2010 Şubat Anneleri

sorma cnm sabredicez artık biraz daha napalım.babası rüyasında görmüş akşam.merak ediyor insan ama bu kadar görüyoruz ya onada şükür annelerimiz bizi bir kere dahi görmeden doğurmuşlar.

doğru valla annelerimiz hiç görmedi
benim oğluşumda son kontrolde ellerini kapattı ama doktor amcası acık uğraşınca gördük resim aldık ağzını açık kapıyo felan ne hoş duygular sanki ultrason ekranında bırakıp geldim bebeği öle özledim

Maşallah kızına aryacığım fıstık yerim ben onu canım benim olsun az kaldıturkbayragi gerçek yüzlerini görcez bizim zillilerin o zaman kaçamıycaklar tontiş yanaklarını öpüp kokluycaz işallah:emir_bebek:

sağlıklı olduğunu duyunca yetiyor cnm ya napalım çenesini dudaklarını gördün en azından elleri minik ya tamamını örtemio:))))bunada şükür.Allahım sağsalim bol bol doya doya görmek nasip etsin hepimize.:Saruboceq:

Seçilcim kızın sizi resmen oyalıyor vallakaydirigubbakcemile3 Maşallah kuzuna. Kocan da kıskanmasın da ne yapsın diyordur iki tane olacaklar nasıl uğraşcam ben bunlarlakaydirigubbakcemile3

oyalıyor cimcime.Ayy inşallah cnm nasıl merak ediyorum sağlıkla doğsunlarda.walla nasıl başedicek iki cadıyla bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 birtane yetiodu benden eve.adamcağız ondanmı dün akşamdan beri kara kara düşünüo acabakaydirigubbakcemile3 az kaldı cnm ya inşallah o günleride görücez:Saruboceq:

günaydın güzel şubat anneleri bn mart annelerindenim tahmini doğumum 6 mart ama bnce bizmki sabrsız dawranıp şubata kayacak arada bir sizlerede bakıyor we heyecanlarınızı paylaşıyorum, ocak annelerine baktımda 7 kasımdan itibaren doğumlar başlamış we şuan 20 kişi doğum yapmış sizde warmı doğum yapan?
yoksa bebişler gayet sabırlımı ilerliyor?
sewgiyle kalın öpüorum hepiniziopuyorumnanaktan

selma maşallah kocaman olmuş hakaten..................SUMıFER benim kızdada çok hıçkırık olyo valla ama ben üşüyünece

Kızlar bizde dün doktordoydakdık, kızımı gördüm çok şükür gayet sağlıklıydı...sata göre 34+1 ama usg ye göre 36+6 çıkıyoruz biz teyzoşlar biraz iri bir kız olacak bizimki, kilomuzda, 3,000-3,200 gr arasıymış boyumuzda 47 cm maşallah...15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı, rahimde açılma olup olmadığına bakacam ve aç gel testler isteyecem dedi doktorumuz ....normal doğmasını istiyorum ama 4,000gr ve üstü olursa sezeryan olabilirsin dedi.Domuz gribi aşısı içinde hamilelere artık yaptırabilirsiniz diyorum ama senin doğumuna çok az kaldığı için yaptırmana gerek yok dedi....Ha bide kanama ağrı sancı yada suyun gelirse hemen geliyorsun dedi allahım inş. olmaz 15 gün daha sabretsin meleğim 37.haftasından sonra doğsun hayırlısıyla inş.bizden haberler bu kadar kızlar...

ay maşallah canım yaa Allah nazardan sakınsın maşallah maşallah
kız sen 29 haftalıkken nekadar geliyodu kızın merak ettim benimkide iri gidiyoda

canım valla sorma yüzgörümlüğü istiyolar bence kilosu gayet iyi son aylarda alırlar genelede kilo sıkma canını en başı sağlıklı olsun bende pazartesi gidicem kontrole bakalım ne dicek doktor amcamız

cnm seninde az kalmış aklıma sen geldin yine yüzünü örtünce.haklısın sağlık olsunda kilo doğuncada aldırırım napim.sende güzel haberlerle gel inşallah cnm.

doğru valla annelerimiz hiç görmedi
benim oğluşumda son kontrolde ellerini kapattı ama doktor amcası acık uğraşınca gördük resim aldık ağzını açık kapıyo felan ne hoş duygular sanki ultrason ekranında bırakıp geldim bebeği öle özledim

ay ne güzel cnm maşallah paşamıza.bizimkinden hiç göremedik öyle hareketler.elini bacağını oynatıo sadece.esnediğini gördük arada o kadar:))))

Kızlar biz mama yemeye gidiyoruz hepinizi öpüyorum.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar,

Seçil - Selma gözünüz aydın.maşallah kızlarımız kocaman olmuşlar 36-37. haftaları geçirsekte gelecekleri varsada gelsinler.

