2010 Şubat Anneleri

Kızlar bugün hürriyette dogum izinleriyle ilgili bir haber cıkmış. Orada Nilgün diye bir bayanın emaili var. Sorusu olanlar bence oraya mail atarlarsa cevap alabilirler. Hurriyetin internet sitesine bakın.

baktım zeynepciğim sağolasın ama benim sorumun cevabı değildi.maliyeye mail attım celir bugün yarın cevabı.

slm kızlar herkes bır ızın telasında bakıyorum
ee malum az kaldı,,allah yardımcınız olsun

hayırdır ne oldu neden moralin bozuk :uhm:

ya cok hassaslastım dokunsan aglıcam sımdıde aglıyorum cok moralım bozuldu ben ev hanımıyım calısmıyorum ve bı arkadasıma canım cok sıkılıyo dedım kendısı okuyo sen mı ben mı sıkılıyorum dedı bende ben dedım senın neyın sıkılcak rahat batıyo heralde evde yemek ye yat uyu gez bunlardanmı sıkılıyosun pes dogrusu dedı,sok oldum herseyın bı zorlugu var nıye ınsanlar boyle yaaa

ya cok hassaslastım dokunsan aglıcam sımdıde aglıyorum cok moralım bozuldu ben ev hanımıyım calısmıyorum ve bı arkadasıma canım cok sıkılıyo dedım kendısı okuyo sen mı ben mı sıkılıyorum dedı bende ben dedım senın neyın sıkılcak rahat batıyo heralde evde yemek ye yat uyu gez bunlardanmı sıkılıyosun pes dogrusu dedı,sok oldum herseyın bı zorlugu var nıye ınsanlar boyle yaaa

bazı insanlar sadece kendi dertleri sıkıntıları var sanıyorlar.ev hanımı olan insanın da sıkıntısı,derdi, tasası olabilir arkadaşın yanlış konuşmuş canım.üzmüş seni ama sende bu kadar üstünde durma şu an yaşadığın hassasiyet gayet normal hormonlar dengemizi bozuyor.ama bunun üstesinden gelmek yine senin elinde.ileriyi düşün hayal et oğlunu, onunla geçireceğin zamanları, kendini motive etmeye çalış açıkcası.böyle şeylerede takılma.hayat zevk almaya değer hele içinde bir can varsa...

dıyolar ya hanı bugunlerın tadını cıkarın dıye ben hıc cıkaramıyorum boyle seyler yuzunden ay bır gunde kocama yuz defa soruyorum benı sevıyomusun dıye yada ona bısey dedıgımde cevap alamazsam baslıyorum mızmızlanmaya bende ıstemıyorum ama bılmıyorum ınsallah gecer bu halım ama o arkadasıma kızgınlıgım hıc gecmıcek evde olmak tabıkı daha guzel ama onunda kendıne gore zorlukları var bunu anlamak ıcın ıllakı basınamı gelmesı lazım acaba arkadasın anlamadım sumıfercım

dıyolar ya hanı bugunlerın tadını cıkarın dıye ben hıc cıkaramıyorum boyle seyler yuzunden ay bır gunde kocama yuz defa soruyorum benı sevıyomusun dıye yada ona bısey dedıgımde cevap alamazsam baslıyorum mızmızlanmaya bende ıstemıyorum ama bılmıyorum ınsallah gecer bu halım ama o arkadasıma kızgınlıgım hıc gecmıcek evde olmak tabıkı daha guzel ama onunda kendıne gore zorlukları var bunu anlamak ıcın ıllakı basınamı gelmesı lazım acaba arkadasın anlamadım sumıfercım

eşlerimizden hepimiz ilgi bekliyoruz canım.dedim ya arkadaşın düşünmeden konuşmuş sadece kendi derdi var sanmış.evde çoğu zaman insanı sıkıyor.iyiki şu kk varda biraz sıkıntılarımızı paylaşıp rahatlıyoruz.üzme kendini emi içindeki meleğide üzersin sonra sakın ağlamada yazık oda üzülür sonra annesi a.s.

canım takma kafana. arkadaşın biraz boş konuşmuş. bekar heralde. sanki bir evi idare etmek kolay bişey gibi atmış keseden.ben onu bir de evlenince, hele bir de hamile iken,hele bir de cocuğu olduğunda göreyim, bakalım aynı şekilde konuşabilecek mi? boşver takma kafana.

ınsallah duzelırım canım sagol duzelırım ınsallahda su gunlerımı ıyı gecırırım

canım takma kafana. arkadaşın biraz boş konuşmuş. bekar heralde. sanki bir evi idare etmek kolay bişey gibi atmış keseden.ben onu bir de evlenince, hele bir de hamile iken,hele bir de cocuğu olduğunda göreyim, bakalım aynı şekilde konuşabilecek mi? boşver takma kafana.

evet bekar ıste bende dedım sen ısın basına gec hem calıs hemde eve bak o zaman gorcem ben senı dedım ama belırttımde yanı dusuncen cok yanlıs dedım cok kırıldım dedım

arkeos canım takma hepimiz hassasız.. bide bekarlar ne kadar yakın arkadaşta olsa evlinin halinden anlamıyo.

herkese iyi akşamlar kızlarr,
napıyosunuz bakalımm
ben iyiyim yemek yedik bulaşık yıkadım makinaya çamaşır attım biraz size bakayım dedim
hadi kendinize iyi bakın
görüşürükkk

X