Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeze günaydın, nasılsınız bugün ben artık ağırlaştım evden dışarı çıkmıyorum biraz fazla yürüsem heryerim ağrıyo birde mide ağrısı başladı sizlerdede varmı yemek yedikden sonra yediklerim çok rahatsız ediyobikaç hafta sonra nasıl olcaz böyle giderse?
tabi canım hepimiz için diledim zaten. ama benim telefonlar susmak bilmiyor daha şimdiden ( şu izne bi çıksaydık hayırlısıyla..
günaydın kızlar hepimize güzel ve az yorucu bir gün olsun inş.yareninde dediği gibi şu telefonlar çalmasın artıkkk izine çıkalım bizde artıkkk
kızlar profolime yaren teyzemizin aldığı cicileri ve lavanata keselerimizi ekledik
burdan ekliyemedim oraya koydummm
günaydın kızlar nasılsınız bugün
gene garip garip rüyalar gördüm sol tarafa yatmak iyice rahatsız etmeye başladı
günaydın kızlar nasılsınız bugün
gene garip garip rüyalar gördüm sol tarafa yatmak iyice rahatsız etmeye başladı
çok güzel olmuş serapcım ellerine sağlık cicilerini de güle güle giyinin güzel günlerde
ben az kaçıyorum kızlar
günaydın kızlar hepimize güzel ve az yorucu bir gün olsun inş.yareninde dediği gibi şu telefonlar çalmasın artıkkk izine çıkalım bizde artıkkk
kızlar profolime yaren teyzemizin aldığı cicileri ve lavanata keselerimizi ekledik
burdan ekliyemedim oraya koydummm
Ay canım Allah yardımcımız olsun. Bek pek ağır hissetmiyorum kendimi daha hatta sebepsiz şekilde oldukça enerji doluyum hayırdır inşallah diyorum.
Ay evet canım ben dün aldım raporumu 5 haftam var daha izne çıkmaya:gitme: Bazen düşünüyorum çalışmasa mıydım da şu işlerimi eksiklerimi mi tamamlasaydım şimdi bu kadar tasa yapmazdım kendime nasıl yetişecek diye.
Günaydın canım. Çok güzelmiş cicileriniz de lavanta keseleriniz de. Ben de akşam yapmaya başladım çok eğlenceli geldikaydirigubbakcemile2
Günaydın canım. Valla ben de sola yatmaktan şikayetçiyim resmen kalçam acıyor geçen gece öyle bir acıyla uyandım ki sanki etimi bıçakla kesiyorlar. Hep aynı yere yatmaktan normalde de acımaya başladı sol basenim.
çok güzel olmuşlar cnm
a.s. günaydın kızlar merhaba a.s.
nasılsınız
doktorum ilk kontrolde martın 2sinde doğum yapacağımı söyledi sonra 27 şubat oldu
bu cteside 30 haftalık hamileyim diye gittim doktorum bebek 32 haftalık olmuş dedi biz hep 1 hafta önden gittiğini düşünüyorduk galiba daha önce hamile kalmışım
dün raporumu yazdırmaya gitti doğum çncesi bu sferde 33 haftalık çıktı bu sefer ne zaman doğacağını söylemedi ctesiden bu yana 1850 grdan 23500 yükselmiş boyuda 42 cm 44 cm olmuş baya şaşırdım çok hızlı büyüyor daha 1 ay önce1000 grdı
sizinkiler nasıl doğum iznini aktardınızmı benim dün tansiyonumda 170e 110 çıktı doktorum tansiyon ilacı başladı ayrılıdığım iyi oldu domuz gribi aşısıda olmamıştım