günaydın güzel şubat anneleri bn mart annelerindenim tahmini doğumum 6 mart ama bnce bizmki sabrsız dawranıp şubata kayacak arada bir sizlerede bakıyor we heyecanlarınızı paylaşıyorum, ocak annelerine baktımda 7 kasımdan itibaren doğumlar başlamış we şuan 20 kişi doğum yapmış sizde warmı doğum yapan?
yoksa bebişler gayet sabırlımı ilerliyor?
sewgiyle kalın öpüorum hepiniziopuyorumnanaktan

bizde ikiz ve üçüz anneleri vardı onlar doğum yaptılar inşallah sağlıkları yerindedir.ben 3-4 gündür pek giremediğim için haberde alalmadım.Ocak annelerinden doğum yapanlar 20 mi olmuş :1shok::1shok: .ayy yok yok çağımız bebekleride çok aceleci canım.

selmacım maşallah zeynep ceren'e. :nazar: sen bu tombişi normal nasıl doğurcan kız 4 kilo olur o doğum zamanına kadar. Allah hayırlısını versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın herkese kızlar , ya benim midem çok bulanıyor ne yesem midem ağzıma geliyor ilk aylardak gibi sizdede oluyormu yoksa ben hastamı oluyorum...

plaj, esma çok sağolun kızlar...
esmacım sata göre 29+2 iken usg ye göre 31+1 çıkıyordu kilosu 1800 gr boyuda 40 cm miş.

suduru, yaren sağolun kızlar ,
çıkmam gerek kızlar daha sonra tekrar görüşürüz inş.

cnm seninde az kalmış aklıma sen geldin yine yüzünü örtünce.haklısın sağlık olsunda kilo doğuncada aldırırım napim.sende güzel haberlerle gel inşallah cnm.

ay ne güzel cnm maşallah paşamıza.bizimkinden hiç göremedik öyle hareketler.elini bacağını oynatıo sadece.esnediğini gördük arada o kadar:))))

Kızlar biz mama yemeye gidiyoruz hepinizi öpüyorum.

sorma canım valla bu kızlar bizi ellerinde döndürcekkk bende akşam kızımı gördüm rüyamdaa

günaydın herkese kızlar , ya benim midem çok bulanıyor ne yesem midem ağzıma geliyor ilk aylardak gibi sizdede oluyormu yoksa ben hastamı oluyorum...

hoşgeldin cnm nasılsınnn bendede oluyodu cnm

canım midenimi üşüttün acaba dikkat et nane llimon felan içsen

plaj, esma çok sağolun kızlar...
esmacım sata göre 29+2 iken usg ye göre 31+1 çıkıyordu kilosu 1800 gr boyuda 40 cm miş.

hım maşallah canım bende 28+6 iken 1600 gr 38 cm di maşallah
senin gibi olucak sanırım bende 4 kilo üstü doğmuşum bakalım nasıl olucak pazartesi randevum var benimde

burcu nerdesiz kız kaç gündür

Esma izne ayrıldım canım annemlere geliyorum sabah kahvaltıya ordan giriyorum.evde internet olsa sıkılmıycam ama böyle canımda sıkılıyor.duru'nun da herşeyi hazır yapacak oyalanacak birşeyde bulamıyorum.anne kız torun oturuyoruz işte.
burcu hoşgeldin cnm nasılsınnnn

Serapcığım iyiyim valla evde olmak dinlenmek güzel tabii ama alışmışım saat 7 dedinmi açıyorum gözleri sonrada uyuyamıyorum.size bakıyorum arada şükür herşey yolunda.Ocak annelerine baktım 18 kişi doğum yapmış hepside sezeryan olmuş.ben artık sezeryan normal diye konuşmıyacağım hayırlısı olsun.bu drlar sezeryana almayı seviyor :kızgın::kızgın:

Esma izne ayrıldım canım annemlere geliyorum sabah kahvaltıya ordan giriyorum.evde internet olsa sıkılmıycam ama böyle canımda sıkılıyor.duru'nun da herşeyi hazır yapacak oyalanacak birşeyde bulamıyorum.anne kız torun oturuyoruz işte.

Serapcığım iyiyim valla evde olmak dinlenmek güzel tabii ama alışmışım saat 7 dedinmi açıyorum gözleri sonrada uyuyamıyorum.size bakıyorum arada şükür herşey yolunda.Ocak annelerine baktım 18 kişi doğum yapmış hepside sezeryan olmuş.ben artık sezeryan normal diye konuşmıyacağım hayırlısı olsun.bu drlar sezeryana almayı seviyor :kızgın::kızgın:

valla sormayın ocak anneleri patır patır doğuruyolar darısı bize bizde 10-15 güne başlarız bence kızlarr bencede hayırlısı olsun canım ne olcağı belli olmuyo çnkü

X