Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esma çok tatlısın kısssssssssssss............
Aslında benim normal doğumdan korkmam bile saçma ben bu bebişi tam 3 yıl bekledim 1 yılı tüp bebek ve aşılamayla geçti hepsi boşa uğraştı...en son kendiliğinden verdi Allah...ama neler çektim sizin korktuğunuz o çatal dediğinize her gün oturuyodum yumurta takibi için vajinal ultrasonda öle hergün....ayrıyeten rahim filmi çekilen varmı aranızda bilmem Allahım heralde doğum sancısı eminim daha fazla deildir vıyyak vıyyak bağırıyon o yapılırken....bide yumurta toplanırken 30 cm iğneyle topladılar ve canlı canlı ....rahme güya uyuşturucu iğne yapıyolar ölüyon ağrıdan o iğne rahme cos diye batıyo çok acı çektim ben çok..........
Bende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.
merhaba canıms.a kızlar nasılsınız?gecmısı okudumda bıraz enfeksıyondan bahsetmıssını.bende de var ve cok fena gebelıge baglı mantar hastalıgı oldu bende cok fenayım kac gundur?cok yuksek dozda antıbıyotık ve fıtıl verdı ama ben kullanmadım korkuyorum cunku ıcınde gebeler ıcın kullanılabılırlıgı kanıtlanmamıstır yazıyor ama doktorum ısrarla kullanın zararı yok dıyo mafoldumben
geçmiş olsun canım hamileliğinde benim kadar antibiyotik alan yoktur heralde günde 3000mg ve 2 ay boyunca günde 1000 mg hergün sabah akşam aldım bebeğim sağlıklı gözüküyor çok şükür hatta gelişimi 10 gün ilerde çok doktora gittim çok antibiyotik aldım diye hepsi bişey olmaz dedi hatta amerikada öğretim üyesi bir prof.a gittim verdiğimiz antibiyotiklerin bebeğe zararı olmuyor dedi merak etmeyin olsa benim bebeğime olurdu içmemeniz daha büyük zararlar verirBende doktordan geldim kızım 2200 gr olmuş çok şükür bi sorun yok ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mide yanması için şurup verdi dün gece kasıklarım çok ağrıdı birde idrarımı yaparken çok zorlanıyodum aranızda bu sorunu yaşayan varmı ilk defa antibiyotik kullancamda sorun olmaz inşallah bebek için.
kızlar bende bir halsizlik bir bitkinlik var anlatamam.
günlerdir de midem bulanıyor, bugün istifra ettim çok fena oldum.
iştahım kesildi birşey yiyemiyorum ve sanki idrar yolu enfeksiynu gibi bir ağrım var
enfeksiyon olanlarda böyle şikayetler oluyor mu?
çok rahatsızım...
Allah sizlere göstermesin!
kızzz camdankalp
doğru mu görüyorum sen misin kaydirigubbakcemile3
nasılsın napıyorsun?
nerelerdesin günlerdir?
eve bilg mı aldınız? yoksa işe mi başladın tekrar kaydirigubbakcemile3
ağrılar bende de var canım karnım da ağrıyo bacaklarım da. yürümek işkence. galiba vücut bu kadar ağırlığa dayanamıyo artık.
egzersiz falan yapıyor musun?
Maşallah ebrucum kızın kocaman olmuş, sen kaç haftalıktın canım.