2010 Şubat Anneleri

sabah ssk aradım ulaştımda.ssk ile anlaşması olan özel hastaneden alınan rapor geçerli.raporu siz kendiniz getirin hastane bize ulaştırdığı zaman geçikebiliyor sorun veya gecikme olmaması için kendiniz getirin dedi.parayı 4 ay sonundamı alacağım dedim evet 112 gün bittikten sonra doğum raporunuzla gelin işlem yapalım dediler bilginize.

Fatma 2 farklı dr dan alabilirsin canım sonuçta o arada hastanede değiştirebilirsin nerden aldığın değil zamanında almış olman önemli

Günaydın kızlar nasılsınız babamızı yolladık hemen yanınıza geldik , biz daha 35 lere gelemedık ama az kaldı 35. haftalarına gelenler şimdi heyecanla bekliyorlardır çok az yolumuz kaldı kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

berrin cim bugün telaşlı ve heyecanlısın cnm sakin oll annecin kızıyla torunuyla uğraşırken yorulmaz canım benim
ruyanda hayır olsun inş.

Saol Burcucum teşekkür ederim, bende hava kötü yakınımdaki doktora gideyim diye düşünmüştüm, bu doktorda doğum yapmayı düşünmediğim için sorun çıkmasından korktum.

Günaydın özlemcim....

, ebruderin, fatima38, melisa33, ozlemzafer, SUDURU, uslu
hepinize günaydınn hayırlı günler gebeş garularrrrr zemuszemus

Sağolun kızlar , oğluşum bugün çok hareketli kıpır kıpır durmuyor yerinde hiç uyumuyormu bu çocuk bılmıyorumkı anacım...

kızlar müjde duydunuz mu ilk şubat annemiz doğurdu hayal2626 fazla girmiyodu ilk zamanlar vardı
şimdi öğrendim çok sevindim ikizlerini doğurmuş hemde normal darısı başımıza açılışı yaptı hayal

Ayyy maşallah, bizde başladık demek doğurmaya, hayırlısı olsun...

Gözüaydın arkadaşımın.

ay kızlar çok heyecanlandım ya bizde başladık doğurmaya daha 15günü vardı
hayalin bide normal doğurmuş ikizlerini ne güzel

kızlar müjde duydunuz mu ilk şubat annemiz doğurdu hayal2626 fazla girmiyodu ilk zamanlar vardı
şimdi öğrendim çok sevindim ikizlerini doğurmuş hemde normal darısı başımıza açılışı yaptı hayal

ay inanmıyorum kaçıncı haftasıymış acaba çocuklarda sorun varmıymış nerden öğrendin?

ay inanmıyorum kaçıncı haftasıymış acaba çocuklarda sorun varmıymış nerden öğrendin?

canım benle beraberdi 35.hafta yanlış hatırlamıyosam
şimdi okudum bi arkadaş konu açmış
herşey yolundaymış iyilermiş bebişler :ecrin_bebek: :emir_bebek:

günaydın kızlar...
maşallah yaa ne acelesi varmış miniklerin.tamamlamışlarmı acaba zamanlarını.
bak ya keretalara erken erken gelmeye başladılar hani şubattaydı bizim doğumlar :asigim:

X