2010 Şubat Anneleri

ayyy çokk sağolun valla kızlarrr bu isim konusu ne zormuş ya demekki genelde beğenilen bir isim azra ismi kızım ilerde severek kullansın inşaallah:ecrin_bebek:tekrar çok sağolun içimi rahatlattınızopuyorumnanaktan

hafta sonları ne kadar sıkıcı oluyor kızlar ya ben hep evdeyım ama sankı calısıyo gıbı hafta sonları sıkılıyorum akannehir

ben hiç sıkılmadım bugün çocuk bakıcısı oldum eve tıkıldım kaldım halbuki ne planlarım vardı emrivaki yapıldı acayip gerginim bu akşam kociş yandı kesin ona patlarım :mymeka::kızgın:

kızlarrr bişey sorucam sizlere isim konusunda biz babasıyla beğendik ama benim aklım karışıyo zaman zaman kızıma AZRA ismini koymak istiyorum sizce nasıl anlamıda güzel ama bir iki kişi olumsuz bişeyler söyledi ne bileyim sizin de fikrinizi sorayım dedimCADIARZU

bende çok istedim azra koymayı ama kociş beğenmedi koy bence anlamıda güzel
kendileride sakın ve çok akıllı oluyorlar

İyi akşamlar kızlar...Esramın odası geldi...Montelendi...Oda çok kötü kokuyo..Cam kapı açık...Bugün kaputune diktirdim raflar ve çekmeceler için... Eşyalarını da yerleştirdiğim zaman resmini koyacağım...Çok güzel oldu kızlar...Karşısına geçip dakikalarca izledim bebişimin yatağını :sinifsinif:

havvacım benım 2 aydır cam süreklı açık ama koku hala gitmedi
iyi günler geçirin inşallah odanızda......

en nefret ettıgım koku taze mobılya kokusu hıc gıtmıyor yaaa yapısıp kalıyor evın ıcınde:bbo:

geçen hafta ilk izin günümdü biliyorsunuz görümcem bizde ya oğluda var cumartesi günü okul yok evde kimse olmadığı için ya annesiyle yada anneannesigille beraber bizim işyerine gidiyor görümcem geçen hafta yengen evde dedi bende yarın gezmeye gitcem dedim hanfendi bu hafta uyanıklık yapıp oğlunu bırakmış eşimi geçiriyordum aşağıdan seslaniyor tuğba sobayı yakta aşağıda oturun kahvaltı yapın diye sanki ben onun çocuğuna bakmaya mecburum onun yüzünden bireyere de gidemedim bıktım ya sinirimi eşimden çıkarcam zaten çok moralim bozuluyor:çok üzgünüm:
dün akşamda arkadaşı aradı oturmaya gelecekmiş hanımefendi ne dese beğenirsiniz aşağıda mı yukarıda mı otursak acaba diyo ya yukarısı dediği benim evim tabi ona göre ben hiçim kardeşinin evi zaten banyo falan yapacak oldumu halil sizin evde banyo yapcam halil evinizden bilmem ne aldım diyodu
beynime kaynar su dökülmüş gibi oldum ben kimim ya herşey eşimin suçu kadının evi yok benim evimi sahiplenmediği kalmıştı ya resmen sinirden kuduruyorum neler çekiyorum bıktım usandım yoruldum susmaktan insanın eşi anlayışsız olunca ne kötü oluyor konuşmaya kalksam anlamaz imkanı yok
bende tavır yapıyorum ama olan hep bana oluyor susuyorum ama yinede suçlu oluyorum offfffmafoldumbenmafoldumben

bende çok istedim azra koymayı ama kociş beğenmedi koy bence anlamıda güzel
kendileride sakın ve çok akıllı oluyorlar

yaa sağol canım beğenmene sevindim ...demek sakin ve akıllı olur diyosun inşaallah hepimiznki önce sağlıklı sonra da akıllı olsunlarr hihoyyyt

evet bende izne cıktımohh bugun evımdeydım yavas yavas ıslerımı yaptım, ogleden sonra güne gittim, geldım yemegımı yaptımkocamı beklıyorumsımdı evde olmak çok güzelmiş yahu...

evet bende izne cıktımohh bugun evımdeydım yavas yavas ıslerımı yaptım, ogleden sonra güne gittim, geldım yemegımı yaptımkocamı beklıyorumsımdı evde olmak çok güzelmiş yahu...

hoşgeldin canım gözün aydın bol bol dinlen gez keyfine bak valla süper bişikaydirigubbakcemile5

X