Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr
kendi profilime oğlumun yeni cicilerini, meleksen ve papatya(ayşegül) teyzemizin oğluma aldığı hediyeleri ve benim göbeğimin resmini ekledim.
bakarsanız bizi sevindirirsiniz:asigim:
ay buluşmalarda olmuş ne güzel bebişlerlede buluşursunuz inş. kızlar
kızlar ablam bugün ameliyata giricek dua edin nolur ne ben gidebildim ne annem çalışıyo oda gidemedi
kayınvalidesi var yanında nolur dualarınız eksik etmeyin
canım gule gule kullansın cıbınlıgı besıklemı aldın yoksa kendın mı yaptın sonradan super gorunuyor
bende almak ıstıyorum benımkının cıbınlıgı guzel degıl
kızlarrrr
kendi profilime oğlumun yeni cicilerini, meleksen ve papatya(ayşegül) teyzemizin oğluma aldığı hediyeleri ve benim göbeğimin resmini ekledim.
bakarsanız bizi sevindirirsiniz:asigim:
burcucum sen özel hastaneyemi gidiyosun valla raporları hastaneler onaylıyo canım ssk ya gitmiyosun çünkü ssk ile anlaşmalrı olan doktorlar rapor veriyo,sen raporu alıp muhasebecine vericeksin sadece muhasebecin teslim edicek ssk ya 4 ay boyunca seni raporlu bildirecek ama evrağın aslını verme sakın sende kalıcak fotokopi ver canım
eğer ssklı çalışansan maalesef devlet hastanesinden istiyorlar eğer memursan anlaşmalı özelde kabul ediyorlar bende seninle aynı hafta ve gündeyim bende haftaya salı 32 bitince rapora alıcam canım
canım park yatakla birlikte cibinlik vermiyolardı.bende ayrıca satın aldım.üstüne kelebek kalp ördek süslemeleri dikiyorum kendim birazdaha eksiği var tamamiyle bitince ütüleyip tekrar eklerim.
geçmiş olsun canım.tez zamanda iyileşir umarım....
hepsi birbirinden güzel.güle güle giymeyi nasip etsin ogluna...
sagol canım bısey daha soracam pekı onu nasıl monte ettın uzerıne
teşekkür ederiz canım.valla fiyatı çok uygun kaçırma derim.çokda şık duruyor hani, sen al hemen bugün kalmaz falan malzemeler hoşuma gitti.
amin ayşegül teyzesi.çok teşekkür ederiz.
cibinlik aldığım yerde aparatınıda satıyorlardı.plastikden iç içe geçmeli borusu var.park yatağın üzerinede oturtup yan vidalarından sıkıştırıyorsun.delmeye hiç gerek yok istersen çıkarıp yerde değiştirebiliyorsun.hemde ucuz cibinlik 10 tl, aparatıda 6 tl ye aldım.
aminn canım çok sağol
serap çok güzelmiş bence fiyat normal kendin yap bende kendim yaptım daha zevkli
teşekkür ederiz canım.valla fiyatı çok uygun kaçırma derim.çokda şık duruyor hani, sen al hemen bugün kalmaz falan malzemeler hoşuma gitti.
serap ben de çok beğendim..çok güzel görünüyor.
ayy bu arada usg resminde ne kadar tatlı çıkmış oğlun maşallah normal bebek oldular artık resmen yaf :asigim: