sorma cnm sabredicez artık biraz daha napalım.babası rüyasında görmüş akşam.merak ediyor insan ama bu kadar görüyoruz ya onada şükür annelerimiz bizi bir kere dahi görmeden doğurmuşlar.
Maşallah kızına aryacığım fıstık yerim ben onu canım benim olsun az kaldıturkbayragi gerçek yüzlerini görcez bizim zillilerin o zaman kaçamıycaklar tontiş yanaklarını öpüp kokluycaz işallah
Seçilcim kızın sizi resmen oyalıyor vallakaydirigubbakcemile3 Maşallah kuzuna. Kocan da kıskanmasın da ne yapsın diyordur iki tane olacaklar nasıl uğraşcam ben bunlarlakaydirigubbakcemile3
Kızlar bizde dün doktordoydakdık, kızımı gördüm çok şükür gayet sağlıklıydı...sata göre 34+1 ama usg ye göre 36+6 çıkıyoruz biz teyzoşlar biraz iri bir kız olacak bizimki, kilomuzda, 3,000-3,200 gr arasıymış boyumuzda 47 cm maşallah...15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı, rahimde açılma olup olmadığına bakacam ve aç gel testler isteyecem dedi doktorumuz ....normal doğmasını istiyorum ama 4,000gr ve üstü olursa sezeryan olabilirsin dedi.Domuz gribi aşısı içinde hamilelere artık yaptırabilirsiniz diyorum ama senin doğumuna çok az kaldığı için yaptırmana gerek yok dedi....Ha bide kanama ağrı sancı yada suyun gelirse hemen geliyorsun dedi allahım inş. olmaz 15 gün daha sabretsin meleğim 37.haftasından sonra doğsun hayırlısıyla inş.bizden haberler bu kadar kızlar...
canım valla sorma yüzgörümlüğü istiyolar bence kilosu gayet iyi son aylarda alırlar genelede kilo sıkma canını en başı sağlıklı olsun bende pazartesi gidicem kontrole bakalım ne dicek doktor amcamız
doğru valla annelerimiz hiç görmedi
benim oğluşumda son kontrolde ellerini kapattı ama doktor amcası acık uğraşınca gördük resim aldık ağzını açık kapıyo felan ne hoş duygular sanki ultrason ekranında bırakıp geldim bebeği öle özledim
günaydın güzel şubat anneleri bn mart annelerindenim tahmini doğumum 6 mart ama bnce bizmki sabrsız dawranıp şubata kayacak arada bir sizlerede bakıyor we heyecanlarınızı paylaşıyorum, ocak annelerine baktımda 7 kasımdan itibaren doğumlar başlamış we şuan 20 kişi doğum yapmış sizde warmı doğum yapan?
yoksa bebişler gayet sabırlımı ilerliyor?
sewgiyle kalın öpüorum hepiniziopuyorumnanaktan
cnm seninde az kalmış aklıma sen geldin yine yüzünü örtünce.haklısın sağlık olsunda kilo doğuncada aldırırım napim.sende güzel haberlerle gel inşallah cnm.
ay ne güzel cnm maşallah paşamıza.bizimkinden hiç göremedik öyle hareketler.elini bacağını oynatıo sadece.esnediğini gördük arada o kadar:))))
Kızlar biz mama yemeye gidiyoruz hepinizi öpüyorum.
günaydın herkese kızlar , ya benim midem çok bulanıyor ne yesem midem ağzıma geliyor ilk aylardak gibi sizdede oluyormu yoksa ben hastamı oluyorum...
günaydın herkese kızlar , ya benim midem çok bulanıyor ne yesem midem ağzıma geliyor ilk aylardak gibi sizdede oluyormu yoksa ben hastamı oluyorum...
plaj, esma çok sağolun kızlar...
esmacım sata göre 29+2 iken usg ye göre 31+1 çıkıyordu kilosu 1800 gr boyuda 40 cm miş.
burcu nerdesiz kız kaç gündür
burcu hoşgeldin cnm nasılsınnnn
Esma izne ayrıldım canım annemlere geliyorum sabah kahvaltıya ordan giriyorum.evde internet olsa sıkılmıycam ama böyle canımda sıkılıyor.duru'nun da herşeyi hazır yapacak oyalanacak birşeyde bulamıyorum.anne kız torun oturuyoruz işte.
Serapcığım iyiyim valla evde olmak dinlenmek güzel tabii ama alışmışım saat 7 dedinmi açıyorum gözleri sonrada uyuyamıyorum.size bakıyorum arada şükür herşey yolunda.Ocak annelerine baktım 18 kişi doğum yapmış hepside sezeryan olmuş.ben artık sezeryan normal diye konuşmıyacağım hayırlısı olsun.bu drlar sezeryana almayı seviyor