaş o da babanem hasta diye annemlerde kalıyor. Oooof of çok iş var zaman azalıyor biz ağırlaştıkça iş yapamaz hale geliyoruz. Aslında ben çok iyi hissediyorum kendimi yaparken de zorlanmıyorum ama sonra 3-4 gün belimin ağrısından ölüyorum. Allah yardımcımız olsun.
bu kocısler hala anlamıyolar bızım hamıle oldugumuzu,benım esım bana ne dese begenırsınız hamıle olmadan oncekı halını unuttum sankı hep boyleymıssın dedıakannehir bıde karnını ıcıne cek dıye dalga gecıyo benledelikafadulden
Ya bu kocalardan herkeste varmış çok sevindim ya depresifliğim geçti bi nebze isyanım bastırıldı naniknanik
canlarım nasılsınız...
ipegi gördüm geldim teyzeleri...
2.300 kilo olmuş.46 cm boyumuz var.suyumuz.kordonumuz .yani herşey normal akıışında devam ediyomuş.10 gün sonra tekrar gidecegiz.bende 2 kilo almışım.toplamda 8 kilo aldım yani.bir problem yok çok şükür.ilk defa poz alamadık hanımefendiden.yerinde duramadı.sürekli pozlarda kaymış gitmiş yani.neyse 10 sonra artık.bizin yeni yıl görüşmemez bitti.artık seneye görcegiz...
canlarım nasılsınız...
2.300 kilo olmuş.46 cm boyumuz var.suyumuz.kordonumuz .yani herşey normal akıışında devam ediyomuş.10 gün sonra tekrar gidecegiz.bende 2 kilo almışım.toplamda 8 kilo aldım yani.bir problem yok çok şükür.ilk defa poz alamadık hanımefendiden.yerinde duramadı.sürekli pozlarda kaymış gitmiş yani.neyse 10 sonra artık.bizin yeni yıl görüşmemez bitti.artık seneye görcegiz...
canlarım nasılsınız...
walla secılcım dun bendede mısafır wardı sonrasında dısarı cıktık gece dogurucam sandım 2 tane mınoset 2 tane magnezyum ıctım hala kasıklarım agrıyo acıyo... aman dıyım yorma kendını bırak ıstemıyorum de gelmesınler senden onemlımı bebegınden onemlımı ben kesın suretle mısafır faslını kapadım. kımse cekmıyo bız cekıyoruz sonra acısını...Sorma zeynep teyzesi cadı bizim kız çok.geceleride hiç uyumuyacak galiba bütüngece gerinio sabahta birazuyuyor kısa kısa.
Kızlar sizin daha gelmemiş ama en azından almışsınız biz daha bu pazar çıkıyoruz mobilya bakmayakafamçokkarıştı birtek hastane çantam hazır daha diğer kıyafetleride yıkanmadı.ütülenmedi.birde kocam misafir çağırıo eve sinir oluyorum hiç acımıo bana bense ona hiç kıyamam.dr uyarmasına rağmen hemde böyle yapıyor.çok dikkat et bu haftalar dedi dr o kasıktaki acı rahim incelmesinden olabilirmiş bakamadı dr ama haftaya gidip baktırıcam inşallah değildir.ya bu kocişler walla normal bişey gibi görüolar bu hamileliği.hayatımızı normal seyrettirdiğimiz için mi acaba nasıl olsa halen yemek yapıyor ütü yapıyor çamaşır yıkıyoruz bu yüzden iyiyiz diemi düşünüolar.nazmı yapmamız lazım illaki anlamıyorumki.sinirliyim bende çok dün geceden beri.
canlarım nasılsınız...