2010 Şubat Anneleri

Ben ılk kızımda ssklıydım ve 4 ayın sonunda almıŞtım parayı ve 2/3 ÜnÜ almıŞtım

Ben ilk kızımda ssklıydım ve 4 ayın sonunda almıştım parayı ve 2/3 ünü almıştım

nasılsınız kızlar..
ay bnim arkadaşta bugün dogurdu çok tatlı bi kızımız oldu.onu gördüm geldim yeni...sanki hiç çocuk dogurmamışım gibi heyecanlandım.böyle minik minik geldi.zeyno gözümde koca kız gibi geldi.herkesin gözü şimdi bende sıra sende diyorlar.ee az kaldı ya 5 hafta.....

kızlarrrr
kendi profilime oğlumun yeni cicilerini, meleksen ve papatya(ayşegül) teyzemizin oğluma aldığı hediyeleri ve benim göbeğimin resmini ekledim.
bakarsanız bizi sevindirirsiniz:asigim:

canım gule gule kullansın cıbınlıgı besıklemı aldın yoksa kendın mı yaptın sonradan super gorunuyor
bende almak ıstıyorum benımkının cıbınlıgı guzel degıl

bursalılar resimleri baktımbhepiniz çok şeker çıkmışsınız.ayyy maşallah göbekleriniz bayagı büyük.ayy hala bana bu bebek nerde diyolar.sanki parmak çocuk doguracaksın diyolar....

ay buluşmalarda olmuş ne güzel bebişlerlede buluşursunuz inş. kızlar

kızlar ablam bugün ameliyata giricek dua edin nolur ne ben gidebildim ne annem çalışıyo oda gidemedi
kayınvalidesi var yanında nolur dualarınız eksik etmeyin

geçmiş olsun canım.tez zamanda iyileşir umarım....

canım gule gule kullansın cıbınlıgı besıklemı aldın yoksa kendın mı yaptın sonradan super gorunuyor
bende almak ıstıyorum benımkının cıbınlıgı guzel degıl

canım park yatakla birlikte cibinlik vermiyolardı.bende ayrıca satın aldım.üstüne kelebek kalp ördek süslemeleri dikiyorum kendim birazdaha eksiği var tamamiyle bitince ütüleyip tekrar eklerim.

Sumifer maşallah size de cicilerinize de canım:nazar:

Kızlar öğle tatilinde hem yürüyüş yatım hem bebek şekeri malzemesi baktım. Bu hoşuma gitti hem magnetli, malzemelerini alıp kendim yaparsam 100 tanesi 35 liraya mal olacak sizce nasıl?

kızlarrrr
kendi profilime oğlumun yeni cicilerini, meleksen ve papatya(ayşegül) teyzemizin oğluma aldığı hediyeleri ve benim göbeğimin resmini ekledim.
bakarsanız bizi sevindirirsiniz:asigim:

hepsi birbirinden güzel.güle güle giymeyi nasip etsin ogluna...

burcucum sen özel hastaneyemi gidiyosun valla raporları hastaneler onaylıyo canım ssk ya gitmiyosun çünkü ssk ile anlaşmalrı olan doktorlar rapor veriyo,sen raporu alıp muhasebecine vericeksin sadece muhasebecin teslim edicek ssk ya 4 ay boyunca seni raporlu bildirecek ama evrağın aslını verme sakın sende kalıcak fotokopi ver canım

eğer ssklı çalışansan maalesef devlet hastanesinden istiyorlar eğer memursan anlaşmalı özelde kabul ediyorlar bende seninle aynı hafta ve gündeyim bende haftaya salı 32 bitince rapora alıcam canım

yaaa ağlıycam şimdi hep farklı farklı bilyoruz.aksi gibi bi yanlış olsa ssk para falanda vermiyorur.kızlar ben maliyenin sitesine yazdım cevap gelince paylaşıcam sizinlede.

canım park yatakla birlikte cibinlik vermiyolardı.bende ayrıca satın aldım.üstüne kelebek kalp ördek süslemeleri dikiyorum kendim birazdaha eksiği var tamamiyle bitince ütüleyip tekrar eklerim.

sagol canım bısey daha soracam pekı onu nasıl monte ettın uzerıne

Sumifer maşallah size de cicilerinize de canım:nazar:

Kızlar öğle tatilinde hem yürüyüş yatım hem bebek şekeri malzemesi baktım. Bu hoşuma gitti hem magnetli, malzemelerini alıp kendim yaparsam 100 tanesi 35 liraya mal olacak sizce nasıl?

teşekkür ederiz canım.valla fiyatı çok uygun kaçırma derim.çokda şık duruyor hani, sen al hemen bugün kalmaz falan malzemeler hoşuma gitti.

hepsi birbirinden güzel.güle güle giymeyi nasip etsin ogluna...

amin ayşegül teyzesi.çok teşekkür ederiz.

sagol canım bısey daha soracam pekı onu nasıl monte ettın uzerıne

cibinlik aldığım yerde aparatınıda satıyorlardı.plastikden iç içe geçmeli borusu var.park yatağın üzerinede oturtup yan vidalarından sıkıştırıyorsun.delmeye hiç gerek yok istersen çıkarıp yerde değiştirebiliyorsun.hemde ucuz cibinlik 10 tl, aparatıda 6 tl ye aldım.

teşekkür ederiz canım.valla fiyatı çok uygun kaçırma derim.çokda şık duruyor hani, sen al hemen bugün kalmaz falan malzemeler hoşuma gitti.

amin ayşegül teyzesi.çok teşekkür ederiz.

cibinlik aldığım yerde aparatınıda satıyorlardı.plastikden iç içe geçmeli borusu var.park yatağın üzerinede oturtup yan vidalarından sıkıştırıyorsun.delmeye hiç gerek yok istersen çıkarıp yerde değiştirebiliyorsun.hemde ucuz cibinlik 10 tl, aparatıda 6 tl ye aldım.

tamam canım sagolasın yardımların ıcın

aminn canım çok sağol
serap çok güzelmiş bence fiyat normal kendin yap bende kendim yaptım daha zevkli

Sağolun kızlar. Bana da çok uygun geldi valla. 100 tanesinin hazırını 75 liraya satıyor ben yarı yarıya mal edicem hem zaten kendim yapmak istiyordum. Bebişlerimizin her şeyiyle uğraşması çok zevkli:asigim:

fatolina geçmiş olsun canım. inş kolaylıkla atlatır ablan ameliyatı.

serap ben de çok beğendim..çok güzel görünüyor.

ayy bu arada usg resminde ne kadar tatlı çıkmış oğlun maşallah :nazar: normal bebek oldular artık resmen yaf :asigim:

serap ben de çok beğendim..çok güzel görünüyor.

ayy bu arada usg resminde ne kadar tatlı çıkmış oğlun maşallah :nazar: normal bebek oldular artık resmen yaf :asigim:

Beğendiğinize sevindim canım. Akşama kocişe de göstereyim de gönlü olsun sonra hemen alayım malzemelerimi:)
Valla canım artık doğsalar normal olarak hayatlarını sürdürecek kıvama geldiler o yüzden artık görünümleri çok güzel. Tabi USG cihazları biraz büyüttüğü için o kadar tontiş çıkıyorlar 2 kilo çocuk ne kadar tontiş olabilir di mi amakaydirigubbakcemile3 Bi de gözleri açıktı hep o yüzden gözleri chucky gibi birazcıkkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bende bugün domuz gribi aşısı oldum ocak ayında daha büyük bir salgın bekleniyomuş o yüzden bugün gittim oldum inşallah bişey olmaz allah bizide bebeklerimizide korusun

Kızlar bugün hürriyette dogum izinleriyle ilgili bir haber cıkmış. Orada Nilgün diye bir bayanın emaili var. Sorusu olanlar bence oraya mail atarlarsa cevap alabilirler. Hurriyetin internet sitesine bakın.

X