2010 Şubat Anneleri

bugün 35. haftam başlıyor :1shok: dün bi arkadaşıma söyledim, ben 35. haftamı göremeden doğurmuştum dedi :emir_bebek:

bugün 35. haftam başlıyor :1shok: dün bi arkadaşıma söyledim, ben 35. haftamı göremeden doğurmuştum dedi :emir_bebek:

Günaydın herkeze bende yarın 35.haftaya basıyorum genelde millete bakıyorum 37 yada 38 gibi doğum yapmaya başlıyo yani 2-3 haftamı kaldı?:sinifsinif:

günaydın herkese nasılsınız kızlar
ne güzel 35 haftasına girenler çok az kaldı meleklerini kucaklamaya ben daha 31.haftamdayım sabırsızlanıyorum artık

bence de siz oldukça ilerdesiniz kızlar yavaş yavaş bekleyin ocak girdi mi hazırlayın valizi :)) olsun olsun maaşallahhh!!

Günaydınnnnnn,

benimde bugün 32. haftam başlıyor.yarın öğleden sonrası itibari ile içerde kalan yıllık iznimi daha sonra Pazartesi itibari ile de doğum iznime ayrılıyorm.annem yakın oturuyor ara ara girip ordan katılıcam size.

Benimde yarın 32.haftam bitiyor, doğum izni için doktora gidicem ama çalışabilir raporu alıcam, haftayada yıllık iznimden kalan 4 günü kullanıcam yılbaşı ile birleştirip 9 gün evde olucam inş.

Kızlar size birşey sorucam, dogum önü iznini başka doktordan sonrasını başka doktordan alsam sonra sıkıntı çıkarmı acaba,

günaydın kızlar valizim şimdiden hazır ona baka baka sabır diye bişi kalmıcak yakında, şöyle 34 35 gibi doğursam ne güzel olur. ocağın 13 ünde annemler gelicek artık yanımda kalmaya, bir yandan düşünüyorum annemin yanında nasıl sancı çekicem kadın ya fenalıklar geçirirse, bir yandan diyorum eşimle gideyim hastaneye bütün nazım ona geçiyor. bu sefer evde olmaz annem ayıp olur. bir yandan bebek doğunca gelecek kişileri düşünüyorum nasıl ağırlıcam annem yorulur mu yorulmaz mı.
gece rüyamda karnımın üstünden bebişimin yüz siluetini ayaklarını gördüm kocama göstermeye çalışıyorum o göremeden içeri kaçıyor. uyandım tartıldım bir kilo vermişim bugün beynim çok yorgun

Günaydın,

Genelde erkek bebekler 40 haftayı bekliyor, kızlar erken geliyor diyorlar ama :bbo:

